Shiba Inu koers verwachting: SHIB pumpt PEPE voorbij – stijgen deze meme coins mee?

1966 totale weergaven
shiba inu koers

Ondanks dat de gehele crypto markt bezig is met een aanzienlijk herstel, zijn het met name de grote meme coins die hoge winsten weten door te maken. De bekende Shiba Inu (SHIB) wist woensdagochtend zelfs harder te stijgen dan Pepe coin (PEPE). Welke meme coins liften mee op het huidige positieve momentum?

De Shiba Inu koers is sterk begonnen aan de woensdag. De koers wist zelfs kort boven de $ 0,00001956 uit te komen, en daarmee harder te stijgen dan Pepe Coin. Toch moest SHIB een kleine correctie doormaken voordat het zijn stijging verder door kon zetten.

Shib
Shiba Inu koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Shiba Inu is nu $ 0,0000193 waard, 3,01% meer dan een dag geleden. Dit brengt de totale stijging van de nummer 2 meme coin over de afgelopen week nu op 16,07%. Hiermee is het grootste gedeelte van zijn recente verliezen weggewerkt, SHIB is over de afgelopen maand nu namelijk slechts 4,26% gedaald.

De Pepe koers is over de afgelopen 24 uur met 2,69% gestegen naar $ 0,00001202, minder dus dan Shiba Inu. Als er gekeken wordt naar de prestaties over de afgelopen 7 dagen, doet Pepe het echter een stuk beter. De Pepe koers is met maar liefst 30,47% gestegen over de afgelopen 7 dagen. Het is daarmee samen met Bonk de enige meme coin uit de top 7 die groene cijfers laat zien over de afgelopen 30 dagen.

PEPE koers grafiek
Pepe koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Shiba Inu koers verwachting – is SHIB in staat om zijn stijging voort te zetten?

Toch is het huidige momentum van Shiba Inu positief te noemen, en on-chain data wijst nu zelfs op verdere winsten.

De Awesome Oscillator wijst bijvoorbeeld op een bullish cross-over, een bevestiging van het huidige groeiende opwaartse momentum. Ook de CMF wist deze week +0,04 te blijven, een sterk teken dat de koopdruk stabiel aan het toenemen is.

De RSI bevindt zich tegelijkertijd rond de 63, een teken dat er nog meer dan genoeg ruimte is voor verdere stijgingen. Ook het MACD-histogram geeft een koopsignaal af met een waarde van -0.00000012.

shib
RSI van SHIB – Bron: TradingView

De recente stijging heeft de SHIB koers ook boven een aantal van zijn belangrijkste EMA’s gebracht. Met een huidige koerswaarde van $ 0,00001927 is SHIB meer waard dan zowel de 10-daagse als 20-daagse EMA’s van de korte termijn, terwijl het ook meer waard is dan de 200-daagse EMA van de lange termijn.

Op dit moment bevindt de SHIB koers zich alleen onder de 100-daagse EMA. Dit is een teken dat de toekomst van Shiba Inu er op dit moment zowel op de korte als lange termijn veelbelovend uitziet.

De verwachting is dan ook dat de SHIB koers op de korte termijn richting de $ 0,00002 of $ 0,000021 kan stijgen.

Alternatieve cryptocurrency’s met een groter groeipotentieel

Een stijging richting de $ 0,000021 is echter nog altijd een stijging van ‘slechts’ 8,9%. Veel meme coin investeerders zijn op zoek naar grotere stijgingen en daarom is het interessant om te kijken welke meme coins mee kunnen profiteren van het huidige momentum van de meme coin markt.

Met name nieuwe meme coins zijn in staat om grote stijgingen door te maken vanwege hun nu nog lage market cap. Om deze reden beschrijven we hieronder drie nieuwe meme coins die in staat zijn om optimaal te profiteren van het huidige momentum binnen de meme coin markt.

Pepe Unchained (PEPU) – meme coin ontwikkelt eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2 blockchain. Dit Pepe alternatief, dat een losgelaten versie van Pepe vormt, weet zich daarmee te onderscheiden van de vele Pepe alternatieven zonder utility.

In een wereld waar Layer 1 blockchains steeds duurder en langzamer worden, is er geen beter moment om een eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained biedt hoge transactiesnelheden aan tegen lage transactiekosten en vormt daarmee de perfecte launchpad voor nieuwe meme coins.

De presale van Pepe Unchained bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al bijna $ 4 miljoen op weten te halen. Tokens zullen tokens nog maar korte tijd $ 0,0084598 kosten, aangezien de presale bijna zijn volgende fase ingaat en deze token dan verder zullen stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

 

The Meme Games (MGMES) – verdien presale bonus en hoge staking APY

Een van de beste crypto game coins van 2024 is The Meme Games, een game die bekende meme karakters het tegen elkaar op laat nemen in de jacht op gouden medailles. Deze game loopt parallel met de Olympische Spelen van 2024 en combineert daarom de competitie en passie van de Olympische Spelen met de hilariteit van de meme karakters.

Bij deze game zul je tokens moeten kopen en vervolgens je favoriete meme karakter uit moeten kiezen. Zodra jouw meme karakter wint, zal je een 25% bonus ontvangen op de MGMES aankoop. Je kan MGMES zo vaak kopen als je wilt en elke keer weer een nieuw meme karakter kiezen.

meme games

Ook zijn gebruikers in staat om aanzienlijke beloningen te verdienen als ze hun MGMES tokens vastzetten. Op dit moment is er zelfs een APY te verdienen in de buurt van de 4.000%. Hoe meer tokens er worden vastgezet, hoe lager deze APY wordt, wat betekent dat gebruikers er snel bij moeten zijn. Tokens zijn op dit moment te koop voor $ 0,009 in een presale die binnen 24 uur al meer dan $ 110.000 op wist te halen.

 

Kies jouw Meme atleet!

Meme games - de grootste meme alteten ter wereld!

  • 25% tokenbonus als jouw gekozen meme atleet wint!
  • Extra beloningen voor vroege stakers
  • Presale live tot 8 september, wees dus snel!
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Play-to-Earn game ontwikkelt gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen

Met Shiba Shootout is er een nieuwe Play-to-Earn game op de markt verschenen die bezig is om een volledige gaming wereld te ontwikkelen die zich afspeelt in het Wilde Westen. Binnen deze gaming wereld zijn er via verschillende games en functies crypto’s te verdienen. De native SHIBASHOOT token vormt de belangrijkste beloning binnen deze wereld.

Gebruikers kunnen het bijvoorbeeld als cowboys tegen elkaar opnemen om een Shiba Sharpshooter te worden. Shiba Sharpshooters zullen rijkelijk beloond worden met maar liefst 5% van de token voorraad. Ook kunnen gebruikers profiteren van andere functies zoals het Cactus Staking systeem of de Savings Saddlebags functie om extra SHIBASHOOT tokens te verdienen.

https://twitter.com/shibashootout/status/1813511293321822503?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1813511293321822503%7Ctwgr%5E63f29a9d6bc6960cd3b85fc98b0e1a85c3b88f6c%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fshibashootout%2Fstatus%2F1813511293321822503

De presale van Shiba Shootout ging enkele dagen geleden pas live, maar heeft toch al bijna $ 700.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0196 per stuk, maar zullen in minder dan 7 dagen tijd verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

  • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
  • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
  • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
shibshiba inu koers

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...