Terra Luna Classic herlisting in overweging door Coinbase: gaat Luna herstellen?

Terra Luna Classic

Terra Luna Classic (LUNC) is het overblijfsel van Terra Luna, die in mei 2022 is ingestort en een grote crypto crash veroorzaakte. Hoewel de altcoin slechts een fractie waard is van de originele Terra Luna voor zijn instorting, zou de altcoin nog veel kunnen stijgen.

Coinbase overweegt mogelijk om LUNC opnieuw te noteren op de exchange, dit is een gerucht dat is gebaseerd op een screenshot van Coinbase Wallet, waarop te zien is dat LUNC daar al te verhandelen is.

Grote crypto exchange met veel crypto's

Coinbase - trade meer dan 250 crypto’s

 • Een van ‘s werelds grootste crypto exchanges
 • Standaard commissie bij trades
 • Ingebouwde wallet
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Gaat Luna herstellen na herlisting op Coinbase?

In de afgelopen paar weken schommelt de Terra Luna Classic koers op en neer tussen $ 0,000090 en $ 0,000115 met een lichte stijgende trend. Vandaag ligt LUNC -0,3% lager dan 24 uur terug, terwijl de koers sterk fluctueert.

Hoewel de toekomst van deze crypto er nog onzeker uitziet, is het een aantrekkelijke altcoin voor crypto traders vanwege deze fluctuerende koers. Deze fluctuerende waarde heeft mogelijk te maken met het feit dat veel mensen LUNC zien als een “shitcoin

Terra Luna coin koers grafiek
Terra Luna coin koers grafiek – TradingView

Maar er is weer nieuwe hoop voor Terra Luna Classic nu de altcoin mogelijk opnieuw gelist kan worden op Coinbase. Een lid van de community merkte op dat, hoewel LUNC niet beschikbaar is op Coinbase zelf, deze wel verhandeld kan worden via Coinbase Wallet.

Hieruit vermoed de LUNC-community dat Coinbase binnenkort de Terra Luna coin ook zal noteren op zijn exchange. Hierdoor zou LUNC kunnen profiteren van meer volume en hopelijk voor de community ook een stijging in waarde.

Hoewel dit positief nieuws kan zijn voor Terra Luna Classic, blijft de vraag of de crypto nog toekomst heeft. LUNC is een community project zonder echte utility.

De token zal geburnd worden, waardoor de waarde kan stijgen. Misschien kan de TerraUSD stablecoin ook weer gekoppeld worden aan de dollar. Of dit ooit daadwerkelijk zal gebeuren blijft nog de vraag, waardoor LUNC momenteel door velen nog steeds wordt gezien als shitcoin.

Welke altcoins hebben meer potentie dan LUNC?

Terwijl LUNC wordt gezien als shitcoin en hierdoor erg fluctueert in koers, profiteert het project niet van het virale potentieel dat andere shitcoins en meme coins wel hebben.  Hierdoor kun je net zo goed investeren in alternatieven die volatiel zijn, maar wel sterk kunnen toenemen in waarde.

He team van Bitcoin Magazine houdt veelbelovende crypto projecten in de gaten, zo hebben we vandaag 2 erg interessante meme coins met potentie om veel waard te worden, zonder de grotere risico’s die de meeste meme coins met zich meebrengen, waaronder rug pulls.

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL) toont erg veel potentie als opvolger van Slothana (SLOTH), die sinds lancering met meer dan 300% is gestegen. De presale van Sealana heeft in totaal al zo’n $ 750.000 opgehaald, waarvan meer dan $ 200.000 in de afgelopen 24 uur.

De enorme zeehond van Sealana is een echte Amerikaanse meme en besteed zijn dag aan crypto trading op de zolderkamer van zijn moeder en het eten van junk food. Hierdoor kan SEAL erg in de smaak vallen onder Amerikaanse investeerders. Daarnaast kan het South Park-achtige thema helpen om de meme coin viraal te laten gaan.

Je kunt SEAL tijdens de presale kopen voor een vaste lage prijs, zo heb je 6900 tokens voor 1 SOL. Na de presale krijg je je gekochte tokens automatisch als airdrop in je wallet voordat de token gelanceerd wordt op zijn eerste exchange. Gezien het succes van Slothana, zou ook Sealana veel meer waard kunnen worden na lancering.

 

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

 • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
 • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
 • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Dogeverse (DOGEVERSE)

Een andere meme coin die overspoeld wordt met aandacht van investeerders is Dogeverse (DOGEVERSE). Deze multi-chain meme coin zal binnenkort lanceren op zes exchanges en heeft met zijn presale al meer dan $ 13 miljoen opgehaald.

Dogeverse heeft een behoorlijke potentie om te exploderen in een volgende bull run, doordat deze verkrijgbaar is op Ethereum, de Binance Smart Chain, Solana, Polygon, Avalanche en Base. Dit geeft DOGEVERSE extra kans om viraal te gaan en exponentieel te stijgen.

Je kunt vandaag Dogeverse kopen voor een vaste prijs van $ 0,00031 per token totdat de presale is afgelopen. Tijdens de presale kun je deze tokens staken om aan het eind extra tokens te claimen in je wallet. Na lancering zou DOGEVERSE behoorlijk kunnen stijgen in waarde.

 

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

 • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
 • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
 • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

  Door: Bart Klammer

  Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...