Terra Luna Classic koers verwachting – ADTV daalt tot $12 mln, gaat LUNA herstellen of wordt nieuwe crypto crash LUNC fataal?

Komt de Terra Luna Classic ooit weer tot leven? Veel investeerders hopen er wel op. Toch moeten zij lijdzaam toezien dat hun token een alsmaar dalende lijn kent. Over de afgelopen week gezien werd slechts 0,39% verloren, over de afgelopen zes maanden echter verdampte bijna de helft van de waarde (49,45%). Wie kijkt naar de cijfers van een jaar geleden, ziet dat met de huidige koers van $0,00006155 in totaal maar liefst 86,14% van de waarde verloren is gegaan.

Terra Luna Classic Koers verwachting – Gaat LUNC herstellen of is het einde nabij?

De Terra Luna Classic lijkt, kijkend naar deze cijfers, op sterven na dood. Toch is dat niet de gehele waarheid. De token heeft nog steeds een market cap van $365 miljoen, en biedt dankzij dat formaat toch een vorm van veiligheid voor investeerders.

Dat gevoel van veiligheid werd de afgelopen maand wel op de proef gesteld: hackers wisten in te breken op de Terra.Money website en probeerden door middel van phishing nietsvermoedende investeerders geld afhandig te maken. Hoewel niet bekend is of er grote verliezen zijn geleden, heeft het vertrouwen hiermee natuurlijk wel een klap opgelopen.

Kijkend naar de grafiek over de afgelopen maanden valt het op dat de token al lange tijd oversold is. Dit zou normaal gesproken een teken moeten zijn dat er op korte termijn een rebound zal komen. De verschillende indicatoren op Tradingview geven dan ook aan dat je een aankoop op dit moment best zou kunnen overwegen.

Toch zijn er ook tekenen dat een aankoop niet verstandig is: de Relative Strength Index van de token per dag staat al sinds half augustus rond de 30, en er zit al enige tijd (nauwelijks) stijging in. Dit is een teken dat het voorlopig nog geen moment is om te kopen. Ook andere belangrijke indicatoren, zoals de moving averages, geven (al heel lang) aan dat het niet de tijd is om de token aan te schaffen.

Terra Luna Classic koers verwachting - ADTV daalt tot $12 mln, gaat LUNA herstellen of wordt nieuwe crypto crash LUNC fataal?
Bron: Tradingview

Veel investeerders hebben de vrees dat het niet meer goed zal komen met LUNC, ondanks het feit dat de (nog steeds vrij forse) community meerdere pogingen doet om zich te verenigen en samen het tij te keren.

Terra Luna Classic koers verwachting - ADTV daalt tot $12 mln, gaat LUNA herstellen of wordt nieuwe crypto crash LUNC fataal?

Zo is er recent het plan ontstaan om de ecosystemen van LUNC, USTC en de Terra Luna Classic weer samen te brengen. Dit zou de token(s) sterker moeten maken, en dus ook voor een beter koersverloop moeten zorgen.

Hoewel er elke week nieuwe plannen komen om de tokens te verbeteren, kwam vorige week wel enigszins schokkend nieuws naar buiten: Igor,een develop die zeer actief is binnen de community, zou zodanig hard aangepakt worden door het Quant-team dat hij validators opriep om ‘nee’ te stemmen op een voorstel dat hij zelf had ingediend.

Gaat luna herstellen? Met de huidige stand van zaken kan dat weleens een lastig verhaal worden. De token wordt al maanden oversold, heeft het vertrouwen van veel investeerders verloren en actieve ontwikkelaars worden weggepest.

Nieuwe crypto door teams die community serieus nemen

Het lijkt er dus op dat de Terra Luna Classic vooral in een grote dip zit omdat de community rondom de token door de ontwikkelaars niet serieus wordt genomen. Bovendien zorgt de recente hack voor een vertrouwenscrisis: investeerders gaan liever op zoek naar een nieuwe crypto om in te investeren.

Momenteel zijn er drie presale crypto’s verkrijgbaar waar community wél de sleutelfactor is, en die bovendien het potentieel hebben grotere winsten te genereren dan de LUNC.

Wall Street Memes – Community Crypto vliegt door presale

Een belangrijke token om te benoemen wanneer het gaat om community crypto, is de Wall Street Memes token. Deze token vloog door haar presale, en wist binnen enkele weken tijd liefst $25 miljoen op te halen.

het resultaat van deze verbluffende voorverkoop is dat deze token zich op mag gaan maken voor Tier 1 listings: op de grootste exchanges zal de token verhandeld worden, wat (waarschijnlijk) een zeer positief effect zal hebben op het koersverloop.

