Verzekeraar Lemonade koopt $1 miljoen aan bitcoin (BTC)

De Amerikaanse verzekeraar Lemonade heeft 1 miljoen dollar aan bitcoin gekocht, zo maakt de beursgenoteerde firma bekend.

Ze volgen daarmee bedrijven als Tesla, Block en MicroStrategy die bitcoin als lange termijn asset op hun bedrijfsbalans hebben staan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De bitcoins zijn gekocht vóór het einde van kwartaal drie van 2021, zo blijkt uit hun kwartaalrapportage. Daarin stellen ze dat de initiële investering met 20% is gestegen en 1,2 miljoen dollar waard is.

Het Europese hoofdkantoor van de verzekeraar staat in Nederland en ze hebben naar verluidt 1 miljoen klanten wereldwijd. Ze bieden onder meer inboedel – en aansprakelijkheidsverzekeringen aan.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens
langs in onze Telegram
chat
, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...