Shiba Inu koers lijkt klaar voor uitbraak door deze nieuwe samenwerking

394 totale weergaven
Shiba Inu koers schiet omhoog na hints op samenwerking |

De SHIB koers heeft na lang worstelen de weerstand bij $0.00001750 doorbroken. Deze stijging wordt mede veroorzaakt door een sterke toename in de burn rate. Het aantal verbrande tokens steeg met maar liefst 1.436%. Ook lijkt een nieuwe samenwerking in de maak door een tweet van Shytoshi Kusama, waardoor de Shiba Inu koers is gestegen.

Meer SHIB tokens worden verbrand

Volgens data van Shibburn zijn meer dan 19 miljoen SHIB-tokens naar dode wallets gestuurd. Hierdoor is het totaal aantal verbrande tokens opgelopen tot 410,7 biljoen. Er blijven nog ongeveer 583,5 biljoen SHIB-tokens in omloop, waardoor de beperkte voorraad de koers ondersteunt.

Source: Shibburn

De SHIB koers is daardoor met meer dan 5% gestegen. Na het doorbreken van de weerstand bij $0.00001750 schoot de koers kort omhoog richting $0.000018, maar daarna volgde een kleine correctie.

Toch blijft de community optimistisch en hoopt men dat SHIB deze positieve trend voortzet. Als de huidige stijging aanhoudt, zou de koers verder kunnen klimmen. Op dit moment staat de SHIB koers op $0.00001771, wat een stijging van 1,31% betekent in de afgelopen 24 uur.

Kan Shiba Inu koers stijgen door nieuwe samenwerking?

Shytoshi Kusama, de leider van het SHIB-project, heeft extra enthousiasme aangewakkerd. Op X deelde hij hints die doen denken aan de film Back to the Future. Het meest opvallende was zijn verwijzing naar een mogelijke samenwerking, die hij een “friendshib” noemde, met het legendarische autobedrijf DeLorean Motor Company.

Hoewel er nog geen details bekend zijn, speculeert de community over een samenwerking met DeLorean. De kans op een mogelijk SHIB-gerelateerd sportwagenproject heeft het enthousiasme binnen de SHIB-gemeenschap flink aangewakkerd en de bullish stemming versterkt.

Als de Shiba Inu koers boven de 100-daags Exponential Moving Average (EMA) niveau blijft, kan dat helpen om eerder verloren terrein terug te winnen. De recente burn-acties en de mogelijke samenwerking met DeLorean geven de SHIB koers een sterke positie om door te groeien.

Lees meer over:
shib koersshiba inu koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...