Het succes van de WSM token komt vooral voort uit het feit dat er in de presale al op ingezet is een grote community te krijgen: 50% van het geld dat in de presale werd opgehaald, werd in marketing gestoken.

Terra Luna Classic koers verwachting - ADTV daalt tot $12 mln, gaat LUNA herstellen of wordt nieuwe crypto crash LUNC fataal?

Dit heeft succes gehad, want over verschillende social media accounts heeft Wall Street Memes een groep trouwe volgers van meer dan 1 miljoen mensen verzameld. De volgers zijn over het algemeen kleine investeerders die zich eerder al verenigd hebben in andere online platformen, zoals de Wall Street Bets beweging.

Deze ‘Robin Hoods’ van Wall Street waren in 2021 verantwoordelijk voor de GameStop en AMC rally’s, waar zij kleine investeerders grote winsten wisten te bezorgen. Het is de hoop dat dit nu nog eens zal gaan lukken.

Dat de token zich richt op de community blijkt ook uit het feit dat 30% van de tokenomics in de vorm van rewards uitgekeerd zal worden aan investeerders.

Wie mee wil doen met $WSM kan zich nog in de presale melden. Tokens zijn tot de exchange listing (over 18 dagen!) te koop voor $0,0337 per stuk. De verwachting is dat na de exchange deze token winstfactoren van wel meer dan x10 kan genereren.

>> Nu naar Wall Street Memes <<

Launchpad.xyz – Wordt een betere trader dankzij dit Web3 platform

Ook het team achter het Launchpad.xyz platform zag een mogelijkheid de community van kleine investeerders te helpen, en wel door een plek te creëren waar al het goede van Web3 samenkomt.

Het Launchpad platform wil namelijk alles bieden wat jij als investeerder nodig hebt: het laatste DeFi nieuws, nieuwe crypto, Play-to-Earn games, een eigen exchange en een eigen NFT marktplaats. Met behulp van AI worden de dingen die jij te zien krijgt specifiek toegespitst op jouw eigen handelsstijl: je mist dus nooit meer iets wat voor jou van belang is.

Word een winnaar met Launchpad

Ook zal Launchpad beschikken over een educatief programma, waarmee nieuwe investeerders alles kunnen leren over het traden (en alle andere opties) binnen Web3. Dit moet een brug slaan tussen Web2 en Web3, en zo een potentieel miljoenenpubliek aantrekken.

Koop je de native token LPX nu (á $0,0454) in de presale, dan krijg je vele extra voordelen. Zo mag je als presale investeerder nu deel uitmaken van het Alpha Call kanaal op Telegram. Hier krijg je de beste informatie over tokens om in te investeren.

Een call om LINQ te kopen in deze groep legde investeerders geen windeieren: de token steeg liefst 7000% in waarde na de oproep. Zo hebben veel Launchpad investeerders hun investering (nog voor de exchange launch) al dubbel en dwars terugverdiend.

Met de groei van het Launchpad platform zal ook de LPX meestijgen. Een verstandig investeerder koopt de token dus nu het platform en de token nog niet gelanceerd zijn.

>> Nu naar de $LPX presale <<

BTC BSC – bezorgt token investeerders kans op passief inkomen?

In de afgelopen maanden zijn er meerdere op Bitcoin geïnspireerde tokens gelanceerd die de zaken net even wat anders aanpakken dan hun voorbeeldtoken. Na het succes van BTC20 op Ethereum is er nu de BTC BSC.

De BTC BSC zal gaan draaien op de Binance Smart Chain, wat de nodige voordelen biedt. Deze blockchain is snel en veilig, en bovendien betaal je als investeerder zeer lage transactiekosten.

Bovendien zorgt deze token beter voor haar investerende community (en het klimaat) dan de Bitcoin doet. Dankzij het gebruik van de BSC is het mogelijk een passief inkomen te genereren met het stake-to-earn mechanisme. 69% van de tokens zal via smart contracts worden vastgezet en stapsgewijs (over een periode van 120 jaar) aan de community worden uitgekeerd.

Dit is beter voor het milieu dan het arbeidsintensieve en energieslurpende ‘minen’ dat voor de Bitcoin nodig is. Bovendien hoef je als smart staker geen enkele moeite te doen, behalve dan je tokens vasthouden.

BTC BSC tokens zijn in de presale te koop voor $0,99 per token. In minder dan 1 week tijd werd al $240.000 opgehaald, wat aangeeft dat veel investeerders en analisten enthousiast zijn over dit betere Bitcoin alternatief.

>> Bezoek de BTC BSC <<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...