Top 10 Crypto Koers Verwachtingen Deze Week: BTC, XRP en ETH – Welke Crypto Gaat Stijgen Vandaag

De top 10 crypto's zijn nog altijd aan het vechten om uit de bearish crypto trend te komen. Toch moesten de meeste top 10 crypto's over de afgelopen week genoegen nemen met nieuwe dalingen. De vraag is nu wat cryptomunten zoals BTC, XRP en ETH kunnen gaan doen en of er alternatieve crypto investeringen zijn die beter kunnen presteren tijdens deze bearish markt.

Bitcoin Koers Verwachting

De Bitcoin koers bevindt zich op het moment van schrijven rond de $26.130 en heeft in de afgelopen 24 uur een daling van 0,5% ondervonden. De koers heeft zich over de afgelopen week tussen de $26.100 en $27.400 bewogen en heeft over deze periode een daling doorgemaakt van 1,52%. Met zijn huidige waarde bevindt de koers zich op neutraal terrein. Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren bevindt de RSI van Bitcoin zich op 50, een neutrale waarde. Tegelijkertijd heeft het een MACD waarde van 7 en dit geeft daarmee een koopsignaal af.

Ook als er naar de moving averages wordt gekeken ziet het er iets beter uit voor Bitcoin dan een aantal weken geleden. De koers van Bitcoin bevindt zich boven zowel zijn 10-daagse als 30-daagse exponential moving averages en komt in de buurt van zijn 50-daagse moving average. Dit is een teken dat Bitcoin op de korte termijn mogelijk kan gaan stijgen terwijl de langere termijn nog meer onzeker blijft.

De meeste BTC bulls zullen op dit moment aan het wachten zijn op een katalysator die de koers omhoog kan helpen. Ontwikkelingen zoals een Bitcoin ETF applicatie kunnen hieraan meehelpen en experts verwachten dat deze ETF applicatie goedgekeurd gaat worden. Het is echter niet duidelijk hoelang dit gaat duren en er zijn geruchten dat het nog maanden of zelfs jaren op zich kan laten wachten. Om deze reden zullen investeerders mogelijk op zoek gaan naar alternatieve cryptos die op de korte en lange termijn beter kunnen presteren.

XRP Koers Verwachting

XRP is een van de enige top 10 cryptos die in de afgelopen week in staat was om een stijging te realiseren. De XRP koers is met 0,38% gestegen naar een waarde van $0,4943. Dit is echter nog wel altijd 6% minder dan zijn waarde van een maand geleden.

XRP Koers Grafiek
XRP Koers Grafiek - Bron: CoinMarketCap

Deze initiële daling was grotendeels toe te rekenen aan het hoger beroep dat de SEC aanging tegen de uitspraak in de Ripple vs SEC rechtszaak. Het lijkt er nu echter op dat de eerst shock hiervan voorbij is en investeerders lijken zich te gaan realiseren dat dit hogere beroep niet zoveel hoeft te betekenen. Op het moment dat dit in het voordeel van Ripple uitpakt is de kans zelfs groot dat de koers weer richting een waarde van $1 kan gaan stijgen.

De technische indicatoren lijken vrij veel op die van Bitcoin. Met een neutrale RSI van 48 en een MACD waarde die met 0,00599 een koop signaal af geeft, kan de XRP koers zijn stijging van afgelopen week mogelijk doorzetten. Daarnaast is de koers met zijn recente stijging voorbij zowel zijn 10-daagse als 20-daagse exponential moving averages gestegen.

Op het moment dat de koers verder kan gaan stijgen komt de XRP koers zijn eerste weerstand tegen bij het $0,5175 niveau. Als het voorbij dit niveau kan stijgen is een stijging richting de $0,5286 mogelijk. Bij een eventuele daling kan de XRP koers vertrouwen op zijn belangrijkste ondersteuning niveau bij de $0,5065.

