Vastgoedreus accepteert bitcoin

Bin Faqeeh, een van de grootste vastgoedbedrijven van Bahrein, is gestart met het accepteren van bitcoin als betaalmiddel. Spoiler: ze gebruiken daarvoor wel Binance als tussenpersoon.

Dat maakt Ahmed Radhi, de senior relationship manager bij Bin Faqeeh, bekend in onderstaand promotiefilmpje. Via Binance Pay kunnen kopers de som geld overmaken naar de vastgoedreus. Ze zijn daarmee één van de eerste bedrijven in de oliestaat die bitcoin accepteert.

Ook CEO Changpeng Zhao van Binance meldt het nieuws op zijn Twitteraccount.

Ze zijn niet het eerste vastgoedbedrijf dat bitcoin of andere cryptocurrency's accepteert. Zo begon vastgoedgigant Emaar uit Dubai al in 2019 met het accepteren van bitcoin via tussenpartij Bitcoin Suisse. Of er sindsdien ook veel van gebruik is gemaakt, is niet bekendgemaakt.

bron: Trustnodes

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...