Welke Altcoins Gaan Exploderen Terwijl Bekendste Crypto’s Herstellen – 4 Beste Altcoins voor Sept

De crypto markt heeft zich nog altijd niet weten te herstellen van de recente crypto crash. De bekendste cryptos zoals Bitcoin en Ethereum zijn met meer dan 11% gedaald, en ondanks dat de markt op dit moment in staat is om verdere dalingen te voorkomen, heeft het zich nog altijd niet kunnen herstellen.

Bitcoin is op dit moment $27.238 waard en heeft zich daarmee nauwelijks bewogen over de afgelopen 24 uur, maar in afgelopen 7 dagen wel met bijna 3% gestegen. Daarnaast staat Ethereum op $1.705 en is het daarmee met slechts 0,55% gedaald over de afgelopen 24 uur.

Het lijkt er dus op dat de grootste dalingen voorbij zijn, maar de markt is nog altijd niet in staat om zich te herstellen. Investeerders vragen zich daarom af of Bitcoin en Ethereum op de korte termijn in staat zijn om een rally door te maken, of dat er andere nieuwe altcoins zijn die significante winsten kunnen maken in de huidige bear markt.

Bitcoin Koers Verwachting

Bitcoin en de gehele crypto markt begonnen aan een sterke daling nadat meerdere factoren voor onzekerheid zorgde onder investeerders. Nadat SpaceX een grote hoeveelheid aan Bitcoins afschreef, en er financiële onzekerheid ontstond rondom de juridische druk van de SEC en de afgekeurde Bitcoin ETF applicaties, begon Bitcoin aan een daling die het terug bracht tot onder de $26.000.

Analisten van JPMorgan hebben nu echter aangegeven dat er binnenkort een einde aan de crypto bear markt kan komen. Ze geven aan dat er op de korte termijn beperkte neerwaartse risico’s zijn voor de crypto markt.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Terwijl Bekendste Crypto's Herstellen -  4 Beste Altcoins voor Sept

Dat moment lijkt steeds dichterbij te komen nu de RSI van Bitcoin in enkele dagen weer gestegen is richting 62. Hiermee staat het nog neutraal, maar staat deze technische indicator er al een stuk beter voor dan enkele dagen geleden.

De 30-daagse, 100-daagse en 200-daagse moving averages van Bitcoin bevinden zich met $27.571, $28.617 en $28.446 aanzienlijk boven de huidige waarde van Bitcoin volgens data van Tradingview. Dit is een negatief signaal voor zowel de korte als lange termijn vooruitzichten van de Bitcoin koers.

Bitcoin is op het moment van schrijven $27.259 waard. Op het moment dat de koers in staat is om een stijging door te maken kunnen bulls mikken op het niveau van $27.400. Als dit niveau gehaald wordt kan er zelfs gekeken worden naar het $28.650 niveau.

Op het moment dat de koers van BTC echter niet in staat is om zijn huidige niveau vast te houden en begint met een aanhoudende daling kan het snel terug zakken richting de $25.450 of zelfs richting de $24.100.

Ethereum Koers Verwachting

Ook Ethereum heeft een moeilijke periode achter de rug maar lijkt op dit moment te stagneren. Ethereum had net als Bitcoin te lijden onder een toename in het aantal bezorgde investeerders. Met name de toename in juridische druk heeft voor problemen gezorgd bij de Ethereum koers. ETH daalde in de afgelopen maand onder de belangrijke ondersteuning niveaus van $1.700 en $1.800 en is op het moment van schrijven $1.704 waard. Daarmee heeft het het $1.700 niveau weer nipt doorbroken.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Terwijl Bekendste Crypto's Herstellen -  4 Beste Altcoins voor Sept

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren bevindt de RSI zich op neutraal terrein met een waarde van 44,7. Het MACD niveau geeft echter een koop signaal af met een waarde van -36,8.

De moving averages van Ethereum schetsen geen positief toekomstbeeld. De 30-daagse moving average bevindt zich onder de 200-daagse moving average volgens data van Tradingview en vormt daarmee een ‘dodelijk kruis’ patroon. Dit wijst op aankomende verliezen op de korte termijn. De ETH koers bevindt zich daarnaast onder zowel de 30-daagse, 100-daagse en 200-daagse moving average en ook de lange termijn vooruitzichten van Ethereum zien er dus nog niet heel positief uit.

