Populaire crypto analist: altcoin seizoen bijna van start, dit moet je weten

971 totale weergaven
altcoins
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Hoewel de Bitcoin koers de afgelopen week daalt, staat de dominantie van Bitcoin onverminderd hoog. Op dit moment zorgt de marktwaarde van Bitcoin voor meer dan de helft van de totale marktwaarde van de crypto markt. 

De laatste keer dat de dominantie van Bitcoin zo hoog stond, volgde er een enorm altcoin seizoen, waarbij juist alle andere coins grote stijgingen meemaakten. Het is één ban de redenen dat een populaire crypto analist binnenkort een nieuw altcoin seizoen verwacht.

Populaire crypto analist voorspelt altcoin seizoen

Een andere reden dat @el_crypto_prof, het twitter account van een crypto analist met meer dan 133.000 volgers, een nieuw altcoin seizoen voorspelt, is door middel van de Wyckoff methode. Dit is een methode waarmee via bepaalde technische indicatoren een breakout voor coins voorspelt kan worden.

In onderstaande tweet vergelijkt hij verschillende support en resistance lines met elkaar, met bepaalde patronen in de koers. Het geheel over de afgelopen periode komt nagenoeg overeen met het schema van de Wyckoff methode.

We zitten momenteel in de laatste fase die ons naar een nieuw altcoin seizoen moet brengen. Hierbij dalen de koersen nog heel even, om vervolgens astronomische stijgingen door te maken.

Vervolgens zal de Bitcoin dominantie dalen, tenzij Bitcoin zelf ook grote stijgingen mee gaat maken. Dit lijkt voorlopig nog niet te gaan gebeuren.

bitcoin dominance

Er heerst op het moment bij andere crypto analisten namelijk vooral scepsis over de markt in de maand september. Traditioneel gezien is dit een slechte maand voor investeringen en ook de crypto markt heeft in de afgelopen jaren regelmatig klappen gekregen in de negende maand van het jaar.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Grootste successen in vorige altcoin seizoen

Het vorige echt grote altcoin seizoen was in 2021, toen Bitcoin na een flinke stijging een waarde van $ 60.000 wist te bereiken. In het tweede deel van deze stijging waren het echter de altcoins die nog grotere waardestijgingen wisten te noteren.

Van januari 2021 tot mei 2021 wist Ethereum een stijging door te maken van een koers van $ 731 tot een hoogtepunt boven de $ 4000. Ook meme coins als Dogecoin maakten een vergelijkbare stijging mee, de DOGE koers ging van $ 0,003 tot boven de $ 0,50 in minder dan zes maanden tijd.

dogecoin koers 2021

Een nieuw altcoin seizoen zal voor deze coins opnieuw grote stijgingen kunnen betekenen, hoewel vergelijkbare stijgingen als in 2021 waarschijnlijk niet meer weggelegd zijn voor deze inmiddels populaire cryptomunten.

Deze altcoins moet je hebben in een altcoin seizoen

Welke coins moet je dan wel inslaan om maximaal te kunnen profiteren van het naderende altcoin seizoen? Hieronder bekijken we twee presale projecten die al door veel traders gevonden zijn, door in deze cryptomunten te investeren, neem je meer risico met je crypto portfolio, maar maak je wel kans om te profiteren van enorme stijgingen zoals bij Dogecoin in 2021.

Pepe Unchained – de Pepe meme in een nieuw jasje

$PEPE staat inmiddels in de top 25 meest waardevolle cryptomunten, maar bestaat nog maar net iets meer dan een jaar. In dat jaar zijn er wel de nodige beperkingen van de cryptomunten aan het licht gekomen, en Pepe Unchained wil Pepe hiervan losbreken.

Dat doet het met de eigen ontwikkelde layer-2 blockchain die de ontwikkelaars bovenop het bekende Ethereum netwerk hebben gebouwd. Met deze eigen blockchain worden transacties sneller verwerkt en zijn er ook veel lagere transactiekosten.

De presale van Pepe Unchained is tot nu toe een groot succes, met nu al een opbrengst boven de $ 12 miljoen. Door in de presale van het project te investeren, kun je de tokens alvast vroegtijdig in bezit krijgen, zodat je maximaal kan profiteren van een eventuele prijsstijging bij de eerste listing van het project.

Je betaalt op dit moment $ 0,0095362 per $PEPU token in de presale. Zodra je de tokens koopt, kun je deze meteen vastzetten tegen staking, waar je een geschatte jaarlijkse beloning tot wel 168% mee kan verdienen.

The Meme Games – verdien bonussen met jouw presale aankoop

The Meme Games werd als presale gelanceerd tijdens de Olympische Spelen en heeft dan ook alles te maken met het grote sportevenement. Het laat niet landen, maar bekende meme karakters tegen elkaar strijden in verschillende sporten.

Als investeerder in het project moet je een van deze meme karakters kiezen. Als het karakter dat je gekozen hebt vervolgens goed presteert in The Meme Games ontvang je een beloning in de vorm van extra $MGMES tokens.

meme games staking crypto

Investeren in $MGMES tokens kan via de website van het project, waar je ETH, USDT of BNB vanuit je wallet in kan ruilen. De tokens ontvang je vervolgens pas na de presale, je kunt dan weer terug naar de website om je tokens te claimen.

Wel kun je de tokens die je gekocht hebt tussendoor alvast vastzetten in een staking pool. De verwachte beloning hiervoor is een indrukwekkend percentage van 459%. Op 10 augustus wordt de token gelanceerd bij een decentrale exchange, en als je nu alvast de tokens koopt, maak je kans om een 25% bonus te verdienen.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
DOGEEthereum

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...