Welke Altcoins gaan exploderen deze week? 5 grootste crypto stijgers in een range-gebonden crypto markt

cryptocurrencies

Na een zomer vol tegenslagen op de crypto markt, begon september wederom slecht met een algehele marktdaling van ruim 6%. Het tij lijkt zicht echter te keren – de afgelopen dagen hebben we namelijk een hoop cijfers groen zien kleuren!

Zo stegen Bitcoin en Ethereum de afgelopen 7 dagen respectievelijk met 3,2% en 1,2%. Ook de koers van BNB bleef de afgelopen 7 dagen stijgen met 2,4%. Voor USDT en XRP is er sprake van een lichte stijging van 0,06%.

Sinds de lancering van Bitcoin in 2009, hebben cryptomunten de financiële wereld volledig op haar kop gezet, waardoor mensen collectief anders zijn gaan kijken naar de waardering en verhandeling van financiële middelen.

Waar grote namen als Bitcoin en Ethereum de cryptomarkt nog altijd blijven domineren, is er een indrukwekkende hoeveelheid altcoins verwikkeld in een competitieve strijd naar de top.

Om de grootste crypto stijgers te blijven vinden moeten beleggers de meest recente ontwikkelingen op de cryptomarkt nauwlettend in de gaten houden. Door op de hoogte te zijn van de snelst stijgende crypto en te weten welke altcoins gaan exploderen zorgen investeerders ervoor dat ze de spreekwoordelijke boot niet missen.

In dit artikel werpen we een blik op welke altcoins gaan exploderen komende week, en geven we een top 5 grootste crypto stijgers.

Top 5 – Welke altcoins gaan exploderen?

Hieronder bespreken we onze top vijf grootste crypto stijgers. Allereerst bespreken we Wall Street Memes, de veelbelovende meme coin die de afgelopen periode een vaste plek heeft weten te bemachtigen in het lijstje met grootste crypto stijgers.

Wall Street Memes ($WSM) – Razendpopulaire token met sterke community

Wall Street Memes heeft binnen korte tijd een indrukwekkende community op weten te bouwen via verschillende socialmediakanalen. Zo heeft de meme coin inmiddels al 538k volgers op Instagram en ruim een kwart miljoen op X (voorheen Twitter). Door het grote vertrouwen wat de achterban in het succes van de nieuwe token heeft, schatten analisten en investeerders dat $WSM de potentie heeft om door het dak te gaan.

Momenteel bevindt $WSM zich midden in de presale fase, ook wel ICO (Initial Coin Offering), en heeft daarmee binnen relatief korte tijd al $25 miljoen binnen weten te halen. De sterke community die achter de token staat, is slechts een van de factoren die aan dit succes hebben bijgedragen.

Wall Street Bets, het team achter Wall Street memes, hebben eerder al bewezen projecten succesvol te kunnen laten draaien. Zo was de volledige Wall Street Bulls NFT-collectie binnen een uur uitverkocht.

Wall Street Bets is dus weer terug om met $WSM nieuwe successen te boeken. Met de presale momenteel in de laatste fase, zal de Wall Street Memes binnen enkele weken gelist worden bij de grote Tier 1 exchanges. Zoals het er nu voor staat, is de verwachting dat de koers dan direct flink zal stijgen.

Welke Altcoins gaan exploderen deze week? 5 grootste crypto stijgers in een range-gebonden crypto markt
De Tokenomics van de WSM

De tokenomics van Wall Street Memes laten zien dat er binnen dit project een sterke focus ligt bij de community. Van de total supply tokens van 2 miljard, is 50% gereserveerd voor de presale. 30% van de tokens gaan terug naar de community in de vorm van staking-beloningen. De laatste 20% zal als liquiditeit een soepele transitie naar de CEX en DEX waarborgen. Er zijn dus geen percentages gereserveerd voor het interne projectteam.

De presale is nog een week live. Wil je als investeerder nog profiteren van een lage instapprijs? Dan is het hoog tijd om knopen door te hakken! Tijdens de start van de presale was de token verkrijgbaar tegen een waarde van $0,0250. Momenteel kosten ze $0,0337 per stuk.

Wacht dus niet langer en investeer!

