Shibarium TVL bereikt hoogtepunt dankzij k9finance staking: gaat de Shiba Inu koers stijgen?

350 totale weergaven
Shibarium TVL hoogtepunt Shiba Inu koers |

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De Total Value Locked (TVL) van Shibarium heeft nieuwe hoogtes bereikt met de lancering van het liquid staking platform van k9finance. Shibarium is de Layer 2 blockchain van de tweede grootste meme coin, Shiba Inu, en werd vorig jaar gelanceerd. De vraag die veel SHIB-investeerders zich nu afvragen is: gaat de Shiba Inu koers stijgen?

De invoering van het liquid staking platform van k9finance heeft ervoor gezorgd dat er opnieuw veel aandacht uitgaat naar het ecosysteem van Shiba Inu. Deze aandacht was ook af te lezen aan een stijging in de Shiba Inu koers.

In de periode dat het liquid staking platform van k9finance gelanceerd werd, steeg de TVL op Shibarium van $ 1,25 miljoen naar de ATH van $ 3,96 miljoen. Deze aanzienlijke stijging illustreert de acceptatie van Shiba Inu DeFi projecten als k9finance. Op dit moment is de TVL van Shibarium $ 3,69 miljoen.

Shibarium TVL
Shibarium TVL, bron DefiLlama

Shiba Inu koers analyse

Shiba Inu heeft een marktkapitalisatie van $ 10,70 miljoen en een $ 514 miljoen trading volume in de afgelopen 24 uur. Vergeleken met een dag geleden, is de Shiba Inu koers met 2,18% gedaald naar een waarde van $ 0,00001811 op het moment van schrijven. Als we het echter in perspectief brengen, dan zien we een stijging van 6,98% vergeleken met een week geleden en een stijging van maar liefst 36,60% een maand geleden.

In de grafiek hieronder zien we duidelijk een opwaartse trend, waarbij de piek die aan het einde van september te zien is, overeenkomt met de stijging van de TVL van Shibarium. Daarna zien we een daling die te zien is over de gehele crypto linie aan het begin van oktober.

Als we de onderste blauwe lijn volgen die de stijging aangeeft aan de onderkant, zien we dat de lage punten in de koers, steeds hoger worden en dus steeds verder afwijken van de blauwe lijn, wat duidt op een bullish sentiment.

Shiba Inu koers, TradingView
Shiba Inu koers, bron TradingView.

Het directe weerstandsniveau van Shiba Inu zit momenteel op $ 0,00001857 en het is goed mogelijk dat het daar doorheen breekt gezien de trend die is ingezet. Als het dan vervolgens de $ 0,00001917 doorbreekt, dan kan het sentiment mogelijk echt bullish gaan worden waarna we mogelijk een scherpere stijging gaan zien.

Mocht de SHIB koers echter het support van $ 0,00001775 doorbreken en onder de blauwe lijn komen, dan zal het sentiment meer bearish gaan worden. Gezien het succes van Shibarium, is dit echter niet heel waarschijnlijk op dit moment. Het ziet er dus naar uit dat er een mogelijke rally op komst is net als bij Bitcoin.

 

Nieuwe cryptomunten die ook een eigen ecosysteem hebben opgebouwd

Shiba Inu introduceerde vorig jaar dus een eigen blockchain met Shibarium wat een behoorlijk succes opbracht met de introductie van het liquid staking platform van k9finance. Mocht je de stijging gemist hebben die daarmee gepaard ging, bekijk dan de presale crypto’s die hieronder beschreven zijn. Deze nieuwe meme coins hebben namelijk de potentie om te exploderen en zijn enigszins vergelijkbaar met zowel Shiba Inu’s ecosysteem als k9finance’s staking platform.

Pepe Unchained – Meme coin met eigen blockchain bij lancering waar al op gebouwd kan worden

Terwijl Shiba Inu twee jaar na de lancering van de crypto een eigen blockchain maakte, heeft Pepe Unchained ($PEPU) zijn eigen Layer 2 blockchain al ontwikkeld en developers kunnen er zelfs al tijdens de presale op bouwen. Dit is niet voor niets de succesvolste presale van 2024. Het heeft al meer dan $ 20 miljoen opgehaald van investeerders die geloven dat deze crypto de potentie heeft om een van de grootste meme coins te worden.

De reden dat de investeerders zoveel op deze coin vertrouwen, is vanwege de eigen blockchain die het project bouwde bovenop het Ethereum-netwerk. Hiermee gaan transacties efficiënter, goedkoper en 100x sneller dan met Ethereum. Deze nieuwe blockchain komt daarnaast met functies als een eigen meme coin launchpad, gedecentraliseerde exchange en block explorer.

Vandaag is overigens “Pepe Frens With Benefits” gelanceerd. Als je developer bent, dan kun je je via de website van Pepe Unchained hiervoor aanmelden. Je mag dan op de L2 blockchain bouwen en je werk wordt beoordeeld door de Pepe Council. Vervolgens kun je hier $PEPU tokens mee verdienen.

Heb je last van FOMO? Koop dan vandaag nog $PEPU tokens voor $ 0,0103 per stuk. Je hebt dus al 5000 tokens voor $ 51,50. Wees erbij voordat de prijs morgen gaat stijgen en al helemaal voor de token straks gelanceerd wordt op de exchanges want dan kan de waarde van de token wel eens gaan exploderen.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Crypto All-Stars – Staking platform voor al je meme coins

Terwijl k9finance een staking platform voor Shibarium opzette, ontwikkelde Crypt All-Stars ($STARS) een staking platform voor meme coins. Het verschil? Dat je met de MemeVault van Crypto All-Stars verschillende meme coins van verschillende blockchains samen op een plek kan staken.

Een mogelijk passief inkomen generen met crypto was dus nog nooit zo makkelijk. Verzamel bijvoorbeeld staking rewards van Dogecoin, Floki Inu, TurboToken, Based Brett, Pepecoin en, niet te vergeten, Shiba Inu. Het smartcontract van dit project is uiteraard grondig geaudit door zowel Coinsult als SolidProof, want een kluis als de MemeVault moet natuurlijk wel veilig en betrouwbaar zijn.

Je kunt hier niet alleen de meme coins staken die je al in je bezit hebt, maar je kunt er ook voor kiezen om de $STARS token zelf te staken. Hier verdien je extra voordelen mee, zoals tot drie keer zoveel staking rewards. Als je dus op zoek bent naar een coin voor de lange termijn, dan is $STARS mogelijk een zeer interessante optie. Op dit moment staat de APY op 615% staking rewards, maar hoe langer je wacht, hoe lager dit percentage zal zijn.

Deze crypto presale heeft sinds de lancering al bijna $ 2,5 miljoen opgehaald en jij kan het project helpen om deze mijlpaal te halen. Koop een $STARS token voor $ 0,0015067 per stuk en geniet meteen van de hoge staking rewards. Als je je rekenmachine niet bij de hand hebt, $ 0,0015067 per stuk betekent dat je al 30.000 $STARS tokens hebt voor $ 45,201, dus wacht niet tot die prijs verder gaat stijgen.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
shibshiba inu koers

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...