Sealana’s presale haalt meer dan $3M op

2612 totale weergaven
Sealana bereikt $2 Miljoen in presale: Nieuwe golf in Solana meme coins

Sealana ($SEAL), een meme coin gebaseerd op Solana, nadert het einde van zijn presale op 25 juni om 18:00 UTC. Dit is een moment van opwinding voor de crypto-gemeenschap.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Wat betekent dit voor jou als crypto-enthousiast of potentiële investeerder?

https://twitter.com/Sealana_Token/status/1798752723065798739

Oorspronkelijk was $SEAL een puur op Solana gebaseerde token, maar het project is nu multi-chain geworden. Dit betekent dat $SEAL ook beschikbaar is op de BNB Chain en kan worden gekocht met Ethereum (ETH). Deze uitbreiding maakt het toegankelijker voor een bredere groep investeerders.

Succesvolle presale

De presale van $SEAL heeft al meer dan $ 3 miljoen opgehaald, wat laat zien dat dit project veel aandacht trekt binnen de Solana meme coin gemeenschap. Ondanks dat de website geen specifieke soft of hard cap noemt, is de interesse groot.

$SEAL wordt tijdens de presale aangeboden tegen een vaste prijs van $ 0.022. Dit vaste tarief biedt investeerders duidelijkheid en zekerheid over de waarde van hun aankoop.

AirDrop van $SEAL tokens

Na afloop van de presale worden de $SEAL tokens via een AirDrop aan de deelnemers geleverd. Dankzij de multi-chain aanwezigheid van Sealana, ontvangen investeerders hun tokens direct, ongeacht of ze SOL, ETH of BNB gebruikten. Dit elimineert de noodzaak voor handmatige claims en bespaart gas fees.

De AirDrop zal enkele dagen na de presale plaatsvinden, wat investeerders de kans geeft om snel te profiteren van hun aankoop.

Waarom investeren in Sealana?

Meme coins hebben de laatste tijd veel aandacht gekregen en Sealana lijkt een veelbelovende kandidaat om de leiding te nemen onder de Solana-gebaseerde meme coins. Het project kan mogelijk net zo succesvol worden als Slothana (SLOTH), een andere meme coin die een succesvolle presale kende.

Voor potentiële investeerders is het nog niet te laat om $SEAL tokens te bemachtigen tegen het presale tarief. Dit is een kans om vroeg in te stappen en mogelijk te profiteren van toekomstige groei.

Hoe kun je meedoen?

Wil je deelnemen aan de presale en $SEAL tokens kopen? Ga dan naar de presale pagina van Sealana en maak je aankoop met SOL, BNB of ETH. Je kunt zelfs via een bankkaart betalen, wat het proces eenvoudig en toegankelijk maakt.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Blijf op de hoogte

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rond Sealana, kun je lid worden van hun gemeenschap via X en Telegram. Hier krijg je de nieuwste updates en kun je in contact komen met andere investeerders en enthousiastelingen.

Sealana biedt een spannende kans in de wereld van meme coins. Met de presale die bijna ten einde loopt, is dit het moment om in te stappen en mogelijk te profiteren van de groei van $SEAL. Blijf geïnformeerd, investeer verstandig en mis deze kans niet.

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....