Ripple nieuws: internationale samenwerkingen versterken XRP koers – wat kan Ripple waard worden?

1135 totale weergaven
ripple
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Recent nieuws over nieuwe samenwerkingen tussen Ripple en Futureverse hebben geleid tot optimisme binnen de Ripple community. XRP Koers stijgt direct met 3%. Wat kan Ripple waard worden?

Ripple maakte onlangs bekend dat het in Japan en Korea is om samenwerkingen aan te gaan die het fundament van de Ripple infrastructuur gaan verbeteren.

Dit nieuws werd al snel positief ontvangen door de Ripple community, aangezien een blockchain die zich verder ontwikkelt ook goed nieuws kan zijn voor de XRP koers. Dit optimisme komt als geroepen nadat er eerder nog sceptisch werd gekeken naar de uitgave van 1 miljoen XRP-tokens.

Een van deze samenwerkingen is aangegaan met de Yonsei University van Zuid-Korea. Deze samenwerking is aangegaan om de academische vaardigheden van deze studenten te verbeteren.

Ripple maakt samenwerking met Futureverse bekend

Naast deze samenwerking met een universiteit maakte Ripple ook bekend dat het de samenwerking is aangegaan met Futureverse, een bedrijf dat zich specialiseert in AI en metaverse technologie.

Futureverse gaat gebruikmaken van de XRPL NFT Standard om hun technologie veilig te houden. Daarnaast gaat het de XRP-token integreren binnen het netwerk als ‘gas token’.

Met deze samenwerkingen is Ripple dus duidelijk bezig om het XRPL-ecosysteem uit te breiden en te verbeteren. Dit soort ontwikkelingen gaan normaliter gezien samen met een stijging van de koerswaarde van XRP, aangezien de vraag naar deze token hierdoor vergroot kan worden.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

XRP koers verwachting

Het nieuws over nieuwe samenwerkingen en ontwikkelingen binnen het Ripple ecosysteem werd meteen positief ontvangen door de Ripple community, aangezien de koers vandaag al met 3% wist te stijgen. Hierdoor is XRP nu $ 0,57 waard.

xrp

Deze stijging heeft er ook voor gezorgd dat de koers boven een aantal van zijn EMA’s is uitgekomen. De koerswaarde van $ 0,57 is hoger dan de 10-daagse, 50-daagse en 100-daagse EMA’s.

Ook de RSI van XRP wist vandaag te stijgen richting de 56. Een duidelijk teken dat het koopmomentum van de XRP-token aan het toenemen is.

Op het moment dat de XRP koers zijn stijging voort kan zetten moet het gaan kijken naar de weerstand bij het $ 0,5911 niveau. Op het moment dat de koers in staat is om voorbij dit niveau te stijgen kan het op zoek gaan naar de weerstand bij de $ 0,6084. Mocht de XRP koers ook voorbij dit niveau weten te stijgen kan het zich op gaan maken voor een stijging richting zijn hoogst behaalde waarde over de afgelopen maand bij de $ 0,642.

In het geval van een daling kan de XRP koers vertrouwen op de directe ondersteuning van de $ 0,56. Mocht de koers voorbij dit niveau zakken is er ook nog een ondersteuningsniveau bij de $ 0,550, gevolgd door de $ 0,532.

Met de nieuwe samenwerkingen die Ripple aangaat kan de XRP koers zomaar een rooskleurige periode tegemoet kunnen gaan. Er kan echter geduld nodig zijn aangezien significante stijgingen nog wel weken of maanden op zich kunnen laten wachten.

Het is dan ook geen verrassing dat veel investeerders ervoor kiezen om in de tussentijd ook andere crypto’s aan te schaffen om hun portfolio mee te diversificeren. Met name nieuwe meme coins worden vaak overwogen bij deze acties.

Hieronder bespreken we daarom een tweetal van de meest belovende nieuwe meme coins van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief onderscheidt zich met unieke waarde propositie

Met Pepe Unchained is er een nieuw Pepe alternatief op de markt verschenen dat al vrij snel indruk wist te maken met zijn eigen Layer 2 oplossing. Deze Layer 2 oplossing is namelijk ontwikkeld om de belangrijkste gebreken van de grote Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. Dit betekent dat de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained volledig in het teken staat van hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten.

Het feit dat Pepe Unchained niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain is de reden waarom Pepe Unchained de losgebroken versie van Pepe wordt genoemd. Het project beschrijft hoe deze versie van Pepe al vrij snel in staat was om zijn eigen brein aan het werk te zetten en hierdoor een eigen Layer 2 blockchain wist te ontwikkelen. Dit maakt Pepe Unchained dan ook meteen een uitstekende blockchain voor nieuwe meme coins en andere nieuwe crypto’s voor wie het vaak niet aantrekkelijk is om hun ecosysteem te ontwikkelen op de Ethereum blockchain.

Maar het is niet alleen de Layer 2 oplossing die al snel een groot succes van Pepe Unchained wist te maken. Dit project heeft namelijk ook een aantrekkelijk staking systeem waar nu al meer dan 910 miljoen Pepe tokens zijn vastgezet. Ondanks dit grote aantal vastgezette tokens is er nog altijd sprake van een APY van boven de 170%. Dit grote aantal vastgezette tokens is nogmaals een teken dat gebruikers vertrouwen hebben in de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 11,5 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Hiermee komt het snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 11,7 miljoen. Zodra dit doel is behaald, zal ook de huidige token prijs van $ 0,0094603 per PEPU-token verder gaan stijgen. Geïnteresseerde kopers zullen zich dus moeten haasten want hoe langer ze wachten hoe duurder de Pepe token zal worden.

 

Crypto All-Stars (STARS) – meme coin creëert unieke MemeVault

Crypto All-Stars is een ander nieuw meme coin project dat zich ook wist te onderscheiden met zijn unieke waardepropositie. In het geval van Crypto All-Stars gaat het om een unieke MemeVault die het mogelijk maakt voor gebruikers om bekende meme coins te staken. Op deze manier is het project erin geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de wereld van de cryptocurrencies.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een uniek smart contract staking systeem dat gebruikers in staat stelt om bekende meme coins zoals Shiba Inu, Pepe en Dogecoin vast te zetten in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Deze beloningen worden uitgedeeld in de vorm van een STARS token, een token die trouwens ook kan worden gestaked in het MemeVault ecosysteem van Crypto All-Stars. Gebruikers die de STARS token staken zullen zelfs in aanmerking komen voor beloningen die tot wel 3 keer zo hoog kunnen uitvallen.

Met Crypto All-Stars kunnen gebruikers vertrouwen op een veilig ecosysteem, aangezien het volledig geaudit is door SolidProof. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics die uitgebreid beschrijven hoe de token voorraad verdeeld wordt. Crypto All-Stars heeft een totale token voorraad van 42,069 miljard tokens en 20% hiervan zal beschikbaar zijn tijdens de presale. Daarnaast zal er nog eens 25% worden gereserveerd voor staking beloningen, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor het MemeVault ecosysteem.

De presale van Crypto All-Stars wist al snel de nodige investeringen op te halen en ondanks dat het nog niet zo lang live is, heeft het nu al bijna $ 1 miljoen aan vroege investeringen verzameld. De STARS tokens kosten op dit moment $ 0,0014191 per stuk, maar deze prijs zal binnen 24 uur verder gaan stijgen of op het moment dat het doel van $ 1,1 miljoen behaald wordt. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
RippleXRP

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...