Trump vs Harris doet meme coins pumpen: $DUM crypto presale bereikt $250k mijlpaal – nu investeren?

295 totale weergaven
|
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Met nog 11 dagen te gaan voordat de nieuwe president van de VS bekend wordt gemaakt, is er een nieuwe meme coin opgedoken die x100 kan gaan op korte termijn. De nieuwe FreeDum Fighters ($DUM) lift mee op de huidige trend van PolitiFi meme coins tijdens de strijd tussen Trump vs Harris die op het punt staat om te eindigen.

De crypto presale heeft in enkele dagen tijd al meer dan $ 250.000 op weten te halen, waardoor de presale prijs van $DUM is gestegen, met nog zo’n drie dagen voordat de prijs opnieuw stijgt. Tot zover heeft het project al meer dan $ 271k opgehaald en lijkt het steeds meer aandacht te krijgen van traders en investeerders.

$DUM was in zijn eerste fase nog te koop voor $ 0,00005 per stuk en is nu gestegen naar $ 0,000055, met nog een stijging naar $ 0,000060 in de volgende fase. Daarom is er geen tijd te verliezen om gebruik te maken van deze lage prijs, omdat hij steeds minder laag wordt.

De reden waarom $DUM een hebbertje is, is dat PolitiFi meme coins; meme coins gebaseerd op politici, met name in de VS, een rage zijn en potentie hebben om veel winst op te leveren. $DUM zou de volgende kunnen zijn die x100 gaat in waarde na zijn eerste DEX lancering.

Het zou een vergelijkbare beweging kunnen doen als andere meme coins, zoals Maga Hat (MAGA) en Doland Tremp (TREMP) hebben gedaan.

Terwijl MAGA in mei x287 ging in waarde, ging zijn voorganger, TREMP met 554x omhoog voor degenen die het in maart gelijk na listing gekocht hadden.

maga crypto memetremp crypto meme

Maar omdat het erg lastig is om een crypto pareltje direct na listing op te pakken, kan een presale goed van pas komen. Dat is waarom $DUM een perfecte kans is om mogelijk veel geld te verdienen met de verkiezingen.

 

Wie kan deze nek-aan-nekrace winnen en kan Elon Musk het verschil maken?

Elon Musk is een grote voorstander van Donald Trump en heeft miljoenen geschonken aan zijn campagne. Dit zou zomaar het verschil kunnen maken in deze nek-aan-nekrace tussen Trump en Harris.

De multi-miljardair schenkt elke dag zo’n $ 1 miljoen aan de campagne totdat de uitslag van de verkiezingen bekend wordt gemaakt. Iedereen die in Pennsylvania woont en zijn petitie invult voor het eerste en tweede amendement voor persvrijheid, heeft een kans om deze miljoen te winnen.

Wat door velen wordt gezien als een slimme aanpak, wordt door democraten gezien als een smerig plannetje zat zelfs illegaal zou moeten zijn, omdat hij mensen beloont om specifiek ergens voor te stemmen.

Mocht dit naar de rechter gaan, dan kunnen er mogelijk honderden rechtszaken uit voortstromen op basis van de verkiezingen en de republikeinen.

Ondertussen zijn democraten al op de rechter afgestapt als poging om af te rekenen met hun beweerde stembeperkingen. Maar supporters van de republikeinse partij denken dat deze zogenaamde beperkingen er zijn om fraude te voorkomen.

Het is nog niet zeker wie er gaat winnen, maar met FreeDum Fighters kun je mogelijk profiteren, onafhankelijk van of Trump of Harris de volgende president zal worden.

Als je het aan de crypto markt vraagt, dan blijkt uit de peilingen van Polymarket dat de winst voor Trump zal zijn, maar de realiteit zou hier nog steeds van kunnen afwijken. In officiële polls buiten de crypto markt om, zijn de resultaten heel anders.

De laatste stemmen druppelen binnen en $DUM krijgt steeds meer aandacht

$DUM is een gloednieuwe meme coin die zich – integendeel tot de meeste PolitiFi meme coins – niet focust op één partij, maar investeerders juist de kans geeft om te stemmen.

Net als in de onderstaande tweet van FreeDum Fighters staat beschreven, is het project al snel gegroeid in populariteit. Door vandaag te stemmen tijdens de presale, kun je je $DUM tokens staken in een staking pool, afhankelijk van welke kandidaat je hebt gekozen.

En omdat het project nog in zijn vroege fase zit, kan een investering hierin veel geld opleveren. Uiteraard is het handig om pas te investeren nadat je je eigen ‘due diligence’ hebt gedaan en om alleen te investeren met kapitaal dat je bereid bent om te verliezen.

FreeDum Fighters vertegenwoordigt beide kandidaten op een unieke manier, zo staat de voormalige president Donald Trump hier bekend als MAGATRON. Op hetzelfde moment staat de Vice president, Kamala Harris, bekend als Kamacop 9000. En na de verkiezingen zouden er nog meer FreeDum Fighters onthuld kunnen worden.

