PEPE schiet 10% omhoog en is marktleider onder de meme coins – wat gaat Pepe Coin doen deze week?

Pepe koers pump

Pepe Coin is de afgelopen week behoorlijk gestegen, ook vandaag is de meme coin met 10% omhoog geschoten tot een nieuwe All-Time High van $ 0,000016. PEPE ligt op woensdagochtend nog zo’n 6% hoger dan 24 uur geleden.

 

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

  • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
  • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
  • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

De behoorlijke stijging van meer dan 100% in de afgelopen 30 dagen, maakt Pepe een van de best presterende cryptomunten en een marktleider onder memes. In dit artikel kijken we naar de stijging van PEPE als mogelijk teken van een nieuwe meme crypto trend.

Pepe Coin koers stijgt met nog eens 10% – kan PEPE 1 euro worden?

Pepe Coin heeft de afgelopen 3 dagen elke dag een nieuwe All-Time High bereikt, wat traders en investeerders erg bullish maakt op de meme coin, die schijnbaar in een ‘price discovery’ fase zit. Dit wil zeggen dat PEPE nieuwe highs aan het testen is om mogelijk te consolideren op een nog hoger niveau.

In tegendeel tot de meeste altcoins, ligt de PEPE koers al meerdere weken boven zijn 30-daagse moving average (geel), wat niet gek is als je ziet dat de meme coin in 30 dagen tijd met meer dan 100% is gestegen en dus in waarde is verdubbeld.

Pepe coin koers grafiek
Pepe coin koers grafiek – TradingView

De 30-daagse moving average dient als extra vangnet in het geval dat PEPE daalt en biedt ondersteuning voor een stijging naar nieuwe hoogtes.

De Relative Strength Index (RSI), die op het ‘overbought’ niveau van 76,5 ligt, geeft aan dat de Pepe Coin koers veel momentum heeft. En hoewel het gevaar op een correctie toeneemt nu de meme coin mogelijk overgewaardeerd is, is de kans op verdere gains nog zeker aanwezig.

Pepe Coin presteerder al erg goed in de afgelopen weken, maar maandag profiteerde de meme coin van de comeback van stock trader, Roaring Kitty. De trader op de aandelenmarkt leidde de beweging op Reddit waarin kleine investeerders zorgden voor enorme pumps van GameStop (GME) en AMC.

Nadat de trader weer actief werd op X (Twitter), is het meme-aandeel van GameStop met +900% gestegen. Maar ook meme coins liftten mee, waaronder PEPE, die tot zover met 44% is gestegen in de afgelopen dagen.

Met PEPE die nu in een mogelijke price discovery fase zit, kan de meme coin verder pushen naar hoogtes rond de $ 0,000015 in de komende weken. Maar een retracement richting $ 0,000010 is echter ook mogelijk.

Vooral nu hype een grote rol speelt in stijgingen van de Pepe Coin koers, is het risico erg hoog, maar de potentiële winst die je eruit kunt halen is voor sommigen het risico waard.

Welke alternatieven voor PEPE kunnen meeliften?

PEPE is niet de enige meme coin die aandacht kreeg na de comeback van Roaring kitty, vele meme coins zijn gestegen in waarde, maar ook nieuwe meme coins hebben in hun presale extra veel aandacht getrokken in vergelijking met normaal.

In dit artikel kijken we naar 2 aantrekkelijke alternatieven voor PEPE, met een veel lagere market cap en potentie om vroege investeerders veel geld op te leveren. Omdat deze tokens nog voor een lage prijs in de presale te koop zijn, zijn ze momenteel mogelijk erg ondergewaardeerd op dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE)

PEPE heeft een behoorlijk sterk team en een gigantische community als extra ondersteuning, het zwakke punt van PEPE is echter dat hij vastzit op één blockchain, die momenteel niet eens de populairste is. De nieuwe Dogeverse (DOGEVERSE) is een multi-chain token op zes blockchains die met zijn presale al meer dan $ 13 miljoen heeft opgehaald.

 

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

  • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
  • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
  • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Dogeverse zal gelanceerd worden op Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base. Met deze zes populaire blockchains, heeft de meme coin aanzienlijk meer potentie om viraal te gaan, waardoor vroege investeerders mogelijk rijk kunnen worden.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $ 0,00031 per token en tijdens de presale staken om extra tokens te verdienen. Na de presale zal de token gelanceerd worden op exchanges en kun je gekochte tokens claimen via de claim pagina die dan live zal gaan.

 

Sealana (SEAL)

Een presale die is geëxplodeerd na de wederkomst van Roaring Kitty, is die van Sealana (SEAL). Deze enorme zeehond is de opvolger van Slothana (SLOTH), een meme coin die sinds lancering met meer dan 300% is geklommen. De presale van Sealana heeft al $ 900.000 opgehaald, waarvan ruim $ 400.000 deze week.

Sealana heeft een Amerikaans thema en gebruikt hiervoor dan ook de stijl van de bekende televisieserie, South Park. Deze walrus van een zeehond besteed zijn tijd aan het traden van crypto vanuit de zolderkamer van zijn moeder en zal binnenkort wegrijden in een Lambo.

Sealana is tijdens de presale voor een vaste prijs te koop van 1 SOL per 6900 tokens. Tokens die tijdens de presale zijn gekocht worden automatisch als airdrop verstuurd naar je wallet zodat je niets handmatig hoeft te claimen. Sealana kan het succes van Slothana na lancering mogelijk herhalen of zelfs overtreffen.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
cryptomeme coinspepe

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...