Top 10 crypto koers verwachtingen – XRP, SOL herstellen na FTX sell-off paniek, markeert bounce begin nieuwe crypto bull cycle?

Het is een zonnige dag geweest voor investeerders in digitale valuta. De top 10 cryptomunten maakte een positieve ontwikkeling door. Zo steeg de Bitcoin met 1,5% naar $26.100 en konden ook Ether, XRP en Solana een mooie stijging neerzetten.

Solana herstelt zich van FTX schok

Met name het herstel van deze laatste token stemt investeerders bullish, nu vele marktdeelnemers zich hadden ingesteld op een grote sell off.

Eerder deze week werd bekend dat de failliete crypto exchange FTX ongeveer 16% van het tokentotaal van Solana in handen heeft – goed voor $1,16 miljard. Ook beschikt FTX over ongeveer $560 miljoen aan Bitcoin.

Van de faillissementsrechtbank in de VS kreeg FTX het recht om deze tokens te verkopen om schuldeisers terug te kunnen betalen.

Top 10 crypto koers verwachtingen - XRP, SOL herstellen na FTX sell-off paniek, markeert bounce begin nieuwe crypto bull cycle?
De koers van Solana lijkt te herstellen. Bron: Tradingview

Deze ontwikkeling zorgde voor een koersdaling van 4%, maar het lijkt er dus op dat de SOL koers zich binnen één week alweer weet te herstellen. Een verdere groei van de SOL koers is daarmee waarschijnlijk.

Analist stelt dat XRP flink kan groeien

Een andere token uit de top 10 crypto’s die vandaag plotseling de wind weer in de zeilen heeft, is de XRP van Ripple labs.

De token heeft een slechte week achter de rug, en dook op woensdag kort onder de $0,47. De daaropvolgende dagen groeide de XRP koers gestaag waardoor de token nu weer terug is op $0,486.

Top 10 crypto koers verwachtingen - XRP, SOL herstellen na FTX sell-off paniek, markeert bounce begin nieuwe crypto bull cycle?
XRP zit na een slechte week weer in de lift. Bron: Tradingview

De token heeft mede dankzij de gewonnen rechtszaak tegen de SEC het vertrouwen terug van de gevestigde financiële instellingen.

Volgens de gerespecteerde crypto analist CoinsKid heeft de XRP de potentie een crypto bull run te veroorzaken. Op zijn Twitter account (130.000 volgers) legt hij uit dat na het doorbreken van de weerstand zelfs een terugkeer naar $6,29 mogelijk kan zijn.

Bitcoin en andere tokens houden zich sterk

Toen bekend werd dat FTX $560 miljoen aan Bitcoin zou verkopen, had dat een significant effect op de koers. De token daalde op woensdag 11 september van $25.800 naar het niveau van rond de $25.100, maar herstelde zich vervolgens snel. De token trade momenteel op $26.714, een groei van 3,65% over de afgelopen week gezien

Top 10 crypto koers verwachtingen - XRP, SOL herstellen na FTX sell-off paniek, markeert bounce begin nieuwe crypto bull cycle?
Bitcoin herstelde zich snel van de FTX sell-off. Bron: Tradingview

Volgens sommige experts en analisten werd de uitspraak van de rechter door traders verkeerd geïnterpreteerd. Jeff Dorman (topman van Arca) verklaarde dat Galaxy de verkoop zeer langzaam en opportunistisch zal laten plaatsvinden

Steeds meer investeerders beseffen nu ook dat de verkoopdruk niet gigantisch is: van de rechter mag per week voor slechts $100 miljoen verkocht worden. Ook zal slechts verkocht worden aan institutionele beleggers die verplicht zijn de tokens een bepaalde tijd vast te houden.

Top 10 crypto’s maken zich op voor een Crypto Bull Run

Onder aanvoering van de grootste cryptomunten, waar de prestaties vandaag prima zijn, maakt de cryptomarkt als geheel een prima dag door.

Over de afgelopen 24 uur schrijven niet alleen Bitcoin, Solana en XRP zwarte cijfers, ook Ethereum, BNB en Cardano schrijven een mooie plus bij van 1 á 2 procent. De gehele crypto top 10 (gekeken naar market cap) maakt zodoende vandaag een groei door.

Het zijn cijfers die doen vermoeden dat een crypto bull run op komst is.

De grootste tokens zullen in het geval van zo’n run met enkele procenten stijgen, maar nieuwe crypto kan voor winstfactoren van x10 of meer zorgen.

Wat zijn de beste crypto’s om in te investeren op het moment nu een crypto bull run aanstaande lijkt?

Bitcoin BSC

Bitcoin BSC is een nieuwe presale token die enorm kan profiteren wanneer het goed gaat met de originele Bitcoin token. De BTCBSC is een onafhankelijk project, dat een token met de tokenomics van de Bitcoin op de Binance Smart Chain wil uitbrengen.

