PlayDoge gaat laatste 5 dagen van uitverkoop crypto presale in, onthult nieuwe P2E game beelden

1314 totale weergaven
Playdoge crypto presale

Na in drie maanden tijd ruim $ 6,14 miljoen te hebben opgehaald met zijn presale, bereikt PlayDoge (PLAY) zijn laatste fase. Investeerders hebben nu nog vijf dagen om PLAY voor een vaste lage prijs te kopen, voordat de presale eindigt en de nieuwe Play-to-Earn (P2E) game live zal gaan.

PlayDoge kondigde vorige week vrijdag, 16 augustus, aan dat de presale op maandag 26 augustus zal eindigen om 12:00 uur (Amsterdamse tijd). De reden hierachter is het feit dat de ontwikkeling van het spel sneller ging dan gepland en deze binnenkort gelanceerd kan worden.

De nieuwe P2E game is gebaseerd op Tamagotchi, die in de jaren 90 een groot succes was, maar PlayDoge voegt hier een twist aan toe met gebruik van de blockchain. De game zal binnenkort verkrijgbaar zijn via de Google Play Store (Android) en de App Store (Apple).

Het team van PlayDoge heeft al enkele teasers gedeeld op X, die laten zien dat de gameplay veel beter bij deze tijd past dan de Tamagotchi van 30 jaar geleden. De eerste leden van de community zitten op het randje van hun stoel om erachter te komen hoe de game er uiteindelijk uit komt te zien.

Terwijl de laatste vijf dagen zijn aangebroken, heeft PlayDoge al $ 6,14 miljoen van zijn doel van $ 6,73 miljoen opgehaald. Naarmate de deadline dichterbij komt, is het mogelijk dat de laatste mensen er nog massaal voor kiezen om te investeren.

Nadat de presale is uitverkocht of de timer op 0 komt te staan, zal de token kort daarna worden gelist op zijn eerste gedecentraliseerde exchange (DEX) en kunnen de eerste presale investeerders hun tokens claimen.

Tijdens deze laatste fase is het nog mogelijk om PLAY te kopen voor een prijs van $ 0,00531 per stuk.

PlayDoge deelt nog meer teasers om investeerders enthousiast te houden

Nadat het team al eerder beelden van de alpha versie van PlayDoge heeft laten zien, heeft het afgelopen week ook extra teasers gedeeld via X.

Een van deze beelden kun je hierboven zien, waarin te zien is hoe je je virtuele Shiba Inu hond verschillende soorten voeding kunt geven om ze gezond te houden. Net als met de Tamagotchi, is het belangrijk om je huisdier te blijven voeden om hem gezond en in leven te houden, best logisch toch?

Een ander onderdeel van PlayDoge is het verzorgen van je huisdier, door hem bijvoorbeeld een douche te geven. Net als met de Tamagotchi, is het belangrijk om je huisdier en zijn omgeving schoon te houden om te voorkomen dat hij ziek wordt.

Door je huisdier te voeden en verzorgen blijft hij gelukkig en kan hij langer bij zijn baasje blijven.

Deze teasers zijn slechts een klein deel van de game, maar laten zien dat deze binnenkort klaar is voor lancering en dan gespeeld kan worden via je mobiel.

Naast de indrukwekkende game die binnenkort gelanceerd zal worden, is het succes van de presale ook deels te danken aan de unieke combinatie van PlayDoge. Het project combineert twee van de grootste sectoren van een crypto bull run, namelijk meme coins en crypto games.

En hoewel het mogelijk is om de komende weken behoorlijk winst te maken op PlayDoge, zal naar verwachting de grootste winst worden gemaakt na het begin van de komende bull markt, door zowel vroege investeerders als de eerste spelers.

Dit is waarom PlayDoge de markt op zijn kop kan zetten

Wat PlayDoge bijzonder maakt, is het feit dat spelers beloningen kunnen verdienen in de vorm van PLAY, de native token van het project. Deze tokens kun je verdienen door voor je huisdier te zorgen en ermee te spelen en kunnen zowel binnen als buiten het spel worden gebruikt.

Dankzij zijn Play-to-Earn game, heeft PlayDoge potentie om tegen het jaar 2031 een market cap van $ 6,3 miljard te bereiken. En omdat het mogelijk ook veel aandacht kan krijgen van Tamagotchi fans, is de groeipotentie van het project zeer hoog.

Tamagotchi heeft in totaal meer dan 91 miljoen exemplaren verkocht op de peilingsdatum van juni 2023 en heeft dus een behoorlijke fanbase.

play

PlayDoge kan echter ook velen crypto liefhebbers aantrekken, die op een persoonlijk niveau met hun favoriete hond kunnen omgaan en hiermee PLAY-tokens verdienen. Sommigen denken dat deze token de volgende Dogecoin (DOGE) kan worden in de toekomst.

Dit maakt de presale van PlayDoge een zeer indrukwekkende mogelijkheid om veel winst te maken. Het opgehaalde bedrag tijdens de presale is slechts het topje van de ijsberg, want nadat de game daadwerkelijk wordt gelanceerd en wanneer blijkt het team ‘goed aan het koken’ is, kan PlayDoge nog veel meer aandacht krijgen.

Meer en meer mensen zullen in dat geval PLAY kopen, waardoor de prijs omhoog zal worden gedreven. PLAY kan namelijk binnen het spel worden gebruikt voor cosmetische items, upgrades, nieuwe huisdieren en meer.

Met de potentie die PLAY heeft, is het niet gek dat crypto analisten erg positief zijn over het project. Een voorbeeld hiervan is de analist van 99Bitcoins, een crypto e-learning community met bijna 1 miljoen abonnees op YouTube. De analist denkt dat PLAY op langere termijn x100 zal gaan in waarde.

Om ook een deel van de 4,7 miljard tokens te krijgen die tijdens de presale verkrijgbaar zijn, kun je meedoen door naar de officiële website van PlayDoge te gaan. Vanuit hier kun je je crypto wallet verbinden en BNB, ETH of USDT inwisselen voor PLAY, terwijl je ook direct crypto kunt kopen met je creditcard.

Het team van PlayDoge denkt voor zijn lancering ook aan veiligheid en heeft daarom een grondige audit laten uitvoeren door SolidProof. Hierdoor is de smart contract van PLAY goedgekeurd en zitten er geen streken verborgen in de code en de eigenaar bijvoorbeeld geen instellingen kan veranderen of nieuwe tokens kan minten.

Doe mee aan de community van PlayDoge door je aan te sluiten bij zijn 10.000+ volgers op X of door deel te nemen aan de Telegram groep met bijna 14.000 leden. Volg deze kanalen ook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

 

 

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie hierin is bedoeld ter educatie en reflectie, en dient niet beschouwd te worden als financieel advies. Wij moedigen lezers aan om zorgvuldig eigen onderzoek te doen alvorens financiële beslissingen te nemen.

Lees meer over:
Playplay2earnplaydoge

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...