Binance laat bitcoin opnames weer toe na stop

Update: Binance heeft de opnames van bitcoin en andere cryptocurrency hervat. De cryptobeurs stopte eerder vandaag tijdelijk met opnames door een grote achterstand van transacties. De problemen lijken inmiddels verholpenOriginele bericht: Cryptobeurs Binance zet tijdelijk de opnames van cryptocurrency stil. Het grote handelsplatform laat via Twitter weten dat je voorlopig geen bitcoin op kunt nemen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Volgens Binance wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost. Het gaat hier om een onaangekondigde maatregel. Als je nu bitcoin op wil nemen moet je wachten tot dit probleem is opgelost.

Eerder vandaag werd gemeld dat de problemen zijn verholpen, maar voorlopig zit de boel weer op slot.

Ondanks de uitleg van Binance is het onduidelijk wat de precieze reden is. Je moet zelf bepalen of je de officiële communicatie gelooft.

Binance

In de praktijk betekent dit dat je geld momenteel vast zit bij Binance als je het op wil nemen in bitcoin. Voor Nederlanders is dit een extra probleem omdat handelaren ook geen gebruik meer kunnen maken van verschillende diensten rondom de euro. Zo is het niet meer mogelijk om geld te storten via iDEAL of een simpele bankoverschrijving.

Lees meer over:
Binance

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...