Topanalist denkt dat deze Solana memecoin op de bodem zit

11375 totale weergaven
solana etp

Als we de pseudonieme analist Bluntz mogen geloven, dan heeft de op Solana gebaseerde memecoin dogwifhat (WIF) zijn bodem bereikt. Volgens Bluntz is WIF zelfs aan een nieuwe opwaartse trend begonnen. Is dit dan het moment dat memecoins aan het tweede deel van hun bullrun beginnen?

Bodem bereikt voor dogwifhat?

Volgens de analist geeft WIF op dit moment al signalen voor een bullish trendomkering op de lagere tijdsframes. Die komt na een behoorlijk diepe correctie vanaf de all-time high van 4,83 dollar.

“Ik begin overtuigd te raken van de bodem voor WIF. We hebben niet alleen een mooie correctie van 70% gezien vanaf de piek naar 1,46 dollar, maar de structuur speelt zich uit in drie lange golven, precies zoals ik dat wilde.

We zien nu ook een impulsieve stijging van vijf golven vanaf de dieptepunten. De eerste in maanden voor de munt. Dit is waarschijnlijk een grote bodem, terwijl de koers van 1,46 dollar zich naar mijn idee gaat houden. Ik zet op dit moment weer helemaal in op WIF”, aldus Bluntz.

Image

Vanaf hier lijkt de analist een stijging naar tenminste 3 dollar te verwachten. Dat zou vanaf de huidige koersen bijna een verdubbeling opleveren voor de memecoin. Gaan we dan echt een nieuw memecoin-seizoen krijgen tijdens deze bullmarkt?

Niet alleen bullish over WIF

Bluntz is niet alleen bullish over WIF. Hij ziet op dit moment ook brood in de op kunstmatige intelligentie gefocuste altcoin Fetch.ai (FET). Volgens de topanalist laat FET momenteel meerdere signalen zien die suggereren dat de correctie voorbij is.

“FET is mijn token voor het AI-narratief. De dip van 68%, het hertesten van de vorige all-time high en de terugval-structuur is zo duidelijk als het maar kan zijn. Ik denk dat we op dit bodem zitten en dat ons een turbo pump te wachten staat”, zo schrijft de analist.

Op dit moment staat FET op een stijging van 9,45% over de afgelopen 24 uur. Wat dat betreft hoort Fetch.ai in ieder geval tot de sterkst presterende munten van de afgelopen 24 uur.

Zou Bluntz hier gelijk in gaan krijgen?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....