Ethereum Koers Verwachting

Ethereum heeft het van de top 10 cryptos over de afgelopen week het moeilijkste gehad. Met een daling van meer dan 2,71% lijkt ETH de recente stijging van Bitcoin niet bij te kunnen houden. Waar Bitcoin over de afgelopen 30 dagen met meer dan 2% steeg, heeft Ethereum al meer dan 4,45% in moeten leveren.

Ethereum Koers Grafiek<br>
Ethereum Koers Grafiek - Bron: CoinMarketCap

Ethereum heeft op het moment van schrijven een waarde van $1.580 en bevindt zich hiermee onder al zijn moving averages. Zolang de algehele crypto markt geen bullish rally door gaat maken lijkt het de aankomende weken moeilijk te gaan worden voor Ethereum. Om deze reden zijn er steeds meer investeerders die op zoek gaan naar alternatieven met potentieel. Maar wat zijn de beste crypto om in te investeren? Hieronder bespreken we een viertal van de beste cryptos van dit moment.

Wall Street Memes (WSM) - Nog 12 uur in Presale!

Wall Street Memes rondt binnen 12 uur de grootste presale van 2023 af. De WSM token wist al meer dan $25 miljoen op te halen en nu de FOMO onder investeerders toeneemt wist het platform in de afgelopen 24 uur al meer dan $1,4 miljoen aan investeringen op te halen.

De WSM token is ontwikkeld om de meme aandelen beweging te monetiseren in de vorm van de crypto token. De presale werd al snel een succes omdat Wall Street Memes kan rekenen op een community van meer dan 1 miljoen leden. Het is dan ook geen verrassing dat het team achter WSM onlangs bekend maakte dat de token gelist gaat worden op meerdere tier-1 exchanges. Deze listing gaat in minder dan 3 dagen plaatsvinden.

De $WSM token is echter niet alleen een standaard meme coin. Het platform heeft ook een staking mechanisme waarmee gebruikers in staat zijn om een passief inkomen te verdienen met de WSM token. Ondanks dat de presale nog live is kunnen gebruikers nu al starten met het vastzetten van hun tokens. In totaal zijn er al meer dan 392 miljoen tokens vastgezet tegen een rente percentage van 51%.

WSM tokens zijn te kopen op zowel de Ethereum blockchain als de BNB Smart Chain. Hier zijn tokens aan te schaffen middels, ETH, BNB en USDT. Als je nu al wilt starten met staking zul je je WSM tokens echter moeten kopen via ETH.

Bezoek Wall Street Memes Hier

Bitcoin BSC (BTCBSC)

Bitcoin BSC is een gloednieuw alternatief voor Bitcoin, maar met een twist. Bitcoin BSC bouwt zich voort op de historie van Bitcoin en heeft daarom net als de originele Bitcoin een token voorraad van 21 miljoen tokens. Daarnaast zullen BTCBSC tokens $0,99 kosten in de presale, net zo veel als Bitcoin kostte in 2011.

Maar Bitcoin BSC gaat verder dan dat, het is ontwikkeld op de BNB Smart Chain zodat het de originele Bitcoin kan innoveren. Het is in staat om snellere en goedkopere transacties aan te bieden dan Bitcoin. Daarnaast is het ook in staat geweest om een staking mechanisme te introduceren. Hiermee zijn gebruikers in staat om een passief inkomen te verdienen op het moment dat ze de BTCBSC token vastzetten.

btcbsc presale

Ondanks dat de presale van deze BTCBSC token nog aan de gang is kunnen investeerders nu al hun BTCBSC tokens vastzetten. De presale zelf is al snel een groot succes gebleken. De presale is net iets meer dan 1 week aan de gang, maar komt al snel in de buurt van zijn harde cap van $6,063 miljoen. Op het moment dat deze cap bereikt wordt zal de presale geëindigd worden en gaat de BTCBSC token gelist worden op exchanges.

