Pepe Coin ommekeer in 2024 voorspeld – is dit de ultieme koopkans voor investeerders?

314 totale weergaven
pepe coin koers verwachting |

Onder de radar werkt meme coin Pepe aan een comeback. Hoewel de koers van een van de grootste meme coins sinds het begin van augustus hard onderuit ging, is de Pepe Coin verwachting van veel meme crypto ‘degens’ (en analisten) positief. Wat gaat de Pepe Coin koers doen, en is het verstandig om nu in te stappen?

Pepe Coin koers in lastige situatie

Een kikker in het nauw maakt rare sprongen, en dat is ook voor wat betreft de Pepe Coin koers niet anders. De token zit middenin een zeer volatiele periode. vanaf begin augustus werd een gigantische duikvlucht ingezet, die pas stopt op 5 augustus in de avond: de token stond op haar dieptepunt op $ 0,000005948. Een verval van meer dan 50% ten opzichte van mid-juli, toen de token zelfs nog een aanval op $ 0,000012 inzette.

Pepe Koers 8 augustus 2024
Pepe lijkt support gevonden te hebben. Bron: Tradingview

Op 6 augustus wist de Pepe Coin koers zich behoorlijk te herstellen: de volatiele token wist zich terug te knokken richting $ 0,000008. Voor investeerders die pas sinds kort in Pepe Coin gestapt zijn, kan deze enorme volatiliteit als een klap aangekomen zijn. Investeerders die al langere tijd in de token zitten, worden waarschijnlijk niet warm of koud van de huidige schommelingen in de Pepe Coin koers: $PEPE staat immers nog steeds meer dan 700% hoger dan een halfjaar geleden.

Het goede nieuws voor nieuwe investeerders en HODL’ers? De Pepe Coin verwachting is positief: volgens sommigen kan de Pepe Coin koers nog dit jaar voor een enorme stunt zorgen.

Pepe Coin verwachting: ommekeer aanstaande?

Nu de Pepe Coin koers weer wat stabieler geworden lijkt, is het goed mogelijk dat de token op termijn weer wat zal gaan stijgen. Dit heeft te maken met meerdere factoren: zo gaat in turbulente tijden de aandacht van veel crypto investeerders richting meme coins, omdat deze de algehele lijn van de markt (vaak) niet volgen. Daarnaast wordt verwacht dat naast de Pepe Coin koers ook andere tokens het goed zullen gaan doen.

Bovendien bevindt de huidige $PEPE koers zich nog steeds onder het 200-daagse gemiddelde. Dit betekent dat de token mogelijk wat ondergewaardeerd is. Veel investeerders zien de huidige volatiliteit dan ook als een uitgelezen kans om in Pepe Coin te investeren. Dit valt mede terug te zien in het trading volume, die veel hoger ligt dan die van grotere tokens als Shiba Inu en Dogecoin.

pepe dogecoin shiba inu vergelijking 8-8
Pepe heeft een groter handelsvolume dan Dogecoin en Shiba Inu. Bron: CoinMarketCap

Ondanks de grote volatiliteit moet je voor extreme winsten niet langer bij PEPE zijn. Met een market cap van $ 3 miljard is de token te groot om écht grote groeifactoren te noteren. De token zal onder de meest gunstige omstandigheden mogelijk x10 kunnen halen, maar meer valt echt niet te verwachten.

Wie toch in Pepe wil traden heeft geluk, want met Pepe Unchained is er voor vroege investeerders een presale crypto met een kleine market cap beschikbaar. Wat maakt Pepe Unchained zo bijzonder?

De doorbraak van Pepe Unchained

Liefhebbers van Pepe zijn bijzonder enthousiast over de nieuwe meme coin Pepe Unchained. Deze presale crypto, uiteraard met Pepe the Frog in de hoofdrol, weet de aandacht te trekken vanwege haar eigen L2 blockchain.

Deze eigen chain geeft Pepe Unchained ($PEPU) de nodige voordelen ten opzichte van meer afhankelijke meme coins zoals de klassieke Pepe Coin. Zo kan Pepe Unchained dankzij haar eigen L2 zorgen voor snellere transacties en lagere kosten.

Het is goed mogelijk dat andere meme coin liefhebbers de beslissing nemen om hun eigen tokens ook via de PEPU L2 te lanceren. In dat geval zou zelfs een hele community nieuwe tokens rondom Pepe Unchained kunnen ontstaan: hiermee kan de top van meme coin wereld bestormd worden!

Met het oog op de gunstige Pepe Coin verwachting is het goed mogelijk dat ook de interesse in Pepe Unchained binnenkort zeer snel zal toenemen. Nu alvast investeren zou dan ook een zeer slimme beslissing kunnen zijn. Bovendien kun je nog voor de exchange listing jouw tokens al staken tegen extra rendement.

PlayDoge: de toekomst van crypto gaming?

Naast Pepe Unchained weet ook een andere token de aandacht van investeerders op zich gericht te krijgen tijdens de presale: PlayDoge. De presale van deze gaming crypto loopt als een trein, met dank aan de P2E game van PlayDoge en het aansprekende design.

Het team achter PlayDoge heeft een soort Tamagotchi achtig spel ontworpen, waarbij je als speler de taak hebt om een Shiba Inu (dé meest populaire meme hond) te verzorgen. In een leuk vormgegeven 8 BIT setting krijg je de optie om allerlei verschillende minigames te spelen – en bovendien krijgen de beste spelers ook nog eens extra tokens uitgekeerd.

Investeerders zijn enthousiast, zo blijkt wel uit de meer dan $ 6 miljoen die tot nu toe al voor het project opgehaald kon worden. Een voordeel van kopen tijdens de huidige presale is dat je PlayDoge meteen kunt staken – zo verdien je al voor de exchange listing extra rendement op je investering.

Met het oog op de positieve verwachtingen binnen de meme coin markt kan het verstandig zijn om nu alvast in PlayDoge te stappen. Mogelijk stijgt de token na de listing flink – zo niet, dan heb je alsnog urenlang gameplezier.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...