PlayDoge haalt $ 6 miljoen op in presale – is $PLAY de volgende grote DOGE meme coin?

147 totale weergaven
PlayDoge haalt $4 Miljoen op: Investeer nu!

De Dogecoin koers is vandaag boven $ 0,10 uitgeschoten na een behoorlijke stijging van de crypto markt. Op hetzelfde moment heeft de nieuwe PlayDoge ($PLAY) token met zijn crypto presale al meer dan $ 6 miljoen opgehaald en hiermee een nieuwe mijlpaal bereikt.

De meme coin heeft zijn eigen play-to-earn game die binnenkort gelanceerd zal worden. Deze crypto game is gebaseerd op de klassieke Tamagotchi en vernieuwt dit concept met gebruik van cryptocurrency. Dit is de volgende play-to-earn meme coin die je als investeerder niet wilt missen!

Toen Dogecoin in 2019 naar de $ 0,10 steeg, hadden investeerders op dat moment een winst van 3.233% kunnen boeken. Dit was genoeg om een investering van $ 1000 in $ 33.330 te veranderen en dat allemaal dankzij een grappige tweet van Elon Musk, een grote fan van Dogecoin.

PlayDoge is echter een veel kleinere meme coin dan DOGE, maar heeft veel meer utility te bieden, waaronder een nieuwe crypto game waarbij je voor je eigen virtuele Doge kunt zorgen. Dit brengt een oud concept opnieuw tot leven, met gebruik van de geliefde Shiba Inu hond als mascotte.

Niet alleen zou $PLAY mee kunnen liften op de tweets van Elon Musk, ook zou hij op kunnen vallen voor de miljardair en een van zijn nieuwe favoriete cryptomunten worden. Hoewel dat een erg ambitieus doel is, zou de meme coin in dat geval nog beter kunnen presteren dan DOGE.

Zelfs als dit niet gebeurt, heeft $PLAY nog steeds potentie om x10 of zelfs x100 te gaan, omdat je deze token nu nog voor een lage prijs van $ 0,00527 per stuk kunt kopen. Maar met nog zo’n 24 uur op de teller, zal de huidige fase van de presale eindigen en zal de prijs van $PLAY stijgen naar $ 0,00528.

De meme coin supercycle is nooit geëindigd – dit is slechts het begin voor DOGE-meme coins

De voormalige crypto analist van Goldman Sachs, Murad Mahmudov denkt de pump die we het begin van het jaar zagen, slechts het begin was van een zeer lucratieve bull cycle. Hoewel deze week slecht is begonnen voor crypto, ligt Bitcoin nog maar 5% lager dan een week geleden, nu het weer boven $ 60.000 is gestegen.

Afgelopen maandag wordt ook wel ‘Black Monday’ genoemd, terwijl investeerders wereldwijd zich zorgen maakten over een financiële crisis. Ondanks deze grote angst, waren investeerders nog druk bezig met het kopen van meme coins ondanks de kans dat deze in zouden storten.

Mahmudov moedigt mensen aan om nu te investeren in meme coins ondanks hun volatiliteit, omdat dit historisch gezien het moment is waarop meme coins de lucht in gaan.

Ook gegevens van het analytics platform, Santiment, laten zien dat de meme coin super cycle niet voorbij is. Hieruit blijkt dat het aantal Bitcoin whale transacties deze week op zijn hoogste punt ligt sinds begin april. Op hetzelfde moment is het aantal whale wallets – met 10 tot 1000 BTC – gegroeid toen Bitcoin daalde naar $ 50.000.

Dit is een teken dat de daling van afgelopen maandag slechts een kleine tegenslag was voor crypto en voor sommigen zelfs een gouden kans om te kopen. Als Bitcoin binnenkort weer hersteld, kunnen meme coins nu nog voor een belachelijk lage prijs worden gekocht vergeleken met waar ze naartoe kunnen gaan.

Dit opent ook de deuren voor meme coins die keer op keer over de kop gaan, net als Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Pepe Coin (PEPE), Bonk (BONK) en dogiwfhat (WIF) dat deden.

Nu zijn investeerders op zoek naar de volgende kleine crypto met potentie om x100 of x1000 te gaan. Een onbekend pareltje dat naar de maan kan gaan net als Dogecoin na een tweet van Elon Musk. Dit zou PlayDoge kunnen worden.

PlayDoge is een volledig ecosysteem dat in beide situaties kan presteren

Terwijl iedereen op zoek is naar de volgende meme coin, zijn het waarschijnlijk de meme coins met utility die het hardste kunnen stijgen. Dit zagen we ook bij Shiba Inu, die met zo’n 14,5 miljoen % is gestegen, oftewel 145.000 keer, wat is genoeg om $ 100 in $ 14,5 miljoen te veranderen.

Net als Shiba Inu, zal PlayDoge ook zijn eigen ecosysteem hebben, ondanks dat het een meme coin is. PlayDoge gaat daarnaast ook met de tijd mee en gebruikt een speelse stijl om enthousiasme op te wekken bij investeerders. Hiermee heeft het project al ruim 8000 volgers weten op te bouwen op X (Twitter).

PlayDoge is uniek omdat het met de opkomende crypto game mogelijk is om je eigen Shiba Inu hond te krijgen, waar je voor kunt zorgen en mee kunt spelen en trainen. PlayDoge neemt het concept van Tamagotchi uit de jaren 90 mee in een 8-bit wereld met klassieke minigames.

In tegenstelling tot Tamagotchi, is het met PlayDoge mogelijk om geld te verdienen met het verzorgen van je huisdier. Het spel is eenvoudig te spelen op je mobiel, terwijl de verslavende gameplay vertaald kan worden tot winst in de echte wereld.

$PLAY kan niet alleen verkocht worden voor geld, maar ook binnen het spel worden gebruikt voor upgrades, in-game items en nieuwe huisdieren. Dit maakt PlayDoge een veel betere meme coin dan DOGE, die ondanks zijn populariteit, geen enkele vorm van utility biedt.

Historisch gezien zijn play-to-earn games over het algemeen goed bestendig tegen een bear markt, terwijl ze extra kunnen glinsteren in de bull markt. PlayDoge speelt in op dit patroon en combineert zijn eigen meme coin met play-to-earn voordelen om sterk te presteren in elke marktsituatie.

Dat is ook een van de redenen dat crypto analist Jacob Crypto Bury zo positief is over het project en denkt dat het na lancering al snel x10 kan gaan. Terwijl ook de analisten van BitcoinMagazine grote verwachtingen hebben voor $PLAY.

Je kunt meedoen met de presale door naar de officiële website van PlayDoge te navigeren, je wallet te verbinden en $PLAY te kopen met gebruik van BNB, ETH of USDT. Het is ook mogelijk om direct crypto te kopen met gebruik van je creditcard.

Voordat het spel wordt gelanceerd, kun je als vroege investeerder profiteren door $PLAY te staken, waarvoor je een APY van 77% ontvangt op Ethereum en 69% op de Binance chain.

Om investeerders gerust te stellen heeft PlayDoge zijn smart contract laten controleren door SolidProof, zodat er geen streken in de code zitten verborgen en je je niet druk hoeft te maken dat $PLAY een honeypot of rug pull is.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door PlayDoge te volgen op X en door deel te nemen aan de Telegram groep.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
DOGEplay2earnplaydoge

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...