Vastgoedbedrijf met $4 miljard in portfolio accepteert Bitcoin betalingen

Magnum Real Estate Group accepteert bitcoin voor de verkoop van drie winkels in Manhattan. Er staan een aantal locaties te koop op de begane grond in een luxe woonproject in de New York. Je moet er wel $29 miljoen voor aftikken.

Winkel kopen met Bitcoin 

De winkels staan op de 385 First Avenue, ook bekend als CODA. Het beslaat meer dan 9.000 vierkante meter en zijn momenteel verhuurd aan M&T Bank, restaurant Mighty Pita en een kliniek genaamd ProHEALTH Urgent Care.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De kopers van de percelen kunnen directe cashflow verwachten, omdat alles al is gebouwd en ook al inkomsten genereert, aldus de ontwikkelaar. Ben Shaoul, managing partner van het in New York gevestigde Magnum, ziet wel heil in Bitcoin:

“We zijn een pionier in Bitcoin transacties en zien een toekomst waarin veel meer transacties kunnen worden gedaan met behulp van blockchain.

Het bedrijf heeft $4 miljard aan onroerend goed in het portfolio. Het is voor het bedrijf de eerste keer dat ze met Bitcoin aan de slag gaan.

Betalingen via BitPay

Het bedrijf heeft ook al de appartementen boven de winkelruimtes verkocht, waarvan sommige ook in cryptocurrency’s werden betaald. Op basis van de waardering van $29 miljoen moet je als gelukkige koper ongeveer 641 bitcoin inleggen.

“Ik verwacht dit jaar ongeveer twee of drie extra transacties in bitcoin voor Magnum”, zei Shaoul. Hij zag ook interesse voor bitcoinbetalingen bij luxe huizen in Miami, flats in New York City en herenhuizen in Beverly Hills.

De potentiële kopers komen overal vandaan, waaronder zelfs Hongkong en China. De betalingen worden verwerkt met BitPay, de bekendste betaalverwerker voor bedrijven.

Als een klant de aankoop doet en BitPay de betaling heeft geverifieerd, krijgt Magnum de volgende dag dollars op de bankrekening gestort. Hier komen wel kosten van 1% kijken, vertelt Singh, directeur van BitPay.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!