>>> Nu naar Wall Street Memes <<<

Bitcoin BSC ($BTCBSC) – Innovatieve en duurzame Bitcoin variant

Wie benieuwd is welke crypto gaat stijgen, doet er goed aan de nieuwe Bitcoin variant BTCBSC in de gaten te houden. De ambities voor het project liggen hoog – deze nieuwe crypto wil de koersontwikkeling van de beste crypto ter wereld evenaren!

Aangezien Bitcoin de afgelopen maanden veel tegenslagen heeft gehad, komt de nieuwe variant op een goed tijdstip. Veel beleggers die zich zorgen zijn gaan maken over hun kapitaal zijn op zoek naar veelbelovende alternatief en richten hun ogen daarom nu op Bitcoin BSC.

Bitcoin BSC is gebouwd op de Binance Smart Chain, en maakt daarmee gebruik van een vertrouwd stukje techniek dat draait op dezelfde code als Ethereum. Hierdoor hebben geïnteresseerden niet alleen het volste vertrouwen is de veiligheid van het systeem, maar kunnen transacties ook zeer efficiënt worden voldaan. Vergeleken met Ethereum zijn de transacties van BTCBSC zowel sneller als goedkoper.

Investeerders van BTCBSC kunnen dankzij het innovatieve stake-to-earn mechanisme direct een passief inkomen generen. Dit is erg populair bij investeerders omdat ze extra tokens ontvangen als beloning voor het vastzetten van hun tokens in smart contracts. Tegelijkertijd zorgt het project met het staking mechanisme voor hogere betrokkenheid van de community op de lange termijn.

Bitcoin BSC weet zich naast het stake-to-earn mechanisme ook op duurzaam vlak te onderscheiden van haar voorgangers. Doordat er een sterkere focus ligt op staken in plaats van minen, is het energieverbruik van het project significant lager. Met deze werkwijze laat Bitcoin BSC zien dat cryptomunten toekomstbestendig kunnen zijn in een wereld waar de zorgen om de duurzaamheid van het milieu groeien.

De presale van Bitcoin BSC bevindt zich momenteel in de laatste fase. Tijdens de volledige presale in de token beschikbaar voor $0,99. Deze prijs heeft een nostalgische waarde voor de ontwikkelaars, aangezien Bitcoin zelf in 2011 tegen dezelfde prijs beschikbaar was.

Welke Altcoins gaan exploderen deze week? 5 grootste crypto stijgers in een range-gebonden crypto markt
Bitcoin BSC roadmap

Ook de tokenomics zijn vergelijkbaar met de originele Bitcoin. Net als bij Bitcoin is de totale token supply 21 miljoen. Hiervan is 6 miljoen beschikbaar gesteld voor de presale, en zijn er 14,5 miljoen tokens beschikbaar via het staking platform. Het resterende aantal tokens zal dienen als liquiditeit op de gedecentraliseerde exchanges.

Zo lang de presale nog loopt, is BTCBSC beschikbaar voor de lage prijs van $0,99. Met de vliegende start die de nieuwe crypto geeft gemaakt zal de presale niet lang meer lopen, dus grijp nu je kans en investeer!

>>> Nu naar BTC BSC <<<

Ethereum (ETH) – Grootmacht bewijst wederom veerkrachtig

Ondanks de koersdalingen die Ethereum de afgelopen jaren heeft moeten doorstaan, heeft het project de crypto sector wederom weten te verrassen als veerkrachtig project. Dankzij continue vernieuwingen blijft het een van de grootste crypto stijgers op de lange termijn.

Doorlopende innovatieprojecten hebben geresulteerd in indrukwekkende resultaten. Zo functioneert het Ethereum netwerk nu 97% zuiniger. Daarnaast is de community ook erg tevreden met de manier waarop Ethereum de community blijft betrekken met nieuwe ontwikkelingen zoals het gebruik van dApps en smart contracts.

De koers van Ethereum steeg afgelopen jaar tijdens een geslaagde herstelperiode met bijna 35%. Echter, in augustus bewoog de koers van de token, mede door de neerwaartse beweging van de cryptomarkt, weer met ruim 12% naar beneden.

Welke Altcoins gaan exploderen deze week? 5 grootste crypto stijgers in een range-gebonden crypto markt
Ethereum koers grafiek

De stijgende lijn is voor Ethereum inmiddels weer ingezet, en analisten verwachten dat de koers in september weer verder de lucht in zal schieten. Oplettende investeerders maken direct slim gebruik van deze daling om de munt voordelig in te slaan. Op zoek naar langetermijnsucces? Maak dan ook gebruik van de tijdelijke lage prijs en investeer nu in Ethereum!

