Pudgy Penguins’ handelsvolume stijgt met 241% na de deal met Walmart

Het wekelijkse handelsvolume voor het blue-chip NFT-project Pudgy Penguins stijgt aanzienlijk na de samenwerking van het merk met de retailreus Walmart.

Pudgy Penguins haalde tussen 24 september en 1 oktober een volume van $3,32 miljoen binnen, een stijging van 241% ten opzichte van de week ervoor, volgens The Block’s Data Dashboard. Het weekvolume van $3,32 miljoen is het hoogste dat Pudgy Penguins heeft behaald sinds juli van dit jaar.

Samenwerking tussen Walmart en Pudgy Penguin

Op 26 september kondigde Walmart aan dat het speelgoed van het merk Pudgy Penguin in 2.000 winkels gaat verkopen. De aankoop van een van de 26 speeltjes geeft de klant toegang tot een digitaal gamingplatform genaamd Pudgy World, waar gebruikers spelletjes kunnen spelen en een “Forever Pudgy” avatar kunnen maken. Een Pudgy-speeltje kost tot $12.

Pudgy Penguins is een NFT-collectie van 8.888 cartoonpinguïns. Het project heeft in totaal een handelsvolume van 190.563 ETH ($321,9 miljoen) opgeleverd en heeft een minimumprijs van 4,9 ETH ($8.270), volgens de NFT-marktplaats OpenSea.

Lees meer over:
etherEthereum

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...