Op het moment dat ETH tot onder de $1.600 daalt, dan gaan de deuren open voor verdere verliezen richting de $1.550 en $1.400. Als de koers echter in staat is om te stijgen, en om boven het ondersteuningsniveau van $1.700 te blijven, dan kan de koers in staat zijn om terug te kruipen richting de $1.800.

Welke Altcoins Gaan Stijgen?

Nu de onzekerheid in de crypto markt toeneemt, en er nog niet veel signalen zijn die wijzen op een ommekeer in het markt sentiment, kan het nog wel even gaan duren voordat de crypto markt inclusief Bitcoin en Ethereum een significant herstel doormaken. Hierdoor gaan steeds meer investeerders op zoek naar alternatieve cryptos die tijdens de huidige bear markt wel in staat waren om goed te presteren. Hieronder bespreken we de beste altcoins van dit moment.

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes is bezig aan een van de beste presales van 2023. De presale van de $WSM token heeft al meer dan $25 miljoen opgehaald onder vroege investeerders en bevindt zich nu in zijn laatste fase. Investeerders zullen er snel bij moeten zijn om deze token te kopen voordat het gelist wordt en mogelijk gaat exploderen in waarde.

Wall Street Memes is een community aan particuliere investeerders die het samen opnemen tegen de grote financiële instituten van Wall Street, en met succes. In 2021 waren ze al verantwoordelijk voor de aandelen gekte rondom GameStop en AMC die sommige hedge fondsen, die hierin short posities hadden ingenomen, zelfs in moeilijkheden bracht. Dit leidde in een enkel geval zelfs tot faillissement.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Terwijl Bekendste Crypto's Herstellen -  4 Beste Altcoins voor Sept

Deze community is nu ook relevant geworden voor de crypto wereld met de introductie van de $WSM token. Deze token is volgens het ontwikkelingsteam ontworpen om deze particuliere investeerders ook een kans te geven om winsten te realiseren in de crypto markt. Doordat deze token kan rekenen op de ondersteuning van een community van meer dan 1 miljoen leden, is de verwachting dat het aanzienlijke stijgingen door gaat maken op het moment dat die op exchanges verschijnt.

Experts zijn het hiermee eens en verwachten dat de grootte van de community ervoor kan zorgen dat de token snel een tier-1 exchange listing veiligstelt. Iets wat de token toegankelijker en bekender zal maken bij een groot publiek aan investeerders en vrijwel altijd leidt tot een aanzienlijke koersstijging.

$WSM tokens zijn nu nog tijdelijk te koop via de presale website van Wall Street Memes. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard. Wees er snel bij en wordt deel van een van de meest belovende cryptos van 2023.

Bezoek Wall Street Memes Hier

Sonik Coin ($SONIK)

Sonik coin is een nieuwe meme coin die onlangs op de markt is verschenen. De token is geïnspireerd door Sonic the Hedgehog, de populaire blauwe egel van de bekende SEGA game. Ondanks dat SONIK geen enkele connectie heeft met het platform kan het wel rekenen op dezelfde populariteit. Iets wat al snel duidelijk wordt uit de presale die binnen enkele dagen al meer dan $550.000 heeft weten op te halen.

Het project heeft een duidelijk doel, het wil de snelste meme coin worden die een market cap van $100 miljoen bereikt. Bij het project draait alles op snelheid, als verwijzing naar de snelheid waar Sonic the Hedgehog om bekend staat. Een andere referentie naar de snelheid van Sonic is de token voorraad van 299.792.458.000 tokens. Dit is een referentie naar de snelheid van het licht van 299.792.458.000 meter per seconde.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Terwijl Bekendste Crypto's Herstellen -  4 Beste Altcoins voor Sept

Sonik coin onderscheidt zich van andere meme coins met zijn staking mechanisme. Hierin zijn investeerders in staat om een passief inkomen te verdienen als ze de $SONIK token vastzetten. Hiermee kan het project niet alleen rekenen op de viraliteit van het meme genre, maar ook op de utility van een staking mechanisme.

De presale van het project verloopt snel en er is al meer dan $835.00 opgehaald in korte tijd. De cap is $2,1 miljoen en investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn voordat deze uitverkocht raakt. Ondanks dat de presale nog in volle gang is zijn investeerders al wel in staat om hun tokens te staken. Er zijn al meer dan 20 miljard tokens vastgezet tegen een jaarlijks rente percentage van 116%.

