Solana Koers Verwachting – Kan de Trending Crypto het Momentum Vasthouden en Kan Solana 26 Euro Worden?

Solana trending crypto

De crypto markt is de afgelopen nacht sterk gestegen nadat er geen shutdown wordt verwacht voor de regering in de VS. Als gevolg is de totale marktkapitalisatie van crypto met 3,4% gestegen en de Solana koers met 13,7%. Maar kan Solana 26 euro worden in 2023?

De Solana koers is in de afgelopen week met maar liefst bijna 25% gestegen als gevolg van meerdere stijgingen van de gehele crypto markt. Analisten zeggen dat historisch gezien, de maanden oktober en november de beste maanden zijn voor crypto.

Crypto investeerders lijken over het algemeen erg bullish te zijn op het moment, terwijl vele cryptomunten, waaronder Solana, nog meer kunnen gaan stijgen deze week.

Solana koers analyse

De Solana koers lag een week geleden nog rond de $19,60 en is intussen boven de $24,20 uitgebroken. Afhankelijk van het positieve sentiment van de markt, zou de altcoin nog meer kunnen stijgen in waarde.

Voordat het weekend begon, lag de Solana koers nog onder allebei zijn moving averages, die eerste diende als resistance. Maar technische resistance of support maakt geen schijn van kans tegen het sentiment van de markt dat omslaat door positief of negatief nieuws over crypto.

Als gevolg is de Solana koers met geweld door beide moving averages gebroken.

solana koers grafiek
Solana koers grafiek – Bron: TradingView

Als gevolg ligt de relative strength index erg hoog voor de Solana koers, boven de 82 op dit moment. Op technisch gebied betekent dit dat Solana te veel gekocht is en een correctie kan ondergaan naar de onderzijde. Als dit positieve sentiment echter aanhoudt, zou de Solana koers zonder te aarzelen nog verder de lucht in kunnen schieten.

Wat we wel vaak zien is dat de markt vaak te positief of te negatief reageert op nieuws, waardoor de koers van een cryptomunt typisch een correctie ondergaat, tenzij er nog meer goed nieuws voor de deur staat.

Een correctie zou de Solana koers kunnen terugbrengen richting de $21,50, waar de koers momenteel support krijgt van de 30-daagse moving average (geel). Als de Solana koers zijn momentum echter weet te behouden, kan Solana 26 euro worden.

Uiteraard is Solana niet de enige cryptomunt die profijt heeft van de huidige crypto bull run. Als je je afvraagt welke crypto gaat stijgen naast Solana, zijn er veel mogelijkheden, maar wij verwachten dat het volgende crypto project het erg goed zal doen in de laatste maanden van 2023.

Bitcoin Minetrix – Profiteer van de stijgende Bitcoin koers

Bitcoin mining was vroeger erg populair, maar inmiddels is dit steeds ingewikkelder en minder winstgevend geworden. Tevens is het niet voor iedereen weggelegd om te investeren in een Bitcoin miner en heel de dag zo’n apparaat te hebben draaien in je huis.

Met de nieuwe trending crypto, Bitcoin Minetrix kun je eenvoudig Bitcoin minen via een cloud, dit doe je met mining credits die je verdient door de utility token, BTCMTX, te staken. Hierdoor kun je Bitcoins minen door simpelweg tokens te staken op een gedecentraliseerd platform, waarmee je scams en ingewikkelde providers uit de weg blijft.

bitcoin minetrix crypto

BTCMTX tokens zijn momenteel nog erg goedkoop verkrijgbaar in de presale. De prijs van 1 BTCMTX is $0,011, iets wat nog geen waardestijging heeft meegemaakt als gevolg van de afgelopen crypto bull run. Deze prijs zal aan de hand van 10 fases met 10% toenemen in elke fase, dus hoe eerder je koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Nadat BTCMTX gelanceerd wordt op exchanges, zou deze trending crypto sterk in waarde kunnen toenemen. Maar je kunt ze uiteraard ook gebruiken om Bitcoin te minen, die volgend jaar erg veel kan stijgen in waarde door de opkomende halving en de verwachte spot Bitcoin ETF.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Bitcoincryptocurrency

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer

Net binnen

Bitcoin
El Salvador lanceert Freedom Visums voor bitcoiners met veel geld

De overheid van El Salvador werkt samen met Tether om het ‘Adopting El Salvador Freedom...

Nieuws
Bitcoin ETF van VanEck krijgt de ticker $HODL

De ticker van de bitcoin ETF van VanEck krijgt de afkorting $HODL. Dat blijkt uit...

Nieuws
Nieuws
Kazachstan blokkeert 980 cryptobeurzen, waaronder Coinbase en Bybit

In 2023 blokkeerde de Kazachse Financial Monitoring Agency (FMA) de weg tot bijna duizend cryptobeurzen....

Nieuws
VanEck: bitcoin kan in 2024 een enorme instroom van $2,4 miljard zien

VanEck voorspelt dat er $2,4 miljard stroomt naar Bitcoin ETF's in 2024 en verwacht recordhoogtes...

Lees meer