Launchpad XYZ – Word nu een winnaar in Web3!

LPX is momenteel verkrijgbaar in de presale, en komt samen met het veelbesproken Launchpad XYZ platform. Dit platform brengt alles wat met Web3 te maken heeft overzichtelijk bij elkaar en spreekt daarmee direct een enorme groep gebruikers aan.

Launchpad XYZ kan met geïntegreerde AI-technologie op maat gemaakte informatie aanbieden die perfect aansluit bij de voorkeuren van gebruikers. Als investeerder ben jij daarom altijd direct op de hoogte van welke altcoins gaan exploderen, welke crypto gaat stijgen en wat de snelst stijgende crypto’s zijn.

Daarnaast vind je op het platform ook een verzameling aan relevante nieuwsupdates, play-to-earn spellen en dApps. Het platform heeft zelfs een eigen educatief programma ontworpen. Hiermee kun je jezelf als nieuwe investeerder onderwijzen in de blockchain technologie achter crypto’s en krijg je tips hoe je een betere trader kunt worden.

Mede doordat Launchpad XYZ gebruik maakt van AI, onderscheidt het zich van veel concurrenten. Dankzij deze innovatieve technologie kun je als investeerder direct inzien waar de beste kansen liggen op basis van de meest recente data die op dat moment beschikbaar is.

Door het grote draagvlak dat Launchpad XYZ nu al heeft bij enthousiaste cryptoliefhebbers, zal de LPX token naar verwachting snel groeien in populariteit en daarmee niet lang op de huidige presale prijs van $0,0454 blijven staan.

Wanneer je nu investeert in de presale krijg je een aantrekkelijke tokenbonus van 17% bovenop je aankoopt. Inpakken die winst!

>>> Nu naar Launchpad XYZ <<<

yPredict – Ontdek welke crypto gaat stijgen met AI technologie

Het onvoorspelbare karakter van de cryptomarkt maakt het voor veel investeerders ingewikkeld om goed op de hoogte te blijven van welke altcoins gaan exploderen of welke crypto gaat stijgen. Vaak neemt het berekenen en analyseren van koersvoorspellingen namelijk veel tijd in beslag.

Het yPredict platform heeft hier een antwoord op. Wanneer je investeert in de bijbehorende YPRED token, kun je via het platform automatisch gebruik maken van het AI systeem dat het maken van koersvoorspellingen een stuk makkelijker maakt.

Dankzij het integreren van AI technologie, maakt het systeem op basis van jouw voorkeuren en de input van duizenden datapunten de koersvoorspellingen in een handomdraai. Hierdoor kun jij als gebruiker in een gebruiksvriendelijk overzicht direct de grootste crypto stijgers identificeren, en kost het investeerders aanzienlijk minder tijd en moeite om op de hoogte te blijven van welke altcoins gaan exploderen.

Welke Altcoins gaan exploderen deze week? 5 grootste crypto stijgers in een range-gebonden crypto markt

Aanvullende biedt yPredict een strak interface waar je als gebruiker intuïtief doorheen navigeert en toegang krijgt tot een lijst waarin de snelst stijgende crypto staan gerangschikt. Op basis van je voorkeuren, ontvang je als gebruiker notificaties zodat je precies weet waar en wanneer je het beste kunt investeren.

yPredict maakt daarnaast ook gebruik van een stake-to-earn mechanisme. Wanneer investeerders hun tokens vastzetten, kunnen ze profiteren van extra tokens in de vorm van een passief inkomen. Doordat er hierdoor minder tokens beschikbaar zijn op de vrije markt, wordt de stabiliteit van de koers beschermd en blijven investeerders op de lange termijn betrokken bij de community.

De YPRED token bevindt zich momenteel in de presale fase en is beschikbaar voor $0,10. Het project heeft binnen een korte tijd als $4 miljoen op weten te halen. Het einde van de presale komt snel in zicht – de verwachting is dat de token nog in 2023 op de exchanges zal lanceren!

Investeerders zijn razend enthousiast over het AI-ecosysteem dat yPredict aanbiedt. In combinatie met het toekomstbestendige stake-to-earn mechanisme heeft de token een groot potentieel. Wees er snel bij en profiteer nu van de presale prijs!

>>> Nu naar yPredict <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
AIcryptocurrency

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...