Relai en Checkout.com werken samen om 24/7 bitcoin aankopen in Europa mogelijk te maken

Bitcoin app Relai breidt ook zijn diensten uit om het kopen van bitcoin gemakkelijker te maken. Bitcoiners in Europa kunnen nu ook via Visa, Mastercard en Apple Pay bitcoin kopen bij het Zwitserse bedrijf.

Ze zijn daarvoor een samenwerking aangegaan met Checkout.com, die ervoor zorgt dat deze betalingen met de creditcardmaatschappijen en Apple in goede orde verlopen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Julian Liniger, CEO en medeoprichter van Relai, licht toe: ‘In een tijd waarin het voor mensen steeds belangrijker wordt om controle over hun geld te hebben, zijn we verheugd om onze samenwerking met Checkout.com aan te kondigen’.

Bijzonder aan Relai is dat gebruikers zelf het beheer behouden over hun wallet, ze versturen hun gekochte btc naar hun eigen wallet. Met deze nieuwe samenwerking zijn ze minder afhankelijk van banken, maar kunnen klanten via meer partijen aan hun bitcoin komen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Relai zal ook haar product in een nieuw jasje gaan gieten. Dat moet de gebruikerservaring van de app gaan verbeteren.

“We zijn technologen in hart en nieren en ondersteunen de crypto-industrie al enkele jaren”, aldus Esteban Sadurni, directeur crypto & digitale activa voor Checkout.com.

Relai is één van de vele manieren om je bitcoin te kopen. De dienst is ook toegankelijk voor bitcoiners in Nederland. Daarnaast zijn er natuurlijk diverse beurzen en brokers, geregistreerd bij de Nederlandsche Bank waar je je btc kunt aanschaffen.

Lees meer over:
appBitcoin nieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...