SEC vs Ripple rechtszaak schikking nabij – gaat Ripple stijgen na bijeenkomst vandaag?

9303 totale weergaven
ripple xrp koers

Het einde lijkt nabij voor een jarenlange durende rechtszaak tussen Ripple Labs en beurswaakhond SEC (Security and Exchange Commission). Recentelijk kreeg het moederbedrijf achter XRP nog een boete opgelegd door de SEC, die ruim $ 2 miljard bedroeg. Het lijkt erop dat de jarenlange strijd tussen de twee partijen deze week eindelijk opgelost zal worden.

Op 7 augustus zal de SEC een gesloten vergadering houden waarin het belangrijke punten behandeld. Het zou tijdens deze vergadering ook wel eens kunnen gaan over een schikking met Ripple Labs, zodat de juristische procedure eindelijk tot zijn einde komt.

Ripple Labs heeft voorgesteld aan de SEC om een bedrag van $ 10 miljoen te betalen voor de opgelegde boete. Hier zal later een besluit over worden genomen in de rechtbank.

XRP koers

De koers van XRP reageert voorlopig niet op nieuws rondom de ontwikkelingen in de rechtszaak. In het begin van deze week zagen we een wereldwijde crash in de aandelenmarkt en de crypto markt, waar XRP ook een deel van uitmaakte.

De koers van XRP daalde met 17%, maar wist kort daarna een herstel te maken van 20%. Het lijkt er dus op dat investeerders vertrouwen hebben in XRP.

XRP handelsvolume
XRP-handelsvolume

Dit is ook terug te zien in het handelsvolume van XRP op exchanges. Dat sinds oktober 2020 niet de hoogtes heeft gezien dat het vandaag de dag ziet. Dit geeft aan dat traders hun weg terug hebben gevonden richting XRP, wat zou kunnen betekenen dat een forse stijging in het vooruitzicht ligt.

XRP/USD - Bron : TradingView
XRP/USD – Bron: TradingView

Momenteel wordt XRP verhandeld rond $ 0,511 en ziet het een stijging van 1% in de afgelopen 24 uur. Er liggen een aantal belangrijke koerslevel boven en onder de huidige koers van XRP. Mocht de koers verder dalen dan liggen er support levels rond $ 0,497 en $ 0,477, hier zal de koers hoogstwaarschijnlijk opgevangen worden door kopers.

Als de koers van XRP verder weet op te leven dan liggen er rond $ 0,523 en $ 0,557 twee belangrijke resistance levels. We kunnen verwachten dat XRP rond deze koerslevels enige moeite zal ervaren om te overstijgen.

Investeerders massaal op zoek naar altcoins en presale munten om rendement mee te maken

Nu de koersen van vrijwel alle altcoins zijn gecrasht, zijn investeerders massaal op zoek naar de beste cryptomunt om in te investeren. Twee presale projecten waar vroege investeerders momenteel hun ogen op hebben gericht zijn Pepe Unchained en PlayDoge. Deze presales hebben binnen een korte periode gezamenlijk meer dan $ 13 miljoen weten op te halen.

Pepe Unchained – $PEPU-token bereikt $ 7,5 miljoen-mijlpaal met presale

Pepe Unchained is een nieuw crypto presale project dat gebaseerd is op de originele Pepe coin. Eveneens als PEPE wil Pepe Unchained het succes nastreven dat de originele Pepe coin wist te behalen.

Pepe Unchained is gebouwd op de Ethereum blockchain, wat het een Layer 2 token maakt. Er zijn vele voordelen van het bouwen op de Ethereum blockchain. Bezitters van de $PEPU-token kunnen namelijk genieten van snelle transacties en lage transactiekosten.

Dit is een van de redenen waarom de presale van $PEPU zo succesvol is. Daarnaast is het ook mogelijk om de $PEPU-token te staken, dit levert een jaarlijkse rente van meer dan 250% op.

Haast je dus snel richting de presale van Pepe Unchained om de $PEPU-token aan te schaffen. De token is alleen te koop via de officiële website van het project en kan gekocht worden met ETH, BNB, USDT en creditcard tegen een koers van $ 0,0089105.

 

 

PlayDoge – $PLAY-token presale haalt bijna $ 6 miljoen binnen

Het tweede crypto presale project is PlayDoge. Dit nieuwe presale project is gebaseerd op TamaGotchi, een oud spel waarbij je je virtuele huisdier moet verzorgen.

PlayDoge heeft zijn eigen P2E (Play-to-Earn) spel opgericht. Hierbij kun je je eigen virtuele huisdieren trainen. Wanneer een bezitter van de $PLAY-token opdrachten en trainingen weet te voltooien met zijn virtuele huisdier, kunnen er extra $PLAY-tokens verdiend worden.

Zo is het bezitten van de $PLAY-token niet alleen leuk, maar ook nog eens lucratief. Net als bij Pepe Unchained is het bij PlayDoge ook mogelijk om de token te staken. Dit levert een jaarlijkse rente van 78% op.

Wacht niet langer en betreed de wereld van PlayDoge vandaag nog. De tokens kunnen alleen gekocht worden via de officiële website van het project met ETH, BNB, USDT en creditcard tegen een koers van $ 0,00527

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
pepe unchainedplaydogeXRP

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...