VIDEO Liza Aizupiete, CEO van Globitex: “Op onze beurs goud, koffie en olie afrekenen met cryptomunten”

Globitex heeft het afgelopen weekend 7 miljoen euro aan investeringskapitaal opgehaald tijdens hun publieke ICO. In totaal kan de onderneming, gevestigd in Gibraltar, 10 miljoen euro bijschrijven. Wat gaat Globitex daarmee doen? Hun bestaande ruilbeurs wordt omgebouwd tot een handelsplatform waar grondstoffen zoals goud, koffie en ruwe olie aangeboden en verkocht gaan worden. De afrekening gaat plaatsvinden via cryptomunten. De GBX-token wordt een integraal onderdeel van het handelsplatform.

Interview Liza Aizupiete (Globitex)

Bitcoin Magazine sprak met oprichter en CEO Liza Aizupiete (Twitter) over hun onderneming, verdienmodel, ambitie en visie op de crypto-economie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsICO

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...