Rotterdamse vermogensbeheerder zet in op Bitcoin educatie en adoptie

3363 totale weergaven
Rotterdamse vermogensbeheerder zet in op Bitcoin educatie en adoptie

Blockrise, een toonaangevende vermogensbeheerder, lanceert vandaag haar vernieuwde website. Deze vernieuwing is gericht op het toegankelijk maken van Bitcoin voor nieuwe beleggers. De lancering van een uitgebreide educatiesectie benadrukt Blockrise’s inzet voor juiste informatie en adoptie van Bitcoin.

Wat maakt Blockrise uniek?

Blockrise onderscheidt zich als ervaren vermogensbeheerder met een duidelijke visie. Het platform focust op Bitcoin en biedt een veilige bewaaroplossing waarbij de cliënt volledige controle behoudt over haar cryptovaluta. Dit minimaliseert blootstelling aan derde partijen en vermindert onnodige risico’s voor cliënten.

Jasper Hu (links), CTO en Jos Lazet (rechts), CEO.
Jasper Hu (links), CTO en Jos Lazet (rechts), CEO.

De groei van Bitcoin

De vraag naar Bitcoin is de afgelopen maanden sterk toegenomen. Dit komt mede door de introductie van Bitcoin ETFs in de Verenigde Staten, wat leidde tot een sterke stijging van de Bitcoin koers. Jos Lazet, CEO van Blockrise, zegt:

“De toename in Bitcoin adoptie dankzij de Bitcoin ETFs is bemoedigend. Echter, er blijft een groot gat in de markt voor veilige bewaaroplossingen en gedegen vermogensbeheer. Innovatie en educatie zijn cruciaal om een bredere doelgroep te bereiken en Bitcoin toegankelijker te maken.”

Educatie als reden voor succes

De nieuwe educatiesectie van Blockrise biedt uitgebreide informatie over cryptovaluta. Artikelen variëren van algemene concepten tot technische aspecten van Bitcoin en zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als Engels. Deze sectie zal voortdurend worden uitgebreid op basis van gebruikerservaringen en feedback, wat bijdraagt aan een betrouwbare bron van informatie voor beleggers.

Veiligheid en dienstverlening

Blockrise heeft een reputatie opgebouwd als pionier in de markt. De bewaaroplossing biedt een veiligheid die vergelijkbaar is met die van een Zwitserse bank. Het platform biedt ook crypto vermogensbeheer, waardoor klanten zonder technische kennis kunnen investeren. Blockrise biedt tevens advies over de juiste inrichting van nalatenschappen. Persoonlijke dienstverlening staat centraal bij Blockrise, waar cliënten worden ondersteund vanuit het kantoor in Rotterdam.

De visie van Blockrise

De visie van Blockrise is helder: groeien en zich positioneren als de toonaangevende Bitcoin vermogensbeheerder. Momenteel bedient Blockrise zowel individuele als zakelijke cliënten en heeft de ambitie om ook financiële instellingen aan haar portefeuille toe te voegen. “Bitcoin op de balans zetten, dat is het streven”, aldus Jos Lazet.

Over Blockrise Capital B.V.

Blockrise Capital B.V. heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. DNB houdt toezicht op de naleving door Blockrise Capital B.V. van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. Blockrise Capital B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële eisen of bedrijfsrisico’s en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming.

Wil je meer weten over Bitcoin en investeren met vertrouwen? Bezoek de vernieuwde website van Blockrise. Educatie en veiligheid staan voorop. Ontdek hoe Blockrise je kan helpen met je crypto-investeringen.

 

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...