Pepe coin schiet 15% omhoog – Kan populaire crypto trend herpakken of zijn deze 5 nieuwe crypto meme alternatieven beter ?

Afgelopen nacht was Pepe Coin in staat om met maar liefst 15% te stijgen. Dit gaf investeerders meteen het gevoel dat Pepe Coin zich ging opmaken voor een aanzienlijk herstel. Kan deze populaire meme coin zich daadwerkelijk gaan herpakken of zijn er meme coin alternatieven die meer potentieel hebben?

Maakt Pepe Coin koers zich op voor significant herstel?

Afgelopen nacht wist de Pepe Coin koers met meer dan 15% te stijgen in een aantal uren tijd. Op zijn piek rond 02:30 uur wist de Pepe coin koers een waarde te bereiken van $0,0000007266. Nu, een halve dag verder, heeft Pepe coin echter alweer aanzienlijke dalingen moeten accepteren. Op het moment van schrijven is Pepe coin $0,0000006751 waard, 7% lager dan zijn piek van vannacht. Investeerders vragen zich hierdoor af of deze stijging een eenmalige uitzondering was of dat Pepe coin op de korte termijn daadwerkelijk in staat is om een herstel in gang te zetten.

Om antwoord te geven op deze vraag analyseren we allereerst de technische indicatoren van de Pepe coin koers. Met zijn initiële stijging van vannacht wist Pepe coin voorbij de belangrijke 20-daagse exponential moving average van $0,00000700 te stijgen. De koers bevindt zich nu echter alweer ruim onder dit niveau, net boven de 10-daagse exponential moving average van $0,0000006700.

pepe coin koers grafiek
Pepe Coin Koers Grafiek - Bron: Tradingview

Tegelijkertijd heeft Pepe coin een RSI van 39, en wordt er daarmee een neutraal signaal afgegeven. Het MACD histogram geeft met een waarde van -0.0000000800 echter wel een koop signaal af.

De technische indicatoren lijken hierdoor niet meteen te hinten op een mogelijk herstel. De RSI van 39 lijkt aan te geven dat investeerders niet staan te popelen om PEPE tokens te kopen en het feit dat de koers na een initiële stijging meteen genoegen moest nemen met een correctie van meer dan 7% is ook niet veelbelovend.

Crypto analist gelooft niet in herstel Pepe Coin

Naast de technische indicatoren ziet het er ook fundamenteel niet heel overtuigend uit voor Pepe coin. Allereerst raakte het imago van deze token aangetast nadat oud-medewerkers miljoenen tokens hadden weggesluisd naar exchanges. Daarnaast zijn er ook steeds meer crypto analisten die zich negatief uitspreken over de token. Zo heeft een van de grootste crypto Twitter accounts, Nebraskangooner met bijna 309,000 volgers, afgelopen woensdag getweet dat hij geen reden ziet om Pepe op dit moment te kopen. Volgens hem is er geen enkele indicator dat de koers zich binnenkort gaat herstellen en daarom beveelt hij investeerders aan om te wachten met investeren tot de koers nog verder gezakt is.

Nu de technische indicatoren er niet goed uitzien en er ook van buitenaf steeds meer verkoopdruk ontstaat, lijkt het een beter idee voor investeerders om alternatieve meme coins te overwegen. Het zijn vooral de nieuwe meme coins die aanzienlijk kunnen stijgen op het moment dat ze gelist worden.

Wall Street Memes (WSM) 

Wall Street Memes (WSM) is een uitstekend voorbeeld van een nieuwe token met een uitstekend groeipotentieel. Deze populaire crypto heeft als doel om net zo groot of zelfs groter te worden dan bekende meme coins zoals Pepe coin. Het project is een soort sarcastische reactie op de hebzucht die voortvloeit uit het kapitalisme en is op dit moment een van de meest veelbelovende meme coins op de markt. Het heeft al een sterke community van bijna 1 miljoen gebruikers, waarbij iemand zoals Elon Musk die de token ondersteunt via zijn tweets.

De community is voorgekomen uit een subreddit, r/WallStreetBets, die zorgt voor de naamsbekendheid van deze token. Deze community was eerder al verantwoordelijk voor de aandelen gekte rondom GameStop en AMC en heeft hiermee al een behoorlijke reputatie.

Tijdens de crypto presale worden 50% van alle tokens verkocht en daarnaast wordt er nog eens 30% gereserveerd voor community beloningen. Dit zorgt ervoor dat de $WSM token vrijwel volledig is bedoeld voor zijn community zelf. De presale is enorm populair en er wordt verwacht dat deze coin flink in waarde zal gaan stijgen zodra het gelist word op de grote exchanges.

Investeerders die in willen stappen bij de presale van WSM zullen er snel bij moeten zijn. De presale wist in de afgelopen 24 uur maar liefst $1,4 miljoen op te halen en komt nu in 24 uur ten einde. Vandaag is daarom een van de laatste kansen om $WSM tokens te kopen voor de prijs van $0,0337. Tokens zijn te koop via ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Wall Street Memes Presale Hier

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat is een nieuwe crypto met potentie en is uniek in zijn soort. Het combineert de wereld van de meme cultuur en crypto, een combinatie die al vaker is gedaan. Wat dit project echter uniek maakt is zijn platform die gebruik maakt van AI-technologie om competitieve en onvoorspelbare meme gevechten te creëren tussen meme coin karakters.

