Uitspraak Ripple rechtszaak nabij & 1 mld XRP-tokens vrijgegeven – gaat Ripple stijgen?

48046 totale weergaven
xrp

De XRP koers is op maandagochtend met ongeveer 1% gestegen, terwijl de crypto markt 1,7% is gegroeid in waarde. De matige stijging van de XRP volgde nadat Ripple nog eens 1 miljard tokens heeft vrijgegeven, waardoor er nu 55,45 miljard tokens in circulatie zijn.

Onzekerheid rondom de rechtszaak met de Securities & Exchange Commission heeft mogelijk ook een negatief effect op de XRP koers. Het negatieve effect van de vrijgave van XRP-tokens lijkt echter beperkt, zo zien we dat de XRP koers met meer dan 2% is gestegen nadat het zondagavond daalde tot $ 0,51.

Gaat Ripple stijgen na Ripple rechtszaak en vrijgave 1 miljard XRP-tokens?

Nadat XRP in het begin van april daalde tot $ 0,425 en herstelde rond $ 0,50, beweegt de koers vooral zijwaarts. Dit is te zien aan het feit dat de 30-daagse moving average (geel) van XRP zo goed als plat ligt.

Het feit dat deze indicator onder de 200-daagse moving average (blauw) ligt, geeft aan dat de XRP koers ondergemiddeld presteert. En omdat XRP de laatste tijd rond $ 0,50 ligt, wordt het door sommige investeerders ook voor de grap een “stablecoin” genoemd.

XRP koers grafiek
XRP koers grafiek – TradingView

Het gebrek aan volatiliteit in de XRP koers heeft te maken met onzekerheid rondom de Ripple rechtszaak tegen de SEC. Deze rechtszaak staat op het punt om te eindigen, maar een datum hiervoor is nog niet bekend.

Omdat er nog geen datum is, stijgt Ripple niet veel en omdat de uitkomst van deze rechtszaak een grote positieve invloed kan hebben op XRP, daalt de koers ook niet veel.

Ripple heeft zaterdag 1 miljard XRP-tokens uit escrow vrijgegeven, wat mogelijk de oorzaak as van de daling die de XRP koers op zondagavond meemaakte.

 

Hoewel het onduidelijk is of de token-vrijgave van Ripple zorgde voor een daling, zorgde het er wel voor dat meer mensen besloten hun tokens naar een cold (offline) wallet te sturen. Vandaag is in ieder geval te zien dat de verkoopdruk laag is voor XRP, nu ook whales hun tokens van exchanges naar hun eigen wallet verplaatsen.

Een uitspraak in de Ripple rechtszaak kan een grote invloed hebben op XRP, maar ook op de toekomst van crypto. Meer duidelijkheid rondom crypto regulatie kan ervoor zorgen dat de markt dit jaar nog meer waard wordt, waardoor de opkomende bull run nog groter kan worden.

De XRP koers zou in de zomer meer dan $ 2 kunnen worden in het geval dat de rechtszaak voorbij is. De crypto markt, met een huidige waarde van $ 2,57 miljard, zou deze zomer meer dan $ 5 miljard waard kunnen worden.

Wachten op uitspraak Ripple rechtszaak of investeren in deze kleine crypto’s met potentie om x10 te gaan?

De grote reden dat de XRP koers nog steeds weinig doet, is dat er nog steeds geen datum is voor een uitspraak in de Ripple rechtszaak. Zo lang dat het geval is, kijken de meeste investeerders naar andere altcoins, wat te zien is aan het volume van XRP dat dit weekend rond slechts $ 500 miljoen lag.

Investeerders zijn ook op zoek naar kleine crypto’s met potentie om x10 te gaan op korte termijn. In dit artikel kijken we naar 2 projecten die veel aandacht hebben gekregen van crypto investeerders en binnenkort veel waard kunnen worden.

PlayDoge (PLAY)

Investeerders zijn erg enthousiast over de nieuwe PlayDoge (PLAY), die vorige week zijn presale heeft gelanceerd. Het project heeft in een week tijd meer dan $ 1,4 miljoen opgehaald, gelijk aan zo’n $ 200.000 per dag. Met dit huidige tempo zal de presale razendsnel uitverkopen en is er geen tijd om te verliezen.

Play Doge is een Play-to-Earn project, waarmee het mogelijk is om voor je virtuele huisdier te zorgen en deze mee te nemen in arcade games om PLAY-tokens te verdienen. Deze tokens kun je verkopen, uitgeven om je huisdier te boosten of staken om passief extra tokens te verdienen.

Je kunt PlayDoge kopen voor $ 0,00502 per stuk tijdens de huidige fase van de presale, met nog zo’n $ 500.000 te gaan voordat deze prijs stijgt. Tijdens de presale kun je PLAY vroegtijdig staken voor een APY van 225% om na de presale extra tokens te kunnen claimen.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

99Bitcoins (99BTC)

Een project dat dit jaar erg groot kan worden is 99Bitcoins (99BTC), omdat dit project inspeelt op een verwachte influx van nieuwe crypto investeerders dit jaar. Het nieuwe e-learning project heeft een bestaande community van ruim 2 miljoen abonnees en heeft tot zover $ 1,89 miljoen opgehaald met zijn presale.

99Bitcoins zal binnenkort lanceren als Learn-to-Earn project, wat betekent dat je meer over crypto kunt leren en hiermee 99BTC tokens verdient. Daarnaast biedt het platform een unieke ervaring, waarmee het leuk is om meer te leren over crypto aan de hand van interactieve modules.

Je kunt 99BTC tokens kopen voor $ 0,00107 per stuk, de prijs van deze tokens zal op dinsdagochtend stijgen naar $ 0,00108. Tijdens de presale kun je profiteren van grote staking beloningen met een huidige APY van 878%. Dit betekent dat je na de presale nog veel meer tokens zult hebben om te verkopen.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
RippleXRP

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...