Wekelijkse crypto market outlook 11 Sept – Welke crypto’s gaan stijgen? BTC, ETH, BNB, BTCBSC, WSM

De wekelijkse crypto market outlook laat zien dat de meeste cryptocurrencies nog steeds aan het dalen zijn. Nu het bearish sentiment de crypto markt blijft domineren kiezen steeds meer investeerders ervoor om de grote cryptos te verkopen.

Bitcoin daalde al van $29.000 tot onder $26.000 en Ethereum moest het tegelijkertijd doen met een daling van meer dan 12%. XRP had zelfs te maken met een daling van meer dan 20% over de afgelopen 7 dagen. Het algemene sentiment in de markt blijft onzeker en de meeste investeerders vragen zich nu af welke crypto gaat stijgen.

Hieronder bekijken we de wekelijkse prestaties van een aantal van de grootste crypto: BTC, ETH en BNB. Daarnaast kijken we of er alternatieven op de markt beschikbaar zijn die beter presteren.

Bitcoin (BTC)

De koers analyse van Bitcoin laat zien dat de crypto over de afgelopen week te maken heeft gehad met een bearish trend. BTC bevindt zich op dit moment rond het $25.800 niveau en op het moment van schrijven is de koers met 0,11% afgenomen over de afgelopen 24 uur en met 0,58% over de afgelopen 7 dagen.

Bitcoin Koers Grafiek
Bitcoin Koers Grafiek – Bron: Tradingview

De koers had eerder al moeite om voorbij de $30.000 te komen, maar is nu zelfs niet in staat om voorbij de $26.000 te stijgen. De 20-daagse exponential moving average (EMA) bevindt zich nu onder de 50-daagse EMA, wat wijst op een bearish trend voor BTC. De Relative strength index (RSI) bevindt zich rond de 38, op neutraal terrein en het MACD histogram geeft met -522 een koopsignaal af.

Ethereum (ETH)

Bij de koers analyse van Ethereum wordt al snel duidelijk dat de crypto nog altijd niet hersteld is van de recente crypto crash. Met een waarde onder de $1.700 heeft de koers nog altijd te maken met dalingen. De koers is op dit moment $1.611 waard en is met 0,76% gedaald over de afgelopen 24 uur en met 1,69% over de afgelopen week.

Ethereum Koers Grafiek
Ethereum Koers Grafiek – Bron: Tradingview

De bearish druk blijft behouden voor de Ethereum koers en er kan significante verkoopdruk ontstaan op het moment dat de koers onder de $1.600 zakt. Alle belangrijke EMAs bevinden zich ruim boven het huidige koers niveau van Ethereum en wijzen dus op een bearish momentum. De RSI laat zien dat de koers niet heel veel is bewogen over de afgelopen dagen. Het MACD histogram geeft met -34,35 wel een koopsignaal af.

Binance Coin (BNB)

De koers analyse van Binance Coin (BNB) laat zien dat de bears nog altijd in controle zijn bij deze markt. De koers is met zijn huidige waarde van $212 onder het belangrijke ondersteuningsniveau van $220 gezakt. Verdere dalingen kunnen de koers richting het $196 en $183 niveau brengen. Met een waarde van $212 is de koers van BNB nu met 0,84% gezakt over de aflopen 24 uur en met 1,53% over de afgelopen 7 dagen.

BNB Koers Grafiek
BNB Koers Grafiek – Bron: Tradingview

De moving averages bevestigen de bearish vooruitzichten van BNB. Zowel de 10-daagse EMA als de 100-daagse EMA bevinden zich met $214,98 en $241,67 boven de huidige koers waarde van BNB. De RSI bevindt zich op neutraal terrein en het MACD histogram geeft een koopsignaal af met een waarde van -3,99

Beste Crypto om vandaag te kopen

Nu de grootste cryptos zich in een bearish situatie bevinden zullen investeerders er goed aan doen om naar alternatieven te gaan kijken. Het zijn met name de presale tokens die niet vatbaar zijn voor de huidige situatie van de crypto markt. Daarnaast zijn deze presale tokens ook vaak in staat om aanzienlijk te stijgen op het moment dat ze gelist worden op exchanges. Om deze reden beschrijven we hieronder de beste drie crypto om nu te kopen.

Bitcoin BSC (BTCBSC)

Bitcoin BSC is een gloednieuw alternatief voor Bitcoin en weet al de nodige aandacht te winnen onder investeerders. Het begon zijn presale slechts een aantal dagen geleden, maar heeft nu al meer dan $1 miljoen op weten te halen.

Deze populariteit is vooral te danken aan het feit dat Bitcoin BSC is ontwikkeld op de BNB Smart Chain. Hierdoor is het platform in staat om goedkopere en snellere transacties uit te voeren dan op de Bitcoin blockchain mogelijk is.

Bitcoin BSC Presale

Ook is Bitcoin BSC in staat om een staking mechanisme te ontwikkelen. Ondanks dat de presale nog bezig is zijn gebruikers nu al in staat om hun tokens hierin vast te zetten. Hiermee zijn ze in staat om een passief inkomen te verdienen met de BTCBSC token.

BTCBSC tokens kosten $0,99 per stuk en in totaal zullen er 6,125 miljoen tokens beschikbaar zijn tijdens de presale. De token gaat gelist worden met een initiële market cap van $6,063 miljoen en heeft daardoor nog meer dan genoeg ruimte om te stijgen.

Bezoek Bitcoin BSC Hier

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes is een andere presale token met veel potentieel. De community heeft al laten blijken dat het gelooft in het project nadat er meer dan $25 miljoen is opgehaald tijdens de presale.

De Wall Street Memes community bestaat uit particuliere investeerders die het samen opnemen tegen de grote financiële instituten. Deze community is nu ook relevant geworden voor de crypto wereld dankzij de introductie van de $WSM token.

WSM Presale

Experts verwachten veel van deze token aangezien het een grote community heeft die de token ondersteunt omdat de token daarnaast is ontwikkeld door een ervaren team. Een snelle tier-1 exchange is aanstaande en zal de koers alleen maar verder omhoog helpen.

Investeerders hebben nu nog minder dan 16 dagen de tijd om in te stappen bij dit project voordat de token gelist wordt op exchanges. Tokens kosten $0,0337 per stuk en zijn te koop via ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Wall Street Memes Hier

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ is ontwikkeld als portaal voor de wereld van Web3. Dit segment wordt steeds belangrijker voor de crypto wereld en Launchpad XYZ wilt uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe leden naar deze wereld.

Op Launchpad XYZ gaan alle services en functies aanwezig zijn die investeerders nodig hebben. Hierbij kan gedacht worden aan een eigen Web3 wallet, trading signalen, toegang tot NFTs en een gedecentraliseerde exchange.

Launchpad XYZ Presale

De LPX token vormt de ruggengraat van dit platform en gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties op dit platform. Doordat het platform zoveel utility heeft, zal ook de vraag naar deze token hard kunnen toenemen.

Daarnaast zullen houders die meer dan 10.000 LPX tokens vasthouden in aanmerking komen voor premium voordelen zoals kortingen op abonnementen, vroege toegang tot Play 2 `Earn games en NFT verkopen en nog veel meer.

LPX tokens zijn op dit moment te koop voor $0,0445 per stuk. Er is echter een korting gaande van 18% die binnen 2 dagen ten einde gaat komen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
bitcoin prijsEthereum

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...