Trump lanceert vierde crypto NFT collectie, doet meme coins pumpen – wat gaat crypto doen?

958 totale weergaven
trump

Donald Trump maakte onlangs bekend dat na het succes van zijn eerste drie crypto NFT-collecties, er nu ook een vierde aan gaat komen. Nu Trump steeds meer pro-crypto lijkt te worden, is het interessant om te zien hoe de rest van de crypto markt hierop reageert.

In een interview met Bloomberg Businessweek gaf Trump aan dat men vraagt om een vierde Trump NFT-collectie. Volgens Trump waren de vorige collecties erg succesvol en raakte maar liefst 45.000 kaarten uitverkocht in minder dan 24 uur tijd.

In dit interview gaf Trump ook aan dat men nu vraagt om een vierde NFT-collectie, en dat hij deze binnenkort gaat creëren.

Nu Trump zich verder verdiept in de crypto markt, zijn ook Trump crypto’s bezig met een opmars. MAGA (TRUMP) wist bijvoorbeeld al meer dan 17% te stijgen over de afgelopen week, waarmee het zijn totale stijging sinds vorig jaar naar de 2.770% bracht. Ook Super Trump Coin is al meer dan 50% gestegen sinds vorige week.

trump
MAGA koers grafiek (1 jaar) – Bron: CoinMarketCap

Trump spreekt steun uit voor de crypto markt

Trump houdt zich echter niet alleen bezig met de creatie van een nieuwe NFT-collectie. In aanloop naar de nieuwe presidentsverkiezingen heeft hij al meermaals zijn steun uitgesproken voor de crypto wereld.

Trump gelooft dat het belangrijk is om cryptocurrency’s een goed klimaat te geven in Amerika, zodat Amerika de concurrentiestrijd niet verliest met China. Trump is namelijk bang dat China de crypto markt gaat domineren.

Om dit te voorkomen is Trump in gesprek gegaan met meerdere grootheden binnen de crypto markt. Deze verandering in houding tegenover de crypto markt, Trump noemde Bitcoin voorheen nog een scam, heeft ervoor gezorgd dat steeds meer crypto spelers Trump steunen in aanloop naar de nieuwe presidentsverkiezingen.

Onder andere Kraken oprichter Jesse Powell en Gemini oprichters Tyler en Cameron Winklevoss hebben publiekelijk al hun steun geuit voor de campagne van Trump.

Trump is recentelijk ook begonnen met het accepteren van crypto donaties. Volgens een Wall Street Journal rapport is ongeveer $ 3 miljoen van de opgehaalde $ 331 miljoen afkomstig uit crypto donaties.

De invloed van Trump’s nieuwe beleid op de crypto markt – wat gaat crypto doen

De crypto markt lijkt voorlopig goed te reageren op de uitspraken van Trump en de aankondiging van een vierde NFT-collectie.

Nu er een reële kans bestaat dat Trump president wordt, en de crypto markt in dat geval meer steun kan verwachten vanuit de Amerikaanse overheid, maken vele crypto’s zich op voor een bullish periode.

Hieronder beschrijven we daarom een tweetal nieuwe cryptomunten die optimaal lijken te gaan profiteren van deze nieuwe bullish fase van de crypto markt.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een van de beste kandidaten om te profiteren van een verdere opmars van de crypto markt. Dit project is namelijk niet alleen interessant vanwege zijn unieke uitstraling, het vormt ook een launchpad voor andere nieuwe meme coins. Dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2 blockchain.

Hiermee vormt Pepe Unchained het eerste Pepe alternatief met zijn eigen Layer 2 oplossing. En de oprichting van dit project komt op een perfect moment nu de meme coins die zich op Layer 1 blockchains zoals Ethereum bevinden, steeds vaker te maken krijgen met langzame transacties en hoge transactiekosten. Met Pepe Unchained wordt hier dus verandering in aangebracht.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1813667964379619772%7Ctwgr%5Ec74d52ff8d89cf9a41ef83981c0af44121e34362%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fpepe_unchained%2Fstatus%2F1813667964379619772

Gebruikers zijn echter niet alleen in staat om te profiteren van de snelle en goedkope transacties op de Layer 2 blockchain van Pepe Unchained. Ze zijn hier ook in staat om dubbele staking beloningen en andere voordelen te realiseren. Op dit moment is er een APY van maar liefst 447%, ondanks dat er al meer dan 350 miljoen PEPU-tokens zijn vastgezet.

Om te profiteren van deze hoge staking beloningen zullen gebruikers eerst PEPU-tokens moeten kopen in de presale. Deze tokens kosten op dit moment $ 0,0084937, maar nu de presale dichter in de buurt komt van zijn volgende doel van $ 4,268 miljoen zal deze prijs binnenkort verder gaan stijgen.

Op het moment dat men hun tokens heeft gekocht middels ETH, USDT, BNB of creditcard kunnen ze deze meteen staken om in aanmerking te komen voor deze aantrekkelijke APY.

 

The Meme Games (MGMES) – degen meme coin gekte ontmoet de passie van de Olympische Spelen

The Meme Games is een nieuwe crypto game die in staat is om de passie en competitie van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme karakters. Binnen deze game, die parallel loopt aan de Olympische Spelen van 2024, kunnen gebruikers een meme karakter kiezen die het vervolgens op gaat nemen voor een gouden medaille.

Deelnemers in deze meme game kunnen kiezen tussen Dogecoin, Pepe, DogeWithHat, Breed en Turbo. Vervolgens zullen ze deze personages de strijd zien aangaan voor een gouden medaille. Op het moment dat jouw gekozen deelnemer wint, zul je in aanmerking komen voor een 25% bonus van je initiële aankoopprijs.

mgmes

Om deel te nemen zullen gebruikers MGMES moeten kopen. Zodra ze deze kopen kunnen ze ook voor hun meme karakter kiezen. Ze kunnen zoveel MGMES tokens kopen als ze willen, wat betekent dat ze ook eindeloos in aanmerking komen voor de 25% bonus. Gebruikers zijn ook in staat om hun MGMES te staken om in aanmerking te komen voor nog grotere winsten. Op dit moment is er sprake van een APY van boven de 2.300%.

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan $ 145.000 op weten te halen, ondanks dat het pas enkele dagen live is. Tokens kosten op dit moment $ 0,009 per stuk, maar zullen in minder dan 2 dagen tijd verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
crypto nftTrump

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...