Topinvesteerder Anthony Scaramucci heeft meer dan $1 miljard aan Bitcoin

Topinvesteerder Anthony Scaramucci heeft meer dan $1 miljard aan Bitcoin

Topinvesteerder Anthony Scaramucci vindt het helemaal niet zo moeilijk om de potentie van Bitcoin te begrijpen. "Het kunnen inzien wat het potentieel van Bitcoin is, komt neer op het doen van onderzoek", zo stelt de Amerikaan.

'Huiswerk maken over Bitcoin'  

Hij stelt: "Het is gewoon een kwestie van bestuderen en beoordelen is."

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het enige dat in zijn ogen nodig is om iemand over Bitcoin te overtuigen, is om het hem te laten begrijpen. Scaramucci vertelde in een interview met CNBC over een aantal belangrijke investeerders die dit doen:

"Briljante jongens zoals Paul Tudor Jones en Stanley Druckenmiller investeerden in Bitcoin. De conclusie die beiden gemeen hebben is: het goed bestuderen en veel huiswerk doen".

De topbelegger was lange tijd het hoofd van de communicatie-afdeling van het Witte Huis, onder Donald Trump. Hij vindt dat hij geen blinde bitcoin-fanaticus is, maar hij investeert erin omdat hij 'de technische eigenschappen die ermee te makken hebben snapt'.

Hij ziet deze cryptocurrency als een "gigantische activaklasse" en als "digitaal goud".

Scaramucci vertelde ook dat hij ongeveer een miljard dollar heeft in bitcoin, die hij vorig jaar begon te verzamelen. Waarom? Hij denkt dat Bitcoin in de toekomst van waarde gaat zijn in de wereldeconomie:

"Het is een grootboek dat draait op door wiskunde, en als je kijkt naar de geschiedenis van het geld, dan zie je dat Bitcoin fascinerend is. Het is een ledger met schaarste dat niet door een politicus of beleidsmaker kan worden beschadigd. Ik denk aan het een grote positie in de wereldeconomie in het volgende decennium."

'Bitcoin veiligere investerring'

Aan de andere kant gaf Scaramucci zijn mening over de Digital World Acquisition Corp. Dit is een social-media bedrijf dat via een SPAC met voormalige president Trump samenwerkt.

Scaramucci noemde dit een "meme stock" en zegt en zei dat de interesse erin enkel bestaat door de relatie die het bedrijf heeft met Trump. Hij waarschuwt beleggers ervoor en vertelt dat Bitcoin veel veiliger is dan een investering in zo'n soort bedrijf.

"Investeren in de visie van Trump heeft een verleden van toonaangevende beleggers tot faillissement, terwijl zijn geld veilig blijft."

Tegelijkertijd blijft Scaramucci met zijn bedrijf Skybridge Capital wel investeren in Bitcoin.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties