Unstoppable Domains introduceert marktplaats voor het verhandelen van “.com” tokens

2840 totale weergaven

Unstoppable Domains heeft een baanbrekende marktplaats onthuld die gebruikers in staat stelt om ‘.com’-domeinen te tokenen en te verhandelen, waardoor de integratie van Web2- en Web3-functionaliteiten wordt verbeterd.

Innovatief handelsplatform gelanceerd

Unstoppable Domains, een leider in Web3 domein oplossingen, heeft een nieuwe marktplaats gelanceerd die de handel in ‘.com’ domeinen ondersteunt. Deze belangrijke stap stelt gebruikers in staat om zowel Web3 als ‘.com’ domeinen naadloos te noteren en te kopen.

Gebruiksvriendelijke handelservaring

De marktplaats, die op 26 juni live ging, heeft als doel de domeinhandel te vereenvoudigen. Het ondersteunt betalingen via cryptocurrencies, creditcards en mobiele betaalopties zoals Apple Pay en Google Pay. Transacties onder $10.000 zijn ontworpen om wrijvingsloos te zijn, voor zowel crypto-native als niet-crypto-native gebruikers.

Verbeterde bruikbaarheid en integratie

Deze token domeinen kunnen linken naar web3 wallets, waarbij complexe wallet-adressen worden vervangen door eenvoudig te lezen namen. Ze dienen ook als unieke identificatiemiddelen voor Web2- en Web3-platforms. “De behoefte aan een naadloos en gebruiksvriendelijk platform om on-chain domeinnamen te verhandelen is nog nooit zo groot geweest,” zegt Sandy Carter, COO van Unstoppable Domains.

Uitbreiding van Web3-toegankelijkheid

Eerder dit jaar werkte Unstoppable Domains samen met Blockchain.com om webbrowser- en e-mailcompatibele ‘.blockchain‘-domeinen te creëren. Het bedrijf is van plan om een aanvraag in te dienen bij ICANN om de integratie van Web3 domeinen verder te ondersteunen tegen 2026.

Extra functies en toekomstplannen

Het platform biedt ook automatische overdrachten en uitgebreide beheertools voor verkopers, wat zorgt voor een probleemloze ervaring. Kopers profiteren van een veilige en efficiënte marktplaats met gegarandeerde domeinoverdrachten.

Unstoppable Domains blijft de kloof tussen Web2 en Web3 overbruggen, door het nut van traditionele domeinen uit te breiden en innovatieve Web3-technologieën te integreren.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....