PEPE koers presteert beter dan BTC en ETH – Markeert dit het begin van nieuwe meme crypto trend?

Terwijl populaire altcoins crashen, slaagt Pepe erin om met 0,5% te stijgen in de afgelopen 24 uur. Bekende cryptomunten zoals Solana, XRP en Dogecoin zijn in dezelfde periode gedaald.

Daarnaast presteerde de Pepe coin koers de afgelopen dag beter dan Bitcoin en Ethereum. Pepe coin is op dit moment $0,0000007972 waard.

PEPE koers presteert beter dan BTC en ETH - Markeert dit het begin van nieuwe meme crypto trend?
Bron: CoinMarketCap

De stijging van de Pepe coin koers loopt gelijk met een 20% toename in handelsvolume naar ongeveer $49 miljoen.

Pepe coin koers verwachting

De Pepe coin koers zat vanaf het midden van juli vast in een downtrend. Na de Bitcoin crash van eind augustus, heeft de meme crypto een sterke daling meegemaakt. Zo kun je in de onderstaande afbeelding zien dat de stijging van vandaag erg miniem is vergeleken met de daling die PEPE heeft meegemaakt.

Pepe koers analyse
Bron: TradingView

Pepe coin ligt ver onder zijn 200-daagse moving average (blauw) en ongeveer gelijk met zijn 30-daagse moving average (geel). Dit biedt PEPE op technisch gebied de mogelijkheid om te stijgen.

De Relative Strength Index (RSI, paars) ligt vlak onder de 50, wat suggereert dat PEPE beide kanten op kan gaan.

De 30-daagse moving average is een belangrijk niveau om in de gaten te houden, omdat dit zowel als support of resistance kan dienen, afhankelijk van wat PEPE gaat doen op korte termijn. Als Pepe coin boven dit niveau kan blijven, zou de meme coin de komende dagen verder kunnen stijgen. Mogelijk kan PEPE dan boven de $0,00000081 uitstijgen

Een daling onder dit niveau zou Pepe coin echter verder richting de afgrond kunnen leiden, waardoor de koers kan dalen richting de $0,00000078.

Over het algemeen ziet de Pepe coin koers er bearish uit op dit moment, het wordt dan ook aangeraden te kijken naar alternatieven voor PEPE. Deze alternatieven kunnen zorgen voor meer winst op zowel korte als lange termijn.

Wall Street Memes (WSM) – Kan deze meme crypto PEPE overtreffen?

Na de komst van Pepe coin in april, zijn meme coins erg populair geworden. Zo is kort daarna de nieuwe crypto presale van Wall Street Memes begonnen. Deze meme crypto heeft een community van 1 miljoen klaarstaan om de meme coin sector op zijn kop te zetten.

De nieuwe meme coin heeft maar liefst $25 miljoen opgehaald in zijn crypto presale en zal binnenkort zijn WSM lanceren op exchanges.

PEPE koers presteert beter dan BTC en ETH - Markeert dit het begin van nieuwe meme crypto trend?
Bron: Wall Street Memes

Hoewel WSM een meme coin is, zitten er ook voordelen aan vast. Zo kun je niet alleen winst maken als de prijs hiervan stijgt, maar kun je ook meedoen aan airdrops en WSM staken voor passief inkomen.

Dit in combinatie met een gigantische community, vormt de perfecte formule voor een meme coin met potentie om Pepe coin te overtreffen. Je kunt WSM nu nog kopen in de presale, maar binnen 3 weken zal deze voorbij zijn.

Nu naar de WSM Presale

Bitcoin BSC (BTCBSC) – een nieuw Bitcoin alternatief op de Binance Chain

Bitcoin BSC is een nieuwe crypto presale die deze week van start is gegaan en in een korte tijd al veel aandacht heeft getrokken van investeerders.

BTCBSC biedt je namelijk de mogelijkheid om voor $0,99 te investeren in Bitcoin, gebaseerd op de prijs van BTC in 2011. Hoewel BTCBSC vergelijkbare tokenomics heeft met Bitcoin en een maximale supply van 21 miljoen tokens, heeft het extra voordelen.

In plaats van Bitcoins te minen, kun je BTCBSC tokens verdienen met staken, hiervoor zal 69% van de token supply gebruikt worden.

PEPE koers presteert beter dan BTC en ETH - Markeert dit het begin van nieuwe meme crypto trend?
Bron: Bitcoin BSC

Je kunt BTCBSC voor een vaste prijs van $0,99 kopen in de presale. Nadat het nieuwe Bitcoin alternatief gelanceerd wordt op exchanges, verwacht deze prijs te stijgen. Hoewel de presale nog weken kan duren, kun je direct je tokens staken om rente op te bouwen.

Op dit moment heb je hiermee een APY van 4973%, dit percentage zal dalen naarmate er meer tokens aan de staking pool worden toegevoegd door investeerders. Door BTCBSC in de presale te kopen en te staken, zou je erg veel kunnen profiteren van de aankomende Bitcoin halving in 2024.

Nu naar de Bitcoin BSC Presale

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
bitcoin koersEthereum

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...