Shiba Inu koers verwachting – is $100 mln toename in trading volume voorteken meme crypto trend comeback, Kan Shiba Inu 1 euro worden dit jaar?

Shiba Inu zag vandaag een indrukwekkende toename van $100 miljoen in trading volume. Rond middernacht heeft de Shiba Inu koers een dieptepunt vlak boven de $0,0000074 genoteerd en vanuit daar is de koers gestopt met dalen. Zo ligt de Shiba Inu koers op het moment van schrijven op $0,00000755 na een daling van -2,4% in de afgelopen 24 uur.

De rebound die Shiba Inu heeft gemaakt, in combinatie met het hoge trading volume, kunnen er op wijzen dat de meme crypto trend weer op gang komt. Kan Shiba Inu 1 euro worden na hernieuwde interesse in meme coins? Laten we verder kijken!

Kan de Shiba Inu koers herstellen na bereiken dieptepunt van $0,000074?

De Shiba Inu koers ligt op dit moment zo’n 19% lager dan een maand geleden. Dit komt onder andere omdat er toen veel hype was voor de lancering van Shibarium. Deze hype stortte in nadat deze lancering niet ging zoals gepland, er waren enkele technische storingen op het nieuwe Layer-2 netwerk.

Het netwerk werd tijdelijk offline gehaald en is later opnieuw gelanceerd, dit keer met succes. Toch is Shiba Inu verder gedaald, met name vanwege de prestatie van de crypto markt in zijn geheel.

Shiba Inu koers verwachting - is $100 mln toename in trading volume voorteken meme crypto trend comeback, Kan Shiba Inu 1 euro worden dit jaar?

De Shiba Inu koers ligt nog ver onder zijn 200-daagse moving average (blauwe grafiek), maar stijgt nu langzamerhand richting zijn 30-daagse moving average (gele grafiek). In het geval dat SHIB hier bovenuit kan breken, zou de koers een mooie rally mee kunnen maken.

SHIB maakte rond middernacht een bounce vanaf de support bij de $0,0000074, aangegeven door de groene lijn.

Wat vandaag ook te zien was is dat de paarse grafiek onder aan de afbeelding, de Relative Strength Index (RSI), naar 48 is gestegen. Dit betekent dat SHIB veel momentum heeft opgebouwd, maar als deze veel verder stijgt, kan dit betekenen dat SHIB beschouwd wordt als te veel gekocht.

De verwachting is dat Shiba Inu op korte termijn weer zal stijgen, maar op lange termijn zou de koers vooral meegaan met de rest van de crypto markt. Shiba Inu gains verwachten de laatste paar maanden van 2023 beperkt te zijn. Als we kijken naar de komende jaren dan kan Shiba Inu 1 euro worden als alles meezit en er voldoende SHIB tokens worden geburnd.

Op korte termijn, zijn er echter betere alternatieven voor Shiba Inu, alternatieven die mogelijk voor veel meer winst kunnen zorgen in de laatste maanden van het jaar.

Wall Street Memes ($WSM) – Kan Shiba Inu 1 euro worden of zal deze meme crypto de troon opeisen?

Een van de volgende meme coins die de crypto trend van Shiba Inu kan doorzetten is Wall Street Memes ($WSM). Een belangrijk aspect van meme coins is namelijk het hebben van een hechte en grote community. Wall Street Memes heeft zo de afgelopen jaren 1 miljoen investeerders en ‘degens’ bijeen gebracht.

Bij Wall Street Memes worden kleine investeerders in het zonnetje gezet, zo kun je als $WSM holder deelnemen aan airdrops en andere giveaways. Hiervoor wordt 35% van de token supply gebruikt.

$WSM verwacht niet enkel groot te worden vanwege de meme crypto hype en zijn grote community, maar ook omdat je de meme coin kunt staken voor passief inkomen. Zo heb je een meme coin met utility en een sterke community die naar verwachting zal exploderen in waarde.

Je kunt deze maand nog goedkoop investeren in $WSM via de website van Wall Street Memes. Daar kun je de tokens kopen voor een vaste prijs van $0,337 per stuk. Binnenkort zal $WSM gelanceerd worden op exchanges en verwacht de waarde hiervan omhoog te schieten.

Launchpad XYZ ($LPX) – De volgende trending crypto die verwacht de markt op zijn kop te zetten

Launchpad ($LPX) is een project waar de laatste tijd veel over gepraat wordt onder crypto investeerders. Het project is bezig met het bouwen van een platform dat al het goede van crypto samenbrengt op één plek. De utility token van Launchpad, $LPX, is te koop als onderdeel van een erg interessante crypto presale.

Met de $LPX token zul je nog meer uit het opkomende platform kunnen halen, zo krijg je onder andere korting, vroege toegang tot verschillende projecten en NFTs en exclusieve community badges. Met deze utility verwacht $LPX dan ook erg gewild te worden.

Launchpad verwacht een gebruiksvriendelijk platform te worden dat zowel nieuwe als ervaren crypto investeerders zal helpen meer uit crypto te halen. Na de lancering van het platform, kun je hier de volgende features tegenkomen::

  • Een gedecentraliseerde crypto exchange (DEX)
  • NFT exchange
  • fractionalized assets marktplaats
  • crypto AI analytics en voorspellingen
  • Play-to-Earn crypto games portaal
  • Metaverse bibliotheek
  • Persoonlijke Web3 wallet
  • En nog véél meer

De presale van Launchpad is een erg interessant omdat het project grote plannen heeft. Als deze plannen tot leven komen, zou Launchpad veel nieuwe crypto investeerders de markt in kunnen helpen. Daarnaast zullen ook ervaren crypto gebruikers veel profijt hebben van het platform.

Als vroege investeerder van de presale, krijg je exclusieve voordelen. Deze voordelen kun je vinden op de website van Launchpad. Een van de grootste voordelen is dat je $LPX voor een vaste lage prijs kunt kopen voordat de token gelanceerd wordt op exchanges.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Technische Analyse

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...