‘Rich Dad’ Robert Kiyosaki geeft toe dat hij “niets weet over bitcoin”

Bitcoin bearish

Terwijl hij blijft waarschuwen voor een grote economische crash en de achteruitgang van de Amerikaanse dollar (USD), heeft de investeerder en auteur van het bestverkopende persoonlijke financiële boek ‘Rich Dad Poor Dad’, Robert Kiyosaki, opnieuw benadrukt waarom bitcoin (BTC) en zilver in ieders portefeuille moet zitten.

In het bijzonder bespreekt Kiyosaki bitcoin en zilver, evenals hun plaats in de financiële wereld, met Miles Franklin Precious Metals Investments CEO Andy Schectman en radio talkshowhost en auteur van ‘Red and Blue and Broke All Over’, Charles Goyette, voor de aflevering van ‘The Rich Dad Channel’ die op 24 januari is uitgezonden.

‘Goud, zilver en Bitcoin’

Terwijl hij toegeeft dat hij niet veel weet over het vlaggenschip van gedecentraliseerde financiën (DeFi), zei de auteur van ‘Rich Dad Poor Dad’ dat hij geloofde in het succes van Bitcoin vanwege de “zeer slimme mensen” die erin hebben geïnvesteerd en het hebben goedgekeurd. Zo legde hij uit:

“Ik zeg altijd ‘goud, zilver en Bitcoin’, ik weet niets van Bitcoin. Ik weet alleen dat er zeer slimme mensen bij betrokken zijn, en godzijdank dat ik vroeg heb gekocht.”

Aan de andere kant was Goyette voorzichtiger en betoogde dat hij “liever mijn kansen zou nemen met datgene wat al duizenden jaren waardevol, duurzaam, liquide en begeerlijk is gebleken en andere mensen Bitcoin zou laten testen op hun kosten, niet op de mijne.”

Schectman daarentegen gaf zijn mening dat het geen kwestie hoefde te zijn van ‘of/of’, omdat “ze dezelfde taal spreken, en ik respecteer dat ze allebei ingaan tegen een hersendood monetair systeem, en het heeft een generatie jongere mensen geïnspireerd die hiervan wakker zijn geworden.”

“Ik denk dat het probleem is dat mensen denken dat het een van beide moet zijn. Er is ruimte in een portefeuille voor beide. Ze proberen allebei hetzelfde te bereiken.”

Ter herinnering, Kiyosaki is een fervent voorstander van Bitcoin, en hij heeft eerder zijn optimistische voorspellingen gedeeld dat de prijs van de oorspronkelijke cryptocurrency zo hoog zou kunnen worden als $1 miljoen als de wereldeconomie zou instorten, hoewel hij deze later heeft gecorrigeerd, maar nog steeds zijn volgers adviseert om aandacht te besteden aan de Bitcoin-halvering.

Ondertussen handelde de grootste asset in de crypto-industrie naar marktkapitalisatie op $42.284, wat een daling van 0,73% in de laatste 24 uur vertegenwoordigt, maar nog steeds een stijging van 4,06% over de afgelopen zeven dagen en een winst van 1,22% in de afgelopen maand, volgens Finbold-gegevens op 29 januari.

  By Redactie

  Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!

  Meest gelezen

  Nieuws
  Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

  Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

  Nieuws
  Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

  Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

  Nieuws
  Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Nieuws
  Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

  Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

  Nieuws
  De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

  In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

  Lees meer

  Net binnen

  Nieuws
  “Bitcoin gaat naar $200.000 en dit is de weg er naartoe”

  De bitcoin prijs is naar $64.000 geschoten en volgens sommigen zit er nog behoorlijk veel...

  Gidsen
  El Salvador op virtuele winst van $60 miljoen op bitcoin investering

  El Salvador werd in 2021 het eerste land ter wereld dat bitcoin omdoopte tot wettig...

  DOGE en BONK in nieuwe crypto meme rally Nieuws
  BONK, SHIB & DOGE Pumpen 40%, Wat Is De Beste Crypto Meme?

  De bull markt lijkt in volle gang te gaan. De koers van Bitcoin is al...

  Ethereum trending crypto Nieuws
  ETH Koers Pumpt $3,4k Voorbij, Hoeveel Kan Ethereum Waard Worden?

  Ethereum's koers bereikte vandaag een indrukwekkende mijlpaal na de $3,400 te passeren. Hierbij is het...

  Nieuws
  Bitcoiner wil de oranje vlag op de top van de Everest planten

  Een 23-jarige bitcoiner is van plan om een oranje vlag met het logo van bitcoin...

  Lees meer