Toncoin op weg naar een nieuwe all-time high?

3064 totale weergaven
toncoin koers

Als we de analisten van BeInCrypto mogen geloven ziet Toncoin (TON) er momenteel heel bullish uit. De munt steeg over de afgelopen zeven dagen met 5,00% en staat daarmee op een market cap van 18,8 miljard dollar. Met die market cap vinden we TON terug op plek 8 op CoinMarketCap.

Toncoin verdwijnt in handen van lange-termijn investeerders?

Hoewel de Toncoin koers een klein beetje is gedaald vanaf de all-time high van 8,28 dollar, lijken de meeste investeerders nog bullish over de munt. Tot die conclusie komen de analisten van BeInCrypto in ieder geval.

“Eén van de grootste bewijsstukken voor overtuiging met betrekking tot Toncoin kwam met de verplaatsing van de supply van korte-termijn investeerders naar middellange-termijn investeerders.

Toncoin Supply Distribution.

De eerste set houdt zijn TON voor minder dan 30 dagen vast, terwijl de tweede set hun Toncoin één maand tot één jaar aanhouden. 4% van alle TON is richting de tweede set bewogen, wat erop wijst dat investeerders naar duurzame winsten zoeken”, aldus BeInCrypto.

Veel activiteit op de blockchain

Het aantal actieve adressen op de blockchain van TON zweeft nog altijd rond het niveau van de all-time high van de koers. “Dat betekent dat de overtuiging om die gebeurtenis te herhalen nog altijd hoog is. Terwijl de participatie in het netwerk groeit, zal het transactievolume ook hoog blijven, waarmee de algemene liquiditeit van de markt verbetert”, aldus de analisten van BeInCrypto.

Toncoin Active Addresses.

Met de Toncoin koers van 7,30 dollar is er volgens de analisten van BeInCrypto nog altijd kans op een nieuwe all-time high. “Om dat voor elkaar te krijgen moet TON de koers van 7,53 dollar doorbreken en tot steunpunt omdopen”, zo claimen de analisten van het platform.

De laatste all-time high van het project van 8,28 dollar werd in juni bereikt. Dat is bijzonder, omdat bitcoin het op dat moment niet fantastisch deed. Wat dat betreft lijkt Toncoin zich op dit moment echt te onderscheiden en heeft het de spreekwoordelijke smaak te pakken.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....