Analist voorspelt ‘schreeuwende’ rally voor bitcoin en instroom van nieuw kapitaal in de cryptomarkt

Een handelaar die het einde van de bullmarkt van Bitcoin (BTC) in 2021 nauwkeurig heeft voorspeld, geeft aan wanneer de grootste cryptomunt flink kan gaan stijgen.

De pseudonieme analist Pentoshi vertelt zijn 699.400 volgers op Twitter dat er momenteel kapitaal wegvloeit uit de cryptomarkt, maar dat kan binnenkort gaan veranderen.

Desalniettemin zegt de handelaar dat de marktomstandigheden waarschijnlijk gaan veranderen in de komende maanden, nog voor dat de halvening van de bitcoin subisidie gaat plaatsvinden. De subsidie voor de miners halveert dan 6,25 btc naar 3,125 btc per gevonden blok. Dit event gebeurt rond april 2024. Pentoshi vertelt aan zijn volgers.

"Elke dag controleer ik de marktkapitalisatie van stablecoins en de totale waarde vergrendeld (TVL). Elke dag daalt de marktkapitalisatie van stablecoins, daalt de TVL en dalen de meeste altcoins. Wanneer nieuw geld? BINNENKORT! Ik denk dat BTC rond Q1 2024 schreeuwend omhoog gaat. Ik durf niet te voorspellen waar we zouden zijn zonder Saylor, Tether en de aankomende bitcoin exchange traded fund (ETF)."

In de tussentijd heeft de handelaar een bearish vooruitzicht voor BTC vanwege macro-economische tegenwind.

Pentoshi zegt dat de recente opleving op de oliemarkten erop wijst dat inflatie weer kan gaan stijgen. Hij verwacht ook dat regelgevers zullen wachten met het goedkeuren van een op spot gebaseerd Bitcoin exchange-traded fund (ETF).

Heb je de energieprijzen in de afgelopen zes weken bekeken? Olie is met 24% gestegen, wat leidt tot een stijging van alles. We zullen het deze (CPI) publicatie of de volgende zien. De renteverhogingen van de Fed lijken niet voorbij."

Wat er in ieder geval aan de hand is, is dat de volatiliteit van de koers tot een dieptepunt is gedaald, ziet ook de Duitse analist Jan Wuestenfeld.

Of zoals het parodie-account naiive weer treffend laat zien: het is vooral heel saai momenteel.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwskoersprijs

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...