Prominente Tesla-investeerder vergelijkt bitcoin met kakkerlak

Prominente Tesla-investeerder vergelijkt bitcoin met kakkerlak

De prominente Tesla-investeerder Ross Geber gelooft dat bitcoin een blijvertje is, nadat het wederom opstond uit de dood en 2023 is begonnen met spectaculaire stijgingen. Op Twitter schrijft de succesvolle investeerder dat bitcoin zo langzamerhand op een kakkerlak begint te lijken, die maar niet dood te krijgen is.

Bitcoin blijft terugkeren

"Een nieuwe leuke dag voor bitcoin met de koers van 23.000 dollar, waarmee het de haters, die over de dood van bitcoin spraken, hun ongelijk bewijst. Maar nee, bitcoin is als een kakkerlak die iedere keer blijft terugkeren," aldus Geber via Twitter.

Eerder onthulde Gerber dat hij in 2020 investeerde in bitcoin. Dit vertelde hij in gesprek met Anthony Pompliano voor de Off The Chain Podcast van laatstgenoemde. De prominente investeerder omschreef bitcoin destijds als een beschermingsmiddel tegen inflatie en het digitale equivalent van goud.

Het is interessant om te zien dat investeerders uit de traditionele wereld steeds meer tot deze conclusie komen en herkennen dat bitcoin inderdaad niet zomaar verdwijnt. Daar is het netwerk uiteindelijk ook voor gebouwd door Satoshi Nakamoto, een onafhankelijke en decentrale vorm van geld die door niemand te controleren is.

Exponentiële groei

Sinds de geboorte van bitcoin in 2009 is het project exponentieel gegroeid. Satoshi Nakamoto had destijds waarschijnlijk niet eens durven dromen dat bitcoin vandaag de dag zou zijn waar het momenteel is. In relatief korte tijd is bitcoin erin geslaagd om zich op te werken tot het financiële wereldtoneel.

Iedere serieuze publicatie is daardoor gedwongen om regelmatig over bitcoin te schrijven. Het is een asset geworden die ook op het hoogste niveau niet meer te negeren is. Iedere asset-manager moet er in ieder geval een mening over hebben en in de basis weten wat het is en welke potentie het heeft.

Na de lange en pijnlijke bearmarkt vanaf de all-time high van november 2021, begint het tij langzaam weer te keren voor bitcoin. Het enthousiasme keert langzaam weer terug en de berichtgeving wordt steeds positiever. We kunnen nog niet spreken van een bullmarkt, maar de eerste tekenen daarvan zijn er in ieder geval.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties