Shiba Inu koers dip: is SHIB herstel naar $0.000020 in zicht?

405 totale weergaven
Shiba Inu koers dip- is SHIB herstel naar $0.000020 in zicht?

Vorige week verwachtten veel mensen dat de Shiba Inu koers zou stijgen naar $0.000020. Maar de laatste dagen is dat niet gebeurd, want de SHIB koers staat nu op $0.000016. Dit komt voornamelijk door de spanningen in het Midden-Oosten, waardoor de prijzen in de cryptomarkt flink zijn gedaald de afgelopen dagen. Ondanks de dip lijken de SHIB bulls klaar voor een nieuwe poging om de koers weer te laten stijgen naar eerdere niveaus. Dus kan de Shiba Inu koers binnenkort stijgen?

Koersdaling van SHIB is nog geen einde aan rally

In de afgelopen week is de SHIB koers met 6% gedaald. Maar ondanks deze daling laten indicatoren zien dat de bulls het nu voor het zeggen hebben, in plaats van de bears.

Een belangrijke indicator is het Weighted Sentiment van Shiba Inu, dat meet hoe beleggers over de munt denken door sociale media berichten te analyseren. Als het sentiment negatief is, zijn de meeste online reacties pessimistisch, wat de vraag kan drukken en de koers lager houdt.

Maar een positief sentiment gaat vaak vooraf aan een stijging. Op 1 oktober was het sentiment rond SHIB negatief volgens Santiment, maar inmiddels is het weer positief, wat kan wijzen op een mogelijke stijging van de SHIB koers.

Technische analyse van de Shiba Inu koers

Op dit moment beweegt de SHIB koers boven een belangrijk steunpunt bij $0.000015. De verkoopdruk, die eerder hoog was, is afgenomen. Als dit zo blijft, kan SHIB een grotere daling voorkomen.

shib koers analyse

Een belangrijk koersniveau ligt rond $0.000018. Als de koers boven $0.000015 blijft en de koopdruk toeneemt, kunnen de bulls de SHIB koers richting dat niveau duwen.

In een zeer positieve markt zou SHIB zelfs naar $0.000020 kunnen stijgen. Maar als de bulls er niet in slagen de koers boven $0.000015 te houden, kan de SHIB koers verder dalen, mogelijk naar $0.000013 als de bears weer de overhand krijgen.

Lees meer over:
shib koersshiba inu koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...