Zo trekt het een breed publiek van game liefhebbers, AI fanaten en nieuwe en ervaren crypto investeerders aan. Daarnaast heeft Meme Kombat een ecosysteem waar zowel spelers als stakeholders kunnen profiteren en werkt het met een soort staking mechanisme waarin gebruikers meer tokens kunnen verdienen naarmate ze meer weddenschappen winnen. Deze weddenschappen kunnen plaatsvinden tussen spelers, tegen het spel, of directe voorspellingen op uitkomsten van gevechten. Memes worden hierin dus gebruikt als een vorm van virtuele valuta.

Verder is Meme Kombast ook van plan om non-fungible tokens (NFT’s) te integreren in zijn interface. Hierdoor kunnen gebruikers unieke meme NFT’s verzamelen en verhandelen. Dit geeft een unieke dimensie aan deze meme token en hiermee kan het project ook de waarde van zijn token vergroten op de markt. De $MK is nu in de presale, die gestart is op 21 september. De initiële soft cap staat op $1 miljoen. 50% van de totale voorraad wordt beschikbaar gesteld tijdens de presale. Daarnaast is er nog eens 40% gereserveerd voor staking en battle beloningen en community beloningen. Tijdens de presale is deze munt aan te schaffen voor $1.667 en is te kopen met ETH, USD of BNB.

Bezoek Meme Kombat Presale Hier

Bitcoin BSC (BTCBSC)

Bitcoin BSC is gelanceerd als alternatief voor de succesvolle Bitcoin. Het recreëert de token voorraad en prijzen die Bitcoin had toen het in 2011 uitermate snel steeg in waarde. In totaal zijn er zo’n 6.125.000 tokens beschikbaar. Tijdens de presale zijn deze aan te schaffen voor dezelfde prijs waar Bitcoin toen voor te kopen was, namelijk $0.99 per token.

btcbsc presale

Echter heeft Bitcoin BSC een aantal interessante aanpassingen ten opzichte van Bitcoin. Zo werkt het niet met mining, maar met een staking mechanisme. Hoe meer tokens er worden gestaked, hoe meer tokens je kan verdienen. Zo geeft deze coin mogelijk een optie tot het genereren van een passief inkomen voor zijn investeerders. Daarnaast is Bitcoin BSC ontwikkeld op de BNB Smart Chain, wat een stuk sneller, goedkoper en groener is dan Ethereum. Hierdoor is de adaptatie voor deze munt een stuk hoger, aangezien gebruikers hoogstwaarschijnlijk minder snel worden afgeschrokken van te hoge transactieprijzen.

Afgelopen dinsdag heeft de presale van deze coin de $3 miljoen mijlpaal gepasseerd. Dat betekent dat het nog maar $960.000 moet halen om zijn soft cap doel te bereiken. De presale is nog steeds bezig. Je kan de BTC BSC aanschaffen met BNB, ETH en USD. Daarna zal de staking via smart contracts van start gaan.

Bezoek Bitcoin BSC Hier

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ (LPX) is een project dat is gericht op het samenbrengen van Web3 en crypto investeringen. Het is een innovatief platform dat een kans biedt aan nieuwe en ervaren investeerders en ontwikkelaars om nieuwe crypto projecten te vinden in een gereguleerde en betrouwbare omgeving. Door handige analysetools en een AI zoekgedeelte op het platform kun je precies zien welk project de grootste potentie heeft. Hierdoor kun je gemakkelijk het volgende succesvolle web3 crypto project vinden.

Launchpad XYZ stopt ook veel waarde in zijn community, die ook inspraak heeft op welke projecten worden gelanceerd via het platform, op basis van hun interesses. Zo is er ook een grotere kans dat projecten sneller een groter draagvlak krijgen.

De presale fase begon in April en heeft al over $100.000 opgehaald in de eerste paar minuten van toen het live ging. In totaal is ongeveer 25% van de tokens bedoeld voor de presale, wat neerkomt op 250 miljoen tokens. De presale wordt verdeeld in 10 fases, elk met 25 miljoen LPX tokens. De token heeft tijdens deze presale een waarde van $0.0445. Er wordt verwacht dat de token op het einde van 2023 een waarde zal hebben van $0.09.

Leer meer over Launchpad YXZ Presale

Ypredict (YPRED)

Net zoals Launchpad XYZ bouwt ook yPredict zich voort op de AI crypto trend. yPredict biedt een analyse platform aan met diverse functies. Zo biedt het toegang tot AI gestuurde handelstools, die normaal alleen maar beschikbaar zijn voor institutionele handelaren. Het platform heeft als belangrijkste doel om AI ontwikkelaars in contact te brengen met particuliere handelaren zodat zij een passief inkomen kunnen verdienen. Het bredere publiek krijgt toegang tot de voorspellende modellen van deze AI ontwikkelaars via de yPredict marktplaats.

Het yPredict platform gebruikt modellen voor machinaal leren om enorme hoeveelheden prijsgegevens te analyseren, waardoor het trends kan identificeren en gebruikers waardevolle live marktinformatie kan bieden.

ypred presale

Aangezien de vraag en interesse naar AI systemen steeds meer aan het groeien zijn, is de potentie van dit project ook veelbelovend. Het is een interessante token om in te investeren voor zowel nieuwe als ervaren investeerders aangezien de handige AI tools je veel marktonderzoek kunnen schelen. De presale fase van yPredict is momenteel live, waar vroege investeerders deze token tegen een lagere prijs kunnen kopen ten opzichte van de geplande marktprijs. Op het moment bevindt de presale zich in fase 7, waar de listing prijs staat op $0.1. Deze token wordt gehost op de Polygon blockchain en heeft een beperkte voorraad van 100 miljoen tokens.

Ontdek yPredict Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
cryptokoers

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...