Peter Brandt voorspelt enorme daling in Ripple’s XRP koers

522 totale weergaven
Peter Brandt voorspelt enorme daling in Ripple's XRP koers

 

Peter Brandt heeft een nieuwe voorspelling voor de XRP koers gemaakt. Dit heeft hij gedaan terwijl Ripple nog steeds verwikkeld is in een rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en de XRP koers recent is gedaald.

Peter Brandt maakt grap over Ripple en voorspelt XRP lage koers

Brandt plaatste op X een grap waarin hij beweerde dat Ripple staat voor “RIP PPL OFF”, wat betekent dat het mensen zou oplichten. Daarna deelde hij zijn voorspelling dat de XRP koers op lange termijn zal dalen naar $0,034. Hij ondersteunde deze voorspelling met een historisch koersverloop om zijn punt kracht bij te zetten.

Verschillende volgers reageerden op zijn post, waarvan sommigen het met hem eens waren. Een gebruiker grapte dat hij XRP koopt om Ripple CEO Brad Garlinghouse rijker te maken. Een andere volger vond zelfs dat Brandt te optimistisch was met zijn $0,034 voorspelling en zei dat de waarde van XRP eigenlijk nul zou moeten zijn.

Ondanks deze negatieve voorspellingen zijn veel XRP voorstanders nog steeds hoopvol. Zij denken dat de lopende rechtszaak met de SEC juist de aantrekkingskracht van XRP kan vergroten en de koers in de toekomst zou kunnen stijgen.

XRP koers daalt door zaak van SEC met Ripple

In de afgelopen twee dagen daalde de XRP koers met 15%, wat ingaat tegen de verwachte stijging in de zogenaamde “Uptober” maand. Ondanks deze daling was er een stijging van 38,96% in het handelsvolume, wat laat zien dat investeerders nog steeds geïnteresseerd zijn, ondanks de huidige moeilijkheden van de munt.

Een belangrijk onderdeel in de zaak is dat de SEC heeft besloten in beroep te gaan tegen de uitspraak van 13 juli 2023, die gedeeltelijk in het voordeel van Ripple was. Vlak voor de deadline van 7 oktober diende de SEC het beroep in bij de rechtbank van het District of Columbia. De SEC wil bepaalde onderdelen van de uitspraak van rechter Analisa Torres aanvechten. Deze uitspraak had Ripple eerder veroordeeld tot een boete van $125 miljoen.

Veel mensen dachten dat deze boete het einde van de zaak was, maar het recente beroep verandert de situatie. Dit heeft waarschijnlijk bijgedragen aan de recente daling van de XRP koers. Toch denken veel juristen dat de SEC weinig kans maakt met het beroep.

Stay Ahead of the Curve en join ons Discord channel!

Praat mee over dit onderwerp met onze crypto experts. Praat met andere lezers en blijf 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws in ons kersverse Discord channel!

Lees meer over:
Ripple koersxrp koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...