Zo biedt het nieuwe project een leuke en minder serieuze manier om als crypto investeerder betrokken te raken met de Amerikaanse verkiezingen, zelfs als je in Nederland woont. Hiermee vermijd je ook de mogelijke manipulatie op platforms zoals Polymarket, door grote crypto whales zoals de Arbeidspartij van het Verenigd Koninkrijk.

Nu alle ogen over de hele wereld gericht zijn op de Amerikaanse verkiezingen, kan het een goed moment zijn om te investeren in PolitiFi memes zoals $DUM, met zijn lage prijs van $ 0,000055 per token, voordat de FreeDum Fighters koers mogelijk omhoog schiet na lancering.

 

De gigantische staking beloningen van FreeDum Fighters

Net als te zien op Polymarket, krijgt Trump ook het meeste de aandacht bij FreeDum Fighters. Het nadeel hiervan is echter dat zijn tegenstander ongeveer vier keer zoveel uitbetaalt in staking beloningen.

Terwijl MAGATRON een staking APY van 387% biedt op het moment van schrijven, heeft de staking pool van Kamacop 9000 een APY van 1535%, omdat zo’n driekwart van alle stemmers voor MAGATRON zijn.

Staken is mogelijk via zowel Solana als Ethereum, met een lock periode van 7 dagen.

freedum fighters crypto staking

Via social media is het mogelijk voor investeerders om hun kant te beschermen met online debatten. Iedereen die hun $DUM tokens heeft gestaked kan meedoen met deze debatten.

Zowel voorstanders MAGATRON en Kamacop 9000 kunnen erg creatief zijn met hun argumenten en de winnaars met de beste argumenten zullen beloond worden met extra tokens die toegevoegd wordt aan hun staked tokens.

De utility is wat $DUM een uitblinker maakt onder de PolitiFi meme coins en kan ervoor zorgen dat hij massaal de aandacht krijgt rondom het einde van de verkiezingen.

Zo zou $DUM de volgende MAGA (TRUMP) of MAGA Hat (MAGA) kunnen worden, die samen een market cap van zo’n $ 200 miljoen hebben. Maar aan de kant van de democraten, zou het ook mee kunnen liften op meme coins zoals Kamala Harris (KAMA) en Joe Biden (BODEN)

PolitiFi meme coins
Beste PolitiFi meme coins – Bron: CoinMarketCap

Op het moment hebben PolitiFi meme coins een market cap van ruim $ 650 miljoen, met een trading volume van $ 125 miljoen in de afgelopen 24 uur. En als $DUM zichzelf toe weet te voegen aan de beste PolitiFi memes, zou de meme coin als snel x10 of x100 kunnen gaan in waarde.

Maar ook na de verkiezingen zou de meme coin relevant kunnen blijven, met nieuwe verwachte FreeDum Fighters die later onthuld zullen worden.

Voor degenen die een grote fan zijn van het project, kan het de moeite waard zijn om op lange termijn vast te houden, maar volgens crypto analisten is $DUM juist een van de top crypto’s om te flippen voor mogelijke snelle winst.

Dit is ook wat de Nederlandse Youtuber Elroy Ryon denkt. In de onderstaande video maakt hij duidelijk dat een winst voor Trump voordelig kan zijn voor de crypto markt en legt hij de voordelen van FreeDum Fighters uit.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Doe mee aan de presale en claim je deel van de 108 miljard $DUM tokens

De Amerikaanse verkiezingen zitten er bijna op, maar de crypto presale van FreeDum Fighters is nog maar net begonnen. En als je dit leest, ben je een van de eersten die het goede nieuws te lezen krijgt.

De populariteit van de verkiezingen kan de markt van PolitiFi meme coins boven $ 1 miljard brengen, waardoor $DUM potentie heeft om x100 te gaan en misschien wel een van de grootsten te worden.

In totaal zijn er 108 miljard $DUM tokens van de totale 270 miljard te koop voor slechts $ 0,000055 per stuk. Daarom is er geen tijd te verliezen om nog te profiteren van deze lage prijs en extra tokens te verdienen met een hoge APY.

Bezoek de officiële website van FreeDum Fighters om mee te doen aan de tweede fase van de presale. Verbindt je crypto wallet en kies uit Ethereum, de Binance Smart Chain, Solana en Base om $DUM te kopen met gebruik van ETH, BNB, SOL, USDT of USDC.

Hoewel meme coins riskante investeringen zijn, heeft FreeDum Fighters een extra stap genomen voor veiligheid door een audit te laten doen voor zijn smart contract. Uit audits bij zowel Coinsult als SolidProof blijkt dat er geen belangrijke fouten in de code verborgen zitten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en sluit je aan bij de community via Telegram en X. Houdt het nieuws goed in de gaten, want $DUM zou zomaar de volgende grote PolitiFi meme coin kunnen worden die x100 gaat.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...