Pepe Unchained haalt ruim $ 3 miljoen op! Gaat $PEPU 100X?

2550 totale weergaven
Pepe unchained haalt $ 3 miljoen op

Het gaat snel met Pepe Unchained! De presale heeft momenteel al ruim $ 3.000.000,- dollar opgehaald. Dat is ook niet gek als je bijvoorbeeld kijkt naar de techniek achter dit project. En uiteraard lift deze presale mee op de bekendheid van zijn bekende meme broer PEPE!

Nu de markt weer wat aan het opveren is, trekt ook de interesse in presales weer aan. Zeker $PEPU is erg in trek de afgelopen dagen. Met een huidige tokenprijs van $0.0083591 kun je voor een niet te grote investering een redelijke hoeveelheid tokens kopen (kan met ETH, USDT, BNB of creditcard) en meedoen aan deze presale.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Wat maakt Pepe Unchained zo bijzonder?

Pepe Unchained is gebouwd op layer 2 techniek, dit is een framework dat bovenop een bestaande blockchain, zoals Ethereum gebouwd is. Het voordeel van een layer 2 is dat het een betere schaalbaarheid, snelheid en efficiëntie heeft. Dit zorgt voor lagere transactiekosten en maakt grotere volumes mogelijk. Dit resulteert ook in dubbele $PEPU staking beloningen.

 • Layer 2
 • Snelheid
 • Efficiëntie
 • Schaalbaarheid
 • Dubbele $PEPU staking beloningen

Kortom er zitten veel voordelen aan dit project, naast de techniek achten wij deze presale ook erg betrouwbaar.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Elroy Ryon beschrijft Pepe Unchained als de mogelijke nieuwe toekomst van de crypto wereld! Dit belooft nogal wat.

Hoe betrouwbaar is Pepe Unchained ($PEPU)?

Net als bij elke presale doen wij uitgebreid onderzoek naar de presale en letten wij op verschillende factoren. Pepe Unchained biedt alle transparantie die een presale kan bieden, zo hebben ze een duidelijke website, socials en whitepaper. Daarnaast zien de tokenomics er ook prima uit. Ook heeft Pepe Unchained security audits op de site gelinkt, een van Coinsult en een van Solidproof. Hiermee is Pepe Unchained uitermate transparant wat veel vertrouwen geeft.

Een presale blijft altijd een investering met hoog risico, maar ook met kansen op grote winst. Om dit product goed uit te leggen hebben we een gids geschreven over presales.

Neem deel aan de PEPU presale en stake je tokens tegen een 622% APY

Investeerders zijn niet alleen enthousiast over de unieke Layer 2 blockchain van Pepe Unchained, maar ook over de andere voordelen die hierbij gepaard gaan, zoals de extra hoge staking beloningen.

Met een APY van op dit moment 622% zijn gebruikers in staat om per maand bijna 50% aan rendement te realiseren.

In totaal zijn er 2,4 miljard PEPU tokens apart gezet voor staking beloningen, beloningen die over een periode van 2 jaar worden uitgedeeld.

Er zijn nu dan ook al meer dan 240 miljoen PEPU tokens vastgezet, ondanks dat de presale nog in volle gang is. Tegen het einde van juni waren dit nog maar 100 miljoen vastgezette tokens, een teken dus dat de interesse rondom dit project hard aan het toenemen is.

Pepe unchained staking

Voor geïnteresseerde kopers is het erg makkelijk om deel te nemen aan de presale. Het enige wat je moet doen is naar de officiële website van Pepe Unchained te gaan en hier je wallet te verbinden. Vervolgens kan je PEPU tokens kopen middels ETH, USDT, BNB of creditcard.

 

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...