Investeerders hebben nu dus nog beperkt de tijd om BTCBSC tokens te kopen voor de prijs van $0,99 nu er nog maar $1,1 miljoen is op te halen voor de presale ten einde loopt. De BTCBSC token is te koop via BNB of USDT.

Bezoek Bitcoin BSC Presale Hier

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat is een nieuwe en unieke crypto die de wereld van memes met crypto combineert. Alhoewel deze combinatie niet nieuw is introduceert het ook een battle arena waar meme karakters het tegen elkaar opnemen. Het project maakt gebruik van AI technologie om deze gevechten altijd competitief en onvoorspelbaar te maken.

Hiermee kan Meme Kombat rekenen op een publiek uit zowel de meme als de game wereld. Het platform stelt gebruikers ook in staat om te wedden op deze gevechten waardoor ze dus een passief inkomen kunnen verdienen.

Daarnaast integreert Meme Kombat ook nog Non-fungible Tokens (NFTs) in zijn interface. Hierdoor zullen Meme Kombat liefhebbers ook unieke NFTs kunnen verzamelen en verhandelen.

De $MK token bevindt zich op dit moment in zijn presale fase en heeft al meer dan $55.000 weten op te halen. In totaal wordt 50% van de token voorraad apart gezet voor deze presale en deze fase heeft een soft cap van $1 miljoen. Tokens zijn te koop voor $1,667 en je kan je bestelling afronden via ETH, BNB of USDT.

Bezoek Meme Kombat Presale Hier

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ is bezig met de ontwikkeling van een allesomvattende portaal voor services en functies van de Web3 wereld. Het wil een brug vormen tussen Web2 en Web3 en uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de toestroom van tien miljoen nieuwe leden naar Web3.

Het Launchpad XYZ platform gaat alle functies bevatten die Web3 gebruikers nodig hebben. Hierbij kan gedacht worden aan een gedecentraliseerde exchange, een eigen Web3 wallet en trading signalen.

LPX is de native token van Launchpad en gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties die op het platform uitgevoerd worden. Hierdoor is de kans groot dat de waarde van deze token stijgt op het moment dat de activiteit op het platform toeneemt.

Daarnaast kunnen gebruikers de LPX token vastzetten in ruil voor premium beloningen zoals vroege toegang tot presales, kortingen op abonnementen, vroege toegang tot bèta Play 2 Earn games en nog veel meer. Tokens zijn te koop voor $0,0445 maar investeerders hebben nog beperkt de tijd om in aanmerking te komen voor een 16% bonus. Tokens zijn te koop via ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

yPredict (YPRED)

yPredict is een van de nieuwste AI cryptos en wilt traders voorzien van alle trading functies en services die nodig zijn om succesvol te worden in de crypto markt. Het doet dit door gebruik te maken van AI technologie. Met AI technologie is yPredict in staat om betere en nauwkeurigere voorspellingen te maken voor de crypto markt.

yPredict gaat functies aanbieden zoals nieuws sentiment analyses, koers voorspellingen en trading signalen. Al deze functies worden ontwikkeld met de hulp van AI technologie. Daarnaast is yPredict ook bezig met de ontwikkeling van een marktplaats waarop AI ontwikkelaars hun voorspellende modellen kunnen aanbieden. Op deze modellen kun gebruikers zich vervolgens abonneren via de YPRED token. Op deze manier hebben investeerders alle functies die ze nodig hebben om succesvol te worden in de crypto markt.

ypred presale

De YPRED token gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties op het yPredict ecosysteem en heeft daarmee een erg belangrijke rol. Naarmate de activiteit op dit platform toe gaat nemen zal er ook meer vraag naar de YPRED token ontstaan en dit kan de koers ervan omhoog helpen.

De YPRED token bevindt zich op dit moment nog in een presale die al meer dan $3,9 miljoen heeft weten op te halen. YPRED tokens kosten op dit moment $0,01 maar zullen uiteindelijk gelist gaan worden voor een prijs van $0,12. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek yPredict Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
BTCcryptocurrencyETHXRP

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...