$SONIK tokens kosten $0,000014 per stuk en zijn gemakkelijk te koop via de officiële website van $SONIK. Hier kan je je wallet verbinden en vervolgens je aankoop afronden middels ETH en USDT.

Bezoek $SONIK Presale Hier

Launchpad XYZ ($LPX)

Web3 speelt een steeds grotere rol in de crypto markt en ondanks de huidige bear markt blijft de wereld van Web3 zich uitbreiden. Met Web3 hebben gebruikers meer controle over hun data. Daarnaast is er sprake van meer decentralisatie en democratie. Niets staat dit genre in de weg om een grote rol te gaan spelen in de toekomst van de crypto markt.

Launchpad XYZ is ontwikkeld om hieraan mee te helpen. Launchpad is bezig met het ontwikkelen van een Web3 portaal waar alle functies en services van Web3 in aanwezig zullen zijn. Hierbij kan je denken aan trading terminals, een AI assistent, een eigen Web3 wallet, een metaverse bibliotheek en een gaming hub.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Terwijl Bekendste Crypto's Herstellen -  4 Beste Altcoins voor Sept

Web3 is voor veel gebruikers erg uitdagend en deze portaal moet als navigatie gaan leiden voor onervaren gebruikers in deze complexe wereld. De LPX token gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties op het platform en daarnaast kan deze token ook gestaked worden voor extra voordelen. Hierbij kan je denken aan vroege toegang tot bèta Play 2 Earn games en presales, kortingen op abonnementen en nog veel meer.

Launchpad wilt verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe gebruikers naar Web3, en de LPX token gaat hier een belangrijke rol in spelen. Hoer meer mensen gebruik maken van het Launchpad platform, hoe groter de vraag naar de LPX token wordt, en dit zal de waarde ervan omhoog helpen. Met de grote utility van het platform is het de verwachting dat de LPX token hard kan gaan stijgen op het moment dat het gelist wordt op exchanges.

De LPX token bevindt zich op dit moment in een succesvolle presale die verantwoordelijk is voor het financieren van de ontwikkeling van het Launchpad platform. Deze presale heeft al meer dan $1,4 miljoen opgehaald en LPX tokens kosten op dit moment $0,0445 per stuk, maar er is nog 3 dagen een bonus gaande voor 20% korting. Tokens zijn te koop via de officiële website van het platform middels ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

yPredict ($YPRED)

Het AI genre wordt steeds groter in veel industrieën en ook in die van de crypto markt. Doordat AI in staat is om zoveel data te analyseren is het ook in staat om investeerders te helpen met het maken van trading beslissingen. En dit is waar yPredict gebruik van wil gaan maken.

yPredict is bezig met het ontwikkelen van een platform die traders voorziet in functies en services die meehelpen aan het maken van goed geïnformeerde trading beslissingen. Hierbij kan gedacht worden aan trading signalen, nieuws sentiment analyses, koers voorspellingen en nog veel meer. Al deze functies worden ontwikkeld met behulp van AI technologie en zijn hierdoor een stuk nauwkeuriger dan voorheen mogelijk was.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Terwijl Bekendste Crypto's Herstellen -  4 Beste Altcoins voor Sept

Wat yPredict zo uniek maakt, is dat het zijn voorspelling systeem open en toegankelijk maakt voor iedereen, zonder dat hier een login voor nodig is. De premium functies zijn beschikbaar als je in bezit bent van de $YPRED token. Deze token is verantwoordelijk voor alle transacties, en zal dus een grote​​ rol spelen binnen het ecosysteem van yPredict.

yPredict is ook bezig met de ontwikkeling van een marktplaats waarin AI experts hun voorspellende modellen kunnen aanbieden. Traders kunnen zich vervolgens abonneren op deze modellen via de $YPRED token. Hierdoor hebben ze alles in huis wat nodig is om een voordeel te behalen in de crypto wereld.

De $YPRED token bevindt zich op dit moment in een presale die al meer dan $3,6 miljoen heeft weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,10 maar zullen gaan stijgen naar $0,12 op het moment dat de token gelist wordt. Investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige gereduceerde prijs. Tokens zijn te koop via ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek yPredict Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...