Verbeterde Siri en Apple Intelligence uitgesteld naar iOS 18.1

1265 totale weergaven

Apple Intelligence, inclusief belangrijke verbeteringen aan Siri, is nu uitgesteld tot iOS 18.1, dat dit najaar wordt uitgebracht, omdat Apple zijn nieuwe AI-functies wil verfijnen.

Apple Intelligence uitgesteld tot iOS 18.1

Apple’s langverwachte Apple Intelligence AI-functies, die aanvankelijk gepland stonden voor een release in september met iOS 18, zijn nu uitgesteld tot iOS 18.1. Volgens berichten van Bloomberg is het uitstel bedoeld om meer tijd te hebben voor testen en het oplossen van bugs, zodat de lancering soepeler verloopt. De functies omvatten verbeteringen aan Siri, die complexere taken aankan, zoals het ophalen van specifieke gegevens uit foto’s van gebruikers.

Wat kun je verwachten van Apple Intelligence

De update belooft aanzienlijke verbeteringen te brengen aan Siri en andere AI-functies op alle Apple apparaten. Met name de nieuwe Siri interface zal een pulserende regenboog rond de schermrand en een diepere integratie met apparaatfuncties bevatten. Deze verbeteringen maken deel uit van de bredere strategie van Apple om geavanceerde AI-mogelijkheden in zijn ecosysteem op te nemen, waaronder ook toekomstige projecten zoals AirPods met AI-verbetering.

Toegang voor ontwikkelaars en testen

Terwijl het publiek moet wachten tot de release van iOS 18.1, krijgen ontwikkelaars een voorproefje van deze functies via een bèta-release die deze week wordt verwacht. Dit zal waardevolle feedback opleveren en Apple helpen de AI-functies te verfijnen voor de officiële uitrol.

Het uitstel kan gevolgen hebben voor de aantrekkingskracht van de iPhone 16 line-up, die naar verwachting deze nieuwe functies zou laten zien. De gespreide release stelt Apple echter in staat om de software te verfijnen, zodat gebruikers een gepolijste ervaring hebben.

Vooruitzichten en marktverwachtingen

Vooruitkijkend zou het succes van Apple Intelligence een nieuwe standaard kunnen zetten voor AI-integratie in consumentenelektronica. Terwijl Apple blijft innoveren, kijkt de techgemeenschap reikhalzend uit naar hoe deze ontwikkelingen de gebruikerservaring en marktdynamiek zullen vormgeven.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....