Stervoetballer Andrés Iniesta gewaarschuwd door Spaanse wetgever voor promoten Binance

Stervoetballer Andrés Iniesta gewaarschuwd door Spaanse wetgever voor promoten Binance

Stervoetballer Andrés Iniesta, die jarenlang de regisseur was op het middenveld bij Barcelona en momenteel speelt bij het Japanse Vissel Kobe, heeft een waarschuwing gekregen van de Spaanse wetgever. Iniesta heeft op zijn Twitter-account met 25 miljoen volgers laten weten dat hij over investeren in crypto leert via Binance.


Blijkbaar is dat iets waar de Spaanse wetgever niet op zit te wachten, want Iniesta heeft van de National Securities Market Commission (CNMV) een reactie gekregen op zijn tweet: "Cryptoassets vallen momenteel buiten de kaders van de wet en brengen enkele grote risico's met zich mee."

Niet duidelijk of Binance Iniesta heeft betaald

Het is overigens nog helemaal niet zeker dat Iniesta geld heeft gekregen van Binance voor zijn bericht, maar als we de tekst van het bericht onder de loep nemen dan kunnen we daar bijna niet omheen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Met name het #BinanceForAll is een boodschap die niet past bij iemand die puur uit enthousiasme een bericht op Twitter plaatst. Zeker niet als het gaat om iemand met 25 miljoen volgers die weet wat voor impact zoiets kan hebben.

Al moet de Spaanse wetgever ook toegeven dat het geen hele spannende boodschap is. Iniesta laat enkel weten dat hij is begonnen met crypto via Binance. "Ik ben bezig om voor het eerst over crypto te leren met @binance #BinanceForAll," zo luidt de boodschap van de stervoetballer.

Voormalig ploeggenoten bij Barcelona fan van crypto

Carles Puyol en Gerard Piqué, twee topverdedigers met een grote staat van dienst bij Barcelona staan er ook om bekend dingen met crypto te doen. Het is niet duidelijk of ze zich puur met bitcoin bezighouden of ook in altcoins handelen.

Gezien de berichtgeving en de combinatie van Iniesta en Binance lijkt het erop dat ze ook wel van een gokje met altcoins houden. Wat helemaal niet gek is, aangezien vrijwel iedereen in beginsel de marketing en "potentie" van altcoins niet kan weerstaan.

Het vergt een hoop tijd en geduld om te leren dat het puur en alleen om bitcoin gaat, in ieder geval als het gaat over het idee geld. Bitcoin ligt wat dat betreft een straatlengte voor op de rest en gaat die voorsprong ook niet meer weggeven.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan