'Bitcoin start aan tweede fase bullmarkt richting $100.000', aldus Plan B

'Bitcoin start aan tweede fase bullmarkt richting $100.000', aldus Plan B

De tweede fase van de bullmarkt is begonnen voor bitcoin. Dat zegt de anonieme Nederlandse analist Plan B (1,2 miljoen volgers op Twitter).

Hij is de bedenker van het stock-to-flowmodel (maart 2019) en de opvolger stock-to-flow cross assetmodel (april 2020).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dit laatste model gaat uit van een gemiddelde bitcoinprijs van $288.000 tot de volgende halvening in 2024 met een prijsdoel van $100.000 voor eind 2021.

De S2F ratio is een berekening met behulp van de ‘stock’ (de totale hoeveelheid die beschikbaar is) van het product te delen door de ‘flow’ (de nieuwe productie), oftewel: S2F ratio = Stock / Flow.

'Bitcoin start aan tweede fase bullmarkt richting $100.000', aldus Plan B
bron: Plan B’s originele Bitcoin Stock-to-Flow (S2F) model

Plan B is ervan overtuigd dat bitcoin hetzelfde traject als goud gaat doormaken en een assetklasse van 10.000 miljard dollar wordt. Dat betekent dat de prijs nog minstens 8 keer hoger komt te liggen.

Vraag en aanbod

Bij deze hopiumtweets is goed te weten dat prijs altijd afhankelijk is van vraag en aanbod. Bitcoin is een jonge asset en zeer volatiel.

Bovendien zit de huidige handelsstructuur nog vol weeffouten, omdat bepalende bedrijven zoals Binance en Tether ongereguleerd opereren.

Kijken we naar on-chaindata, dan weten we dat twee derde van de bitcoin in omloop de afgelopen zes maanden niet is verschoven op de blockchain. Beleggers zijn vasthoudend in hun geloof in bitcoin ondanks de verse all-time highs.

Bepaalde vraagsignalen staan momenteel ook op groen. We zien bijvoorbeeld een opwaartse beweging van het aantal actieve bitcoin adressen.

Adressen waar bitcoin is op ontvangen of vanuit is gestuurd de afgelopen 24 uur. Een signaal dat de vraag sinds juli 2021 weer toeneemt.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin bullmarkt planb

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties