Pepe Unchained pumpt $17,1 mln voorbij door crypto FOMO – meest veelbelovende crypto presale?

335 totale weergaven

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Pepe Unchained heeft tijdens de presale al een opbrengst van meer dan $ 17 miljoen weten te behalen en bewijst maar weer dat het elke mijlpaal tot nu toe op zijn gemak binnensleept.

In de drie maanden dat de presale live is, laat Pepe Unchained zien dat hij met zijn gigabrein mogelijk wel eens een sterke concurrent kan worden van de Pepe voorgangers.

De crypto FOMO slaat dus toe bij vele investeerders die aanzienlijke bedragen investeren in de presale. Zo was er gister nog een whale die volop voor de $PEPU token ging.

Recentelijk kregen we van het project een teaser voor de Ethereum Layer-2 die eraan zit te komen, maar het team kondigde ook de developer applicaties aan waar developers later dit kwartaal $PEPU tokens mee kunnen verdienen.

Op dit moment kost een $PEPU token nog $ 0,00991 en wie de coin voor deze prijs wil inslaan, heeft nog maar 12 uur voor de prijs weer omhoog gaat.

De hele markt daalt samen met Bitcoin, maar Pepe Unchained blijft onaangetast

De crypto markt tuimelde in met de spanningen in het Midden-Oosten die ontstonden met de raketaanval van Iran tegen Israël. Bitcoin is daarmee dan ook gevaarlijk dicht bij de $ 60.000 gekomen en nieuwe ondersteuningsniveaus zijn alweer in zicht.

De laatste week van september zag er nog sterk en veelbelovend uit toen de Bitcoin koers nog de $ 66.889 aantikte, maar helaas daalde het na september behoorlijk naar beneden en staat de koers op dit moment op $ 61.556.

Bitcoin koers TradingView
Bitcoin koers, bron TradingView

De spanningen hebben er ook voor gezorgd dat altcoins het zwaar hebben en dan met name meme coins. Zij hebben de afgelopen dagen allemaal in het rood gestaan met grote verliezen.

Vergeleken met een week geleden is de voorganger van Pepe Unchained, Pepe ($PEPE), bijvoorbeeld 14,55% gedaald. Ook Floki ($FLOKI), Brett ($BRETT) en Shiba Inu hebben zwaar geleden met dalingen van respectievelijk 21,16%, 20,40% en 14,14%.

Deze trend is daarentegen niet af te lezen aan de opbrengst voor Pepe Unchained, in slechts vier dagen tijd wist het namelijk al $ 1 miljoen te verzamelen.

Investeerders hebben er deze week massaal voor gekomen om meer risicovolle investeringen te vermijden, maar het kopen van $PEPU ontwijken ze daarentegen niet. Zij zien de mogelijkheden die deze veelbelovende crypto te bieden heeft.

Whales slaan $PEPU groots in

Afgelopen vrijdag zagen we hoe Pepe Unchained de mijlpaal van $ 16 miljoen bereikte nadat een whale maar liefst 5,2 miljoen $PEPU tokens kocht, ter waarde van zo’n $ 51.000.

Dit was de tweede whale transactie van de vorige maand, want op 9 september werd er ook een grote som aan $PEPU tokens gekocht ter waarde van ongeveer $ 56.000.

Gister, terwijl alle crypto’s zo’n beetje op rood stonden, kwam er nog een whale om de hoek kijken die maar liefst 5 miljoen $PEPU kocht voor 21.75284 ETH wat neerkomt op zo’n $ 51.816.

PEPU transaction, bron Etherscan
PEPU transaction, bron Etherscan

Een whale is niet altijd maar een individu, vaak zijn whales ook institutionele investeerders die meer inzicht hebben op de markt dan de meeste andere investeerders.

Het is daarom interessant om aankopen van whales in de gaten te houden, want over het algemeen geeft het aan dat er een sterke vraag is naar de coin.

Het feit dat er dus whales zijn die al in de presale fase toeslaan, geeft aan dat Pepe Unchained een veelbelovende crypto is die de potentie heeft om bij de top meme coin te gaan behoren.

De Pepe Unchained L2 blockchain zal al bijna gelanceerd worden en zodra de token op de exchanges gelist gaat worden, dan zal de crypto FOMO mogelijk helemaal gaan toeslaan, wat de koers van de asset mogelijk flink zal gaan boosten.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

De $ 18 miljoen-mijlpaal lijkt binnen handbereik

In dit laatste kwartaal van het jaar, zullen de developer grants applicaties van start gaan. Wie meedoet zal mogelijk inzage kunnen krijgen in welke dApps en andere tokens er uit de Pepe Unchained L2 blockchain zullen voortkomen.

We hebben daarnaast onlangs ook al een tipje van de sluier gezien als het gaat om de L2 en de toekomst van Pepe Unchained.

Met de Pepe Unchained L2 blockchain, kun je straks elke Pepe token kopen, maar dan sneller, efficiënter en goedkoper dan nu. Dit is precies de reden dat de Pepe Unchained presale tot nu toe ook zo goed gepresteerd heeft en mogelijk binnenkort de volgende mijlpaal van $ 18 miljoen al gaat bereiken.

Het is goed mogelijk dat dit al binnen een recordtijd bereikt gaat worden, want met de opbrengst tot nu toe heeft het project al vele records doorbroken.

Het zal mogelijk een vergissing zijn om de grote opbrengsten voor dit project niet serieus te nemen. Het project is ook grondig geaudit door zowel Coinsult als SolidProof waardoor investeerders er dus gerust op kunnen zijn dat er geen problemen zijn met de smart contract van Pepe Unchained.

Heb je crypto FOMO? Bezoek dan de officiële website van Pepe Unchained en connect je wallet met de widget op de site. Vervolgens kun je $PEPU tokens kopen met ETH, USDT, BNB of met je creditcard.

Als je op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen van het project, volg ze dan op X en Telegram.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...