Is de Shiba Inu koers klaar voor 40% stijging na consolidatie?

285 totale weergaven
Is de Shiba Inu koers klaar voor 40% stijging na consolidatie?

Al bijna zeven weken zit Shiba Inu vast in een consolidatiefase. Dit betekent dat de koers weinig beweging laat zien. Er was een korte stijging, maar die hield niet lang stand. Toch zijn er tekenen dat de SHIB koers binnenkort kan gaan stijgen.

Shiba Inu koers kan mogelijk stijgen

Er zijn signalen dat de koers van Shiba Inu binnenkort kan gaan stijgen. De Chaikin Money Flow (CMF) indicator, die laat zien hoeveel geld er in en uit SHIB stroomt, is sinds juli gestegen. Vooral in augustus was er veel geld dat in SHIB werd geïnvesteerd.

De netto instroom blijft positief, wat een goed teken is voor SHIB. Dit betekent dat veel investeerders nog steeds vertrouwen hebben in een stijging van de koers. Als deze trend zich voortzet, kan Shiba Inu mogelijk uit de consolidatiefase breken en in waarde stijgen.

Ondanks dat de SHIB koers op en neer gaat, blijft het aantal mensen dat SHIB blijft het adoptiepercentage 32% volgens IntoTheBlock. Dit percentage laat zien hoeveel nieuwe adressen voor het eerst een transactie doen in verhouding tot alle actieve adressen.

Een stabiele adoptie is belangrijk voor de lange termijn. Het geeft aan dat er nog steeds veel vraag is naar SHIB, zelfs in een volatiele markt. Als de vraag blijft bestaan en de marktomstandigheden verbeteren, kan dit de kans op een koersstijging vergroten.

Mogelijke uitbraak van SHIB koers uit de consolidatiefase

Shiba Inu probeert momenteel uit de consolidatiefase te breken. De weerstand ligt op $0.00001462 en de steun op $0.00001271. Als SHIB boven de weerstand uitkomt, kan de koers mogelijk stijgen naar $0.00001699. Mocht SHIB deze prijs als ondersteuning gebruiken, dan kan de koers doorstijgen naar $0.00001961, wat een winst van 40% zou betekenen.

shib koers <a href=bollinger bands" width="1754" height="766" />

De Bollinger Bands, die laten zien hoe volatiel de koers is, geven een ‘knijpbeweging’ aan. Dit betekent dat er binnenkort mogelijk meer schommelingen komen. Als het handelsvolume toeneemt, zou dit de voorspelling van een koersstijging kunnen bevestigen. Als de positieve trend doorzet, kunnen SHIB holders flinke winst maken.

Aan de andere kant, als het niet lukt om boven de $0.00001462 te komen, kan de consolidatiefase doorgaan of kan er zelfs een “fakeout” plaatsvinden, zoals in augustus gebeurde. Als de koers zakt naar $0.00001271, kan dit het optimistische vooruitzicht ongeldig maken en kunnen SHIB holders te maken krijgen met verlies.

Lees meer over:
shib koersshiba inu koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...