Smog is door hun airdrop de snelst stijgende meme coin op Jupiter Dex

smog-token-768x545.png.webp

7 feb. 24 – Op Solana is een nieuwe meme Coin ontwikkeld die sinds kort aangeboden wordt op de Jupiter DEX, een decentrale exchange waar je gemakkelijk Solana tokens tegen elkaar kan traden.

Het zijn de JUP tokenhouders en andere gebruikers op de Jupiter Dex die direct enthousiast over de coin zijn. De lancering van de Smog token lijkt weer een nieuwe mogelijkheid voor de populariteit ven meme coins op Solana, dit keer met een bijzonder Airdrop.

De Smog token heeft goed gekeken naar meme coins op Solana zoals Myro, Bonk en Dogwhifhat en op basis daarvan hebben ze bedacht om door middel van hun airdrop campagne het succes te evenaren.

Wat zijn de redenen dat de Smog airdrop campagne een astronomische koers zal veroorzaken?

Smog houders krijgen toegang tot een bijzondere crypto community met veel expertise dat de naam “Dragons Court” krijgt. Het is deze community building die de meme het virale karakter kunnen meegeven.

smog11.png

De Dragons Court is een verborgen gemeenschap dat door een interactieve en spelachtige airdrop campagne te lanceren, gebruik maakt van de meest interessante aspecten van de meme coin industrie, waardoor het de ruimte krijgt om viraal te gaan.

Mensen die Smog hebben gekocht en de token vasthouden zullen punten krijgen wat hun airdrop kansen vergroot. De spanning zit in de kennis dat er een airdrop komt, maar de beloningen en details zijn nog niet bekend gemaakt.

Een andere manier om de kansen voor meer coins tijdens de airdrop te vergroten en de community beter op te bouwen is dat mensen zich kunnen kwalificeren voor extra bonus via Zealy, waarbij je taken moet voltooien om meer punten voor de airdorp te verzamelen.

Het team heeft zich ook voorgenomen om de helft van de tokens uit te geven voor marketing, om zo viraal te gaan.

Het is hier waar het team de nadruk op legt, door zoveel van de tokens uit te geven aan marketing, kan de airdrop campagne snel viraal gaan. Dit zou door deze tactiek een ongelooflijk rendement kunnen geven voor de traders die $SMOG bezitten.

Terwijl deze airdrops worden voorbereid, wordt er ook gekeken naar mogelijkheden om de token te burnen om zo de voorraad te doen slinken. Op deze manier heeft het een betere tactiek dan andere meme coins op Solana zoals BONK, die op dit moment nog steeds op een winst van bijna 8x staat.

De drakenhol van Smog zal standhouden

De toekomst van Smog is ook al goed voorbereid. De plannen zijn interessant en er zijn een aantal onderdelen die deze meme coin uniek maken ten opzichte van de eerdergenoemde alternatieven.

Zo komt er een mogelijkheid om Smog tokens te staken, en worden naast de airdrop plannen systemen om Smog tokens te burnen ontwikkeld.

Een ander idee is om een groep van loyale gebruikers te maken genaamd de “Trouwe Uitverkorenen”, waarvan er 10.000 mogelijk zijn.

smog14.webp

Door trouw te zweren aan de wereld van Smog, kunnen mensen traders met deze groep door gekozen te worden, waarmee ze dan nog grotere beloningen krijgen bij de airdrops.

Hoe zou je mee kunnen doen met de Smog airdrop?

Via een wallet die werkt op Solana zoals bijvoorbeeld Phantom, kun je meedoen met de Smog Airdrop campagne.

Op je crypto wallet moet je dan SOL, USDT of BONK hebben, die je weer kunt swappen voor Smog, dit kan op Jupiter Dex of Birdeye.

Zoals eerder genoemd, krijg je meer Smog bij de airdrop als je een van de verkozenen bent, dit kun je worden door op Zealy de takenlijst te maken, zodat je lid wordt van de gemeenschap.

Voor meer informatie kun je jezelf aanmelden via X, Discord en Telegram zodat je up to date blijft.

Koop Smog hier

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...