Gebruik maken van de chain van Binance biedt namelijk de nodige voordelen, die de originele Bitcoin niet kent. Zo is handelen op deze chain supersnel en gemakkelijk. Bovendien is de BSC optimaal beveiligd, en kun je gemakkelijk handelen met de token omdat Binance zelf de grootste crypto exchange ter wereld is.

Daarnaast beschikt BTCBSC over stake-to-earn mogelijkheden. Wanneer jij als investeerder besluit je tokens voor een bepaalde tijd vast te zetten, krijg je extra tokens uitgekeerd. Dit kan voor een passief inkomen zorgen, helemaal wanneer de token op de exchanges in waarde blijft stijgen.

Bitcoin BSC

69% van de tokens zal via smart contracts aan de investeerders uitgekeerd worden. 29% Van de tokens, 6.125.000 stuks, zullen in de presale verkocht worden. Snelle rekenaars weten nu dat er een totaal aantal tokens van 21.000.000 is, wat gelijk is aan het totale aantal Bitcoin.

Kan Bitcoin BSC de originele Bitcoin achterna? Een tokenwaarde halen van de huidige Bitcoin koers ($26.000) is misschien wat onrealistisch. Maar stel dat deze token, die voorziet in een tokenuitgave voor de komende 120 jaar, kan stijgen richting de $100 of zelfs de $1000? Dat hoeft zeker niet onmogelijk te zijn.

Tokens zijn in de presale te koop voor $0,99 per stuk. Het enthousiasme is groot onder investeerders, die al $1,8 miljoen hebben samengebracht voor dit ambitieuze project.

Wie mee wil doen aan de presale moet snel zijn, want deze nieuwe crypto kan weleens optimaal profiteren van een nieuwe crypto bull run.

>>> Bezoek Bitcoin op Binance <<<

Wall Street Memes

De nieuwe crypto token Wall Street Memes heeft in haar presale liefst $25 miljoen op weten te halen. Dit zorgt ervoor dat de token zich opmaakt voor Tier 1 listings. Wat is het geheim van dit ongekende succes?

Voor het succes van deze token zijn volgens analisten de nodige belangrijke redenen aan te wijzen. Eén van de belangrijkste is het enthousiasme van de community. Deze community bestaat niet alleen uit meme coin ‘degens’, maar ook uit actieve traders van de Wall Street Bets beweging.

Wall Street Memes

Deze beweging is een groep van kleine investeerders die begon op het Reddit forum. Zij spanden samen tegen grote beursbedrijven en wisten zo de koers te beïnvloeden in hun voordeel. De verwachting is dat deze Robin Hoods van Wall Street nu weer een aantal mooie rally’s weet neer te zetten, ditmaal met hun eigen token.

Mede dankzij de aanstaande Tier 1 listings heeft de token binnenkort het vermogen om de aandacht te trekken van grotere investeerders, whales en institutionele beleggers. Hierdoor is de verwachting dat de token snel kan stijgen.

Momenteel is de presale token nog te koop, voor $0,0337 per stuk. Wie wil toeslaan voor deze vaste prijs moet echter snel zijn. De presale eindigt op 25 september, en twee dagen later gaat de token live. Een gigantische bull run op deze nieuwe crypto is vanaf dat moment zeker niet uitgesloten.

>>> Naar de WSM presale <<<

yPredict

Voordelen yPredict

Nooit meer een nieuwe crypto bull run missen en vooraf weten welke tokens gaan stijgen? Maak dan kennis met het yPredict platform en haar eigen token, de $YPRED.

yPredict is van plan de beurs te democratiseren door het gebruik van Artificial Intelligence. Zij zijn bezig met de ontwikkeling van een platform dat aan de hand van duizenden datapunten betrouwbare koersvoorspellingen kan doen.

Deze voorspellingen zullen openbaar toegankelijk zijn op het yPredict platform, maar wie op zoek is naar extra opties en informatie kan met behulp van de $YPRED token toegang krijgen tot alle andere mogelijkheden die het platform zal bieden.

Zo geeft YPRED AI gestuurde real time signals, sentiment analyse en grafiekpatroonherkenning. Hierdoor weet je altijd precies hoe te handelen en kun jij je eigen investering terugverdienen

De token weet voor het nodige enthousiasme te zorgen in de presale. Tot nu toe is al meer dan $3,8 miljoen opgehaald.

Momenteel kost de token nog $0,10. De presale is echter opgebouwd in verschillende fases: over niet al te lange tijd zal de presale prijs stijgen naar $0,11. Een exchange listing prijs van $0,12 is gepland.

Wie verstandig is, investeert dus in deze token voordat de presale prijs hoger wordt.

>>> Naar de yPredict presale <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsXRP

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...