SOL koers klaar voor rally na verbreken neerwaartse trend – wat gaat Solana doen?

11285 totale weergaven
Solana - welke crypto kopen - nummer 16

Solana (SOL) heeft deze week een belangrijke mijlpaal bereikt door uit het neerwaartse kanaalpatroon te breken, met een stijging van 3,5% boven het breekpunt.

De huidige koers ligt rond $ 137,31, met mogelijke ondersteuning rond $ 132,34. Analisten voorspellen een mogelijke rally van 10%, mogelijk tot $ 151,79.

Deze positieve ontwikkeling wordt versterkt door de recente aanvraag van VanEck voor een Solana ETF in de VS, wat de prijs al met 6% heeft doen stijgen. Wat gaat Solana doen?

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

VanEck vraagt Solana ETF aan

Het in New York gevestigde investeringsbedrijf VanEck heeft een voorstel ingediend voor de lancering van een spot Solana exchange-traded fund (ETF). Het VanEck Solana Trust zou directe blootstelling aan SOL bieden. De aandelen zouden dagelijks worden gewaardeerd op basis van prijzen van handelsplatformen die door MarketVector zijn geselecteerd.

Beleggers zouden toegang kunnen krijgen tot de populaire altcoin via aandelen die worden aangehouden in een traditionele effectenrekening. Dit elimineert potentiële risico’s die geassocieerd zijn met het direct bezitten van de token.

De indiening volgt nadat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) in januari toestemming gaf voor Bitcoin ETF’s. De regelgever is ook op weg om de goedkeuring van verschillende spot Ethereum ETF’s af te ronden, waaronder die van VanEck. Eerder deze maand merkte VanEck CEO Jan van Eck op dat dit een historische verschuiving markeerde.

Na de ommekeer van de SEC op Ethereum suggereerden verschillende analisten dat ETF-uitgevers zouden kunnen aandringen op meer altcoin-gebaseerde producten. Vorige maand stuurde een tweepartijdige groep wetgevers een brief aan de SEC om goedkeuring te vragen voor ETF’s voor diverse digitale activa.

Technische analyse Solana

De prijs van Solana steeg dinsdag boven het patroon van het dalende kanaal en staat nu 3,5% hoger dan het uitbraakpunt op donderdag, met een waarde van $ 137,31. Dit dalende kanaalpatroon is getekend door meerdere swing-lows en -highs van 6 juni tot 25 juni met elkaar te verbinden.

Als de bovenste band van de dalende trendlijn rond $ 132,34 standhoudt als terugvalsteun, kan SOL met 10% stijgen om zijn dagelijkse hoogtepunt van 17 juni van $ 151,79 opnieuw te testen.

De Relative Strength Index (RSI) op de dagelijkse grafiek stijgt vanuit een oversold conditie en lijkt boven de gemiddelde waarde van 50 uit te komen. Echter, de Awesome Oscillator (AO) indicator bevindt zich nog steeds onder het gemiddelde nulniveau. Als de bulls inderdaad een comeback maken, dan moeten beide momentumindicatoren boven hun respectievelijke neutraliteitsniveaus blijven. Deze ontwikkeling zou extra momentum bieden aan de lopende herstelrally.

Als de bulls agressief zijn en de algemene marktvooruitzichten voor crypto positief zijn, zou SOL kunnen sluiten boven $ 151,79 en zelfs een aanvullende rally van 14% kunnen uitvoeren om zijn wekelijkse weerstandsniveau op $ 172,93 opnieuw te testen.

SOL/USDT daily chart

Echter, als de prijs van Solana een dagelijkse candlestick sluiting onder $ 122,00 maakt, zou de bullish these ongeldig worden door een lager dieptepunt op de dagelijkse grafiek te creëren. Deze ontwikkeling zou kunnen leiden tot een daling van 5% in de prijs van SOL om het wekelijkse steunniveau op $ 115,83 opnieuw te testen.

Hoewel de aanvraag van VanEckvoor een Solana ETF en het technische plaatje er ook positief uit ziet, is het ook belangrijk om naar andere kansen binnen de cryptomarkt te kijken. Deze minder bekende munten kunnen potentieel hogere rendementen bieden dan Solana nu kan realiseren.

PlayDoge (PLAY)

Om te beginnen, PlayDoge (PLAY): Het team bouwt een uitzonderlijk Play-to-Earn-spel. Tijdens deze periode heb je de mogelijkheid om via de presale de native token van PlayDoge te verwerven, zodat je kunt profiteren van de uitbreiding van dit veelbelovende spel.

PlayDoge gaat verder dan een standaard meme coin; het staat klaar om zijn eigen mobiele game te lanceren. In dit spel krijgen spelers de kans om een ​​virtuele Shiba Inu te koesteren en deel te nemen aan verschillende minigames. Door dit te doen verdienen ze PLAY-tokens die kunnen worden gebruikt om in-game items te verwerven, hun game-ervaring te verbeteren, of zelfs te worden ingezet of verhandeld voor geldwaarde.

play

Via het officiële PlayDoge Twitter-account kondigt PlayDoge aan dat PLAY-tokens beschikbaar zijn voor aankoop tegen een prijs van $ 0,00513 per token tijdens de presale. Zowel ETH als USDT kunnen voor deze transactie worden gebruikt. Bovendien hebben vroege tokenhouders de mogelijkheid om hun tokens in te zetten en een APY tot 124% te verdienen. Naarmate de meme coin een virale status krijgt en de markt voor cryptospellen steeds populairder wordt, is er potentieel voor winstgevende rendementen bij de verkoop van deze tokens. Mis deze kans niet – Koop nu je PLAY-tokens!

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

WienerAI (WAI)

Introductie van WienerAI (WAI), een meme coin gebouwd op het Ethereum blockchain, met zijn eigen AI-aangedreven cryptocurrency-handelsbot. Deze handige tool helpt niet alleen bij het identificeren van lucratieve cryptomunten, maar beschermt gebruikers ook tegen MEV-aanvallen, biedt waardevolle handelsstrategieën en vergemakkelijkt moeiteloze tokenuitwisselingen zonder extra kosten.

De gemeenschap van WienerAI, liefkozend het ‘Sausage Army’ genoemd, maakt een exponentiële groei door, wat blijkt uit het indrukwekkende bedrag van ruim $ 6,5 miljoen dat tijdens de presale al is opgehaald. Momenteel heb je de mogelijkheid om WAI-tokens te kopen tegen een koers van $ 0,00722 per token en, door ze vroeg te staken, te genieten van een jaarlijks rendement (APY) van 175%. Binnen vier uur gaat de prijs verder stijgen, dus koop nu nog snel je tokens tegen de